Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 2/7/2026 at 7:22 PM, Drug Crni said:

Svaka čast svima, ali mislim da je samo u Engleskoj i Nemačkoj fudbal više od sporta..svi njihovi stadioni su dupke puni u elitnim rangovima, što u ostalim ligama "petice" ipak nije slučaj..

Prije 20ak godina je dosta stadiona u Engleskoj bilo poluprazno

Posted

Večito Vinicijus neka žrtva, nije to slučajno.

Lepo je Kalinić objasnio oko provociranja čini mi se u 6.75 podkastu, otp ako ćeš me provocirati onda se nemoj žaliti kad ti odgovorim.

Posted

Ako sam dobro pročitao Viniju sa usana kad se žalio sudiji, Presijani mu je rekao "el mono" iliti majmune. Ako je istina, imao je puno pravo da poludi.

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Ako sam dobro pročitao Viniju sa usana kad se žalio sudiji, Presijani mu je rekao "el mono" iliti majmune. Ako je istina, imao je puno pravo da poludi.

Da, nema ovo veze sa navijacima Benfike. Rekao bih i ocekivano obzirom da su Argentinci poprilicni rasisti. 

Posted

Zivo me zanima ima li UEFA nekih mehanizama ili namere da se pozabavi igracima kakav je Vinisijus. Iako su uvrede neprihvatljive, on je taj koji je celo sranje zakuvao.

Dakle i sa njim bi moglo da se prica.

Posted
9 minutes ago, JPM said:

Toliki crnci u danasnjem fudbalu ali eto samo Vini stalno zrtva. 

Jadan on...

"El mono" iliti majmune je standardna uvreda za Vinija sa tribina na svakom stadionu u Španiji osim na Bernabeuu. 

Ljudima koje su nahvatali da mu to viču je zabranjivan ulazak na stadion.

Posted

Nemam nista protiv da to bude i sad.

Ali ostaje cinjenica da je lik govedo.

Nemoguce je da se svi pretvore u rasiste samo za njega.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, JPM said:

Zivo me zanima ima li UEFA nekih mehanizama ili namere da se pozabavi igracima kakav je Vinisijus. Iako su uvrede neprihvatljive, on je taj koji je celo sranje zakuvao.

Dakle i sa njim bi moglo da se prica.

Sta je tacno on danas zasrao? On jeste kreten i svako malo napravi sranje al danas nije apsolutno nista uradio. Proslava ko proslava, ogroman broj igraca danas ima kretenske proslave. Evo kako je proslavio: 

Bukvalno svako malo neka ovakva proslava i problem kad ovaj konj ovako proslavi. Uostalom, nije on vrijedjan od navijaca nego od igraca na terenu. 

Posted

Evo i trenutak kad je popizdio i nastalo sranje. Dakle nije sa tribina nego je ovaj mali argentinski smecar vrijedjao na rasnoj osnovi. Sigurno nije navuko dres na usta da mu jebe mamu il nesto tako za sta nikakvu kaznu ne bi dobio.