Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Katai i Ivanic kao dva brata sa energijom i svemu,kao blizanci 3
K.Dot Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Katai i Ivanic apsolutno zaslužuju u isti koš, dva propala fudbalera na zalasku karijere koji nigde dalje od Srbije nisu mogli ništa da urade. Miloje legendo, ekipa ti na marakani za 45 minuta stvori jednu šansu protiv Vojovodine, sramota. 1
Thor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Očajan fudbal. Cenim da na malom fudbalu postoje igraci koji vise pretrče od pojedinaca u crveno belom dresu. Ova ekipa vapi za pojačanjima, da se malo ubrizga neka nova, sveža krv, jer je ovo što gledamo očajno. Čudimo da i ovoliko ljudi ima u publici...jer je ono sto moze da se vidi veceras, a i na prethodnim utakmucama jedno veliko NIŠTA
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Šta ti je život. Nema igrača u Zvezdinoj istoriji koji je toliko, bez ikakvih osnova, vređan, omalovažavan i nipodoštavan kao Šerif. Sad, se kuka što je otišao...Korisniji od Duartea+Arnautović pa puta 2. Edited 8 hours ago by Bejn
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, crni96 said: Nekako mi svedno i da nas ispraše Meni vec cele sezone. Sa Milojevicem necemo dobiti nista.
com.marx Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, crni96 said: Nekako mi svedno i da nas ispraše Gospoda iz upravo i Milojević su me doveli do toga da potpuno ravnodušan gledam utakmice. To ne pamtim od kada znam za sebe.
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Thor said: Očajan fudbal. Cenim da na malom fudbalu postoje igraci koji vise pretrče od pojedinaca u crveno belom dresu. Ova ekipa vapi za pojačanjima, da se malo ubrizga neka nova, sveža krv, jer je ovo što gledamo očajno. Čudimo da i ovoliko ljudi ima u publici...jer je ono sto moze da se vidi veceras, a i na prethodnim utakmucama jedno veliko NIŠTA Koga god da dovedeš biće ti isto. Svi će se uklopiti u sivilo batađorizma.
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 minutes ago, Thor said: Očajan fudbal. Cenim da na malom fudbalu postoje igraci koji vise pretrče od pojedinaca u crveno belom dresu. Ova ekipa vapi za pojačanjima, da se malo ubrizga neka nova, sveža krv, jer je ovo što gledamo očajno. Čudimo da i ovoliko ljudi ima u publici...jer je ono sto moze da se vidi veceras, a i na prethodnim utakmucama jedno veliko NIŠTA Pa eto Badjo i Barbika su ta sveža krv. Na noz se ovde docekali oni koji su i pomislili da ce ta dvojica biti drustvo Kulibalija,VLP i ostalih tikvana. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Fali brzine, to nam je ključno u zimskom prelaznom roku. Amc, dmf plus oba krila.. pa da prodišemo.
Thor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gledam sad i rezerve...onaj nesretnik nema kog ni da pusti. Tu je onaj bangavi Milson, mučeni Babika i to je to. Handel da, puna druga liga onakvih igraca, i onaj visoki centarfor Damjanovic...on mi i najbolji tu 1
K.Dot Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Fali brzine, to nam je ključno u zimskom prelaznom roku. Amc, dmf plus oba krila.. pa da prodišemo. Prvo fali trener, pa tek onda može da se diskutuje o igračima. 1
Thor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Da li u Srbiji postoji trener koji je spreman i sposoban da radi i gradi ekipu po standardima modernog fudbala? Da nisu razni Dodići, Milivanovici, Krunići, Lalatovici i Kratko Ostanići... Da eliminiše "zaslužne" igrače koji imaju radijus kretanja kao u telefonskoj govornici, da trazi i dovodi igrače sa karakteristikama koji se traže u današnjem fudbalu. Edited 8 hours ago by Thor 1
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, K.Dot said: Prvo fali trener, pa tek onda može da se diskutuje o igračima. Ja bih rekao da sa kakvim igracima igra super i rezultate ima. Nepopularno misljenje ali je tako.
K.Dot Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Katai ima ugovor još dve godine ako mu opet ne produže hahah 1
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da znam da će Miloje i ova govna na čelu podneti ostavke pa da navijam da nas razguzi Voša ali znam da izgubimo 10:0 od toga nema ništa, sami su skuvali sebi ovaj bućkuriš od govana pa sada neka ga sami kusaju.
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Fali brzine, to nam je ključno u zimskom prelaznom roku. Amc, dmf plus oba krila.. pa da prodišemo. Šta kažeš? Da prodamo Seola i Tiknizijana za siću i da ne dovedemo nikog? Može Kostov desnog beka, a Radonjalevog. Može! Prodavaj.
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pih izadje madjiko...kuku kako ćemo sad ? Jel mu se računa nastup za njegovu statistiku? 1
Recommended Posts