Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, staneC said:

Ali šta je sa Hamiltonom? To više noje slučajka i ne može da prolazi pod bolid je truba a i nije podešen na njegov stil? Jebi ga, 7 puta šampion sedne u kantu i odere suparnika i istom bolidu. Alonso bi u Ferariju bio najmanje igal sa Leclercom.

mada mi ga je žao.

Kako je Sumaher prosao onomad protiv Rozberga u Mercedesu? 

Posted

Sumaher je imao i pivredu nakon pada sa motora i pauzu u voznji, gde se dosta toga promenilo. Tako da je ova razlika malo drasticnija, iako je i hamilton polomio zube na Rosbergu, bar u jednoj sezoni, tako da… 

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Hertzog said:

Sumaher je imao i pivredu nakon pada sa motora i pauzu u voznji, gde se dosta toga promenilo. Tako da je ova razlika malo drasticnija, iako je i hamilton polomio zube na Rosbergu, bar u jednoj sezoni, tako da… 

Sve to stoji, ali poenta je upravo to da ne može da se tako crno belo gleda na stvari. Okolnosti su itekako bitne.

Posted

Vidim da je Lec izjavio kako mu je objasnjeno da au imali problema sa sasijom i da je to izazvalo pad performansi. Sve mi to nesto smrdi, ocigledno ke zbog izjava tokom trke dobio po usima, a on nema jezik kao Max i slicni, vec samo podvije rep. Ne znam bas je cudno bilo da nakon boksa odjednom padnu performanse, iste je i gume koristio, ta prica o pad lad je manja kolicina goriva je takodje nidje veze, nisu mu isisali pola rezervoara goriva pa da odjednom padnu performanse. Ne znam, nije se ni pre ulaska u boks pricalo o nekom ostecenju ili tako nesto. Ne secam se da je prikazana sama zamena guma, ali nesto se desilo tokom pit stopa sto ke izazvalo onakav pad

Posted
45 minutes ago, aleksandar2806 said:

Jedini krivac za neuspehe ferarija je John Elkan.Taj nesposodni idiot je upropastio i juventus.

Ferdža je otišao u qratz mnogo pre Elkana. A još se nije vratio...