nlavrnja Posted yesterday at 08:05 AM Posted yesterday at 08:05 AM Meni odgovara sve sem 27. i 28. Takodje bolje mi je sto kasnije (21 h idealno) posto cu biti u Grckoj
Xpert Posted yesterday at 11:19 AM Author Posted yesterday at 11:19 AM Važi. Pomeram na 31.8 u 21h. Što se tiče dodavanja kategorija, da li ste za da se dodaju dve kategorije: receiving i rushing 1st down. Obe bi nosile po poen. 2
karipesic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 8/22/2025 at 7:39 PM, Xpert said: Trenutno stanje prijava: Potvrdili ucesce (14): Lineker's Sombor Celtis - @Lineker Gotham City Rogues - @Sharp igra Rebels - @Romantik - igra Immanuel Kant - @Immanuel Kant - igra Karipesic - @karipesic igra L'Imperatore - @L' Imperatore - igra Young Dragons - @nlavrnja - igra 49ers - @Skyglider igra Bring Me That Horizon - @Ta'veren igra Ilija's Legit Team - @Ikac igra Perfectionists - @Xpert igra @Contador54 igra (javi ime tima, molim te) @Zijan igra (javi ime tima, molim te) @Laka igra (javi ime tima, molim te) 'Nerasporedjeni' timovi su Правда за Џастина, Zemunski Osvajaci i Bizoni. Al ne mogu da ih povezem. 😄 Nisu se jos javili (2): 0-16 - @Sombor Shuffle Runaway Nuns @Kolbas Igraju i Bizoni. To je @Laka 🙂 1
Zijan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 8/23/2025 at 1:19 PM, Xpert said: Važi. Pomeram na 31.8 u 21h. Što se tiče dodavanja kategorija, da li ste za da se dodaju dve kategorije: receiving i rushing 1st down. Obe bi nosile po poen. Za receiving i rushing 1st down mislim da ne bi bilo lose da nosi pola poena prve sezone,da malo pohvatamo svi sta se menja pa od sledece da bude 1 ali kako vecina odluci slazem se 1
Kolbas Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igraću i ja, samo sam zapustio Forum pa se moram malo organizirat 2
Xpert Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Trenutno nas ima 15. Ostao jos sampion @Sombor Shuffle. Poslao sam mu i poruku. Nadam se da ce se prikljuciti do srede-cetvrtka, inace cemo morati potraziti rezervu. 1
Recommended Posts