Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Katai i Ivanic apsolutno zaslužuju u isti koš, dva propala fudbalera na zalasku karijere koji nigde dalje od Srbije nisu mogli ništa da urade. 
Miloje legendo, ekipa ti na marakani za 45 minuta stvori jednu šansu protiv Vojovodine, sramota. 

• Like 1
Posted

Očajan fudbal. Cenim da na malom fudbalu postoje igraci koji vise pretrče od pojedinaca u crveno belom dresu. Ova ekipa vapi za pojačanjima, da se malo ubrizga neka nova, sveža krv, jer je ovo što gledamo očajno. Čudimo da i ovoliko ljudi ima u publici...jer je ono sto moze da se vidi veceras, a i na prethodnim utakmucama jedno veliko NIŠTA

Posted (edited)

Šta ti je život. Nema igrača u Zvezdinoj istoriji koji je toliko, bez ikakvih osnova, vređan, omalovažavan i nipodoštavan kao Šerif. Sad, se kuka što je otišao...Korisniji od Duartea+Arnautović pa puta 2.

Edited by Bejn
Posted
6 minutes ago, crni96 said:

Nekako mi svedno i da nas ispraše

Gospoda iz upravo i Milojević su me doveli do toga da potpuno ravnodušan gledam utakmice. To ne pamtim od kada znam za sebe.

Posted
1 minute ago, Thor said:

Očajan fudbal. Cenim da na malom fudbalu postoje igraci koji vise pretrče od pojedinaca u crveno belom dresu. Ova ekipa vapi za pojačanjima, da se malo ubrizga neka nova, sveža krv, jer je ovo što gledamo očajno. Čudimo da i ovoliko ljudi ima u publici...jer je ono sto moze da se vidi veceras, a i na prethodnim utakmucama jedno veliko NIŠTA

Koga god da dovedeš biće ti isto. Svi će se uklopiti u sivilo batađorizma. 

Posted
9 minutes ago, Thor said:

Pa eto  Badjo i Barbika su ta sveža krv. Na noz se ovde docekali oni koji su i pomislili da ce ta dvojica biti drustvo Kulibalija,VLP i ostalih tikvana. 

• Ha-ha 1
Posted

Gledam sad i rezerve...onaj nesretnik nema kog ni da pusti.

Tu je onaj bangavi Milson, mučeni Babika i to je to. Handel da, puna druga liga onakvih igraca, i onaj visoki centarfor Damjanovic...on mi i najbolji tu

• Like 1
Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

Fali brzine, to nam je ključno u zimskom prelaznom roku. 
Amc, dmf plus oba krila.. pa da prodišemo. 

Prvo fali trener, pa tek onda može da se diskutuje o igračima.  

• Like 1
Posted (edited)

Da li u Srbiji postoji trener koji je spreman i sposoban da radi i gradi ekipu po standardima modernog fudbala? 

Da nisu razni Dodići, Milivanovici, Krunići, Lalatovici i Kratko Ostanići...

Da eliminiše "zaslužne" igrače koji imaju radijus kretanja kao u telefonskoj govornici, da trazi i dovodi igrače sa karakteristikama koji se traže u današnjem fudbalu.

Edited by Thor
  • Like 1
Posted

Da znam da će Miloje i ova govna na čelu podneti ostavke pa da navijam da nas razguzi Voša ali znam da izgubimo 10:0 od toga nema ništa, sami su skuvali sebi ovaj bućkuriš od govana pa sada neka ga sami kusaju. 

Posted
26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Fali brzine, to nam je ključno u zimskom prelaznom roku. 
Amc, dmf plus oba krila.. pa da prodišemo. 

Šta kažeš? Da prodamo Seola i Tiknizijana za siću i da ne dovedemo nikog? Može Kostov desnog beka, a Radonjalevog. Može! Prodavaj.