Amigo21 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Bode said: Mora da ce neko i da ode, sad imamo visak veznjaka. Bas gomilaju igrace, deluje neplanski i ako prodje proslo je. Ali ovo su skupe investicije, bolje da su doveli trenera koji ce da unapredi igru i iskoristi sve ove igrace. Zao mi je ovih mladih igraca, nikoga necemo ni zapamtiti. Gledam pre neki dan intervju sa Vidicem gde prica kako je otisao iz Zvezde u Spartak sa 24. Ok, drugo vreme i sve. I oni zele da odu da bi se razvijali u nekoj zdravijoj sredini gde se igra tamicarski fudbal, kao sto i igraci poput Grujica koji se spominje, verovatno ne zele da se vracaju. Ali na sve to moze koliko-toliko da se utice. Da je Zvezda mnogo ozbiljnija na tom planu, da postoji neki projekat sta klub zeli da postigne u narednih 5-10 godina, mozda bi to privuklo neke igrace koji zele da budu deo toga. I domace i strane. I iskreno mislim da se sada bas preteruje sa strancima. Kad se malo bolje pogleda i analizira, ni ne donose nam nesto mnogo. U dansanje vreme je nemoguce na duzi period ostaviti mladog igraca u timu. Milosaljevic sada i kosta koliko kosta jer je klinac, hipoteticki da on zeli da ostane ovde do svoje 24te godine i da mi to zelimo ok, ali on sa 24 godina nece vredeti preko 10 miliona nego ce vredeti u vrh glave 3 miliona. Ne branim ja nasu upravu koja se totalno pogubila, ali nije realno da Kosta Nedeljkovic, Maksimovic, Milosaljevic i ostala deca kod nas ostanu do 24, 25 godina to su neka davno prosla vremena. I to nije promena u nasem FK nego je to promena na globalnom svetksom nivou, danasnji fudbalski biznis je takav. 1
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, fradler said: Piše Darjan da je definitivno naš i da je plaćen tri i po miliona. i 80% od narednog transfera 😂
Stara skola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Amigo21 said: U dansanje vreme je nemoguce na duzi period ostaviti mladog igraca u timu. Milosaljevic sada i kosta koliko kosta jer je klinac, hipoteticki da on zeli da ostane ovde do svoje 24te godine i da mi to zelimo ok, ali on sa 24 godina nece vredeti preko 10 miliona nego ce vredeti u vrh glave 3 miliona. Ne branim ja nasu upravu koja se totalno pogubila, ali nije realno da Kosta Nedeljkovic, Maksimovic, Milosaljevic i ostala deca kod nas ostanu do 24, 25 godina to su neka davno prosla vremena. I to nije promena u nasem FK nego je to promena na globalnom svetksom nivou, danasnji fudbalski biznis je takav. Sta ja ovde sve procitam majko mila! Voleo bih sire pojasnjenje za navedeno gore.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zar je ovaj iz Portugala mnogo bolji od onog naseg iz Portugala?
Brajant Danston Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema teorije da je plaćen ovoliko koliko prenosi balerina. Već je par puta ovog leta omanuo, da li namerno ili kako već. Uglavnom, predobar igrač, malo me svojom lucidnošću podseća na Evandra. Mislim da je ovo najbolji transfer ovog leta, baš baš dobar igrač.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lil ostaje i bez Žegrove koji prelazi u Juventus, ali i dalje deluju moćno
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako su zaista doveli momka za 3.5 miliona,a kosta 14 , onda je to svakako veliki podvig , i moguce da je Gimaraes zeleo da ga proda, jer im trebaju novci.
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovde je pretpostavljam uključena i izlazna klauzula od 5-6 miliona max!
Amigo21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Stara skola said: Sta ja ovde sve procitam majko mila! Voleo bih sire pojasnjenje za navedeno gore. Koj deo ti nije jasan? Meni je jedan od najboljih drugova fudbalaki menadzer i to ne neki sarlatan nego jako ozbiljne transfere ima i upucen sam u te stvari. Ti ako mislis da igrac od 17,18 godina iz Srpske lige moze da se proda za istu cenu kao kada bude imao 24,25 godina onda pojma nemas o fudbalakim transferima. Tako da nemoj da se cudis sta sve ovde mozes da procitas, nego se malo trgni i shvati u kom vremenu zivis... 2
Stara skola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Amigo21 said: Koj deo ti nije jasan? Meni je jedan od najboljih drugova fudbalaki menadzer i to ne neki sarlatan nego jako ozbiljne transfere ima i upucen sam u te stvari. Ti ako mislis da igrac od 17,18 godina iz Srpske lige moze da se proda za istu cenu kao kada bude imao 24,25 godina onda pojma nemas o fudbalakim transferima. Tako da nemoj da se cudis sta sve ovde mozes da procitas, nego se malo trgni i shvati u kom vremenu zivis... Mani me toga meni je tata najjaci. Cek polako gledaj. Prodajemo krseve za po 5 miliona sad. citaj lesnik, po tvome terza je madjija jel taj ne vredi ni kilo krompira. Trziste se promenilo druze. Drugo Milosavljevic sada kaze terza 10 mil. Ako taj momak se bude pokazao i igrao dobro vredece sa 24godine 30 miliona. Odakle ti logika da ce da kosta 3??? Odakle ti to da je neko sa 24 ostareo u sportu? cak nije dostigao ni peak. Pogledaj sta mi kupujemo za po 4 ili 5 miliona. Ja koji imam pola veka pracenja fudbala stvarno ne mogu da verujem, nekad sta citam. Nisam menadzer, a i ne igram ga od 2003-e (kakva igrica je to bila eej) Necu ti vise odgovarati, jel ne gledam da imam veliki br postova, to me ne interesuje. Ti imas svoje misljenje, ma koliko to meni beskonacno glupo delovalo. Sad mi i zao gde nadjo da te kvotujem. Meni je mnogo savesnije dati 5 do 10 miliona za trenersko ime i ugovor na 3 godine, nego na babiku i milsona koji kostaju toliko. Opet kazem Mourinho slobodan 2
Starakajla Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zanimljivo bi bilo čuti zbog čega je propao transfer Handela u CSKA i kako to da igrač koji po TM-u vredi 13 miliona, odlazi za 6, pa onda ipak za 3,5 miliona. Nešto je to sus, što bi rekli mladi.
Amigo21 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Stara skola said: Mani me toga meni je tata najjaci. Cek polako gledaj. Prodajemo krseve za po 5 miliona sad. citaj lesnik, po tvome terza je madjija jel taj ne vredi ni kilo krompira. Trziste se promenilo druze. Drugo Milosavljevic sada kaze terza 10 mil. Ako taj momak se bude pokazao i igrao dobro vredece sa 24godine 30 miliona. Odakle ti logika da ce da kosta 3??? Odakle ti to da je neko sa 24 ostareo u sportu? cak nije dostigao ni peak. Pogledaj sta mi kupujemo za po 4 ili 5 miliona. Ja koji imam pola veka pracenja fudbala stvarno ne mogu da verujem, nekad sta citam. Nisam menadzer, a i ne igram ga od 2003-e (kakva igrica je to bila eej) Necu ti vise odgovarati, jel ne gledam da imam veliki br postova, to me ne interesuje. Ti imas svoje misljenje, ma koliko to meni beskonacno glupo delovalo. Sad mi i zao gde nadjo da te kvotujem. Meni je mnogo savesnije dati 5 do 10 miliona za trenersko ime i ugovor na 3 godine, nego na babiku i milsona koji kostaju toliko. Opet kazem Mourinho slobodan Dobro ti imas svoje misljenje i to je to. Fudbal je biznis i kada kupis igraca od 18 godina ti racunas da mozes da ga prodas za mnogo vece pare za par godina. Kada kupujes igraca od 25 godina ti njega ne mozes da prodas posle za mnogo vece pare(to ti je ta logika koju ne vidis) strani klubovi su uglavnom u vlasnistvu privatnika i taj vlasnik zeli i da zaradjuje izmedju ostalog. To je jedna strana price, postoji druga strana price ako ti se ova ne svidja a to je da nasa deca ne zele da ostanu dugo u klubu. Evo primer mali Mijatovic je plakao da bi ostao u Zvezdi ali kada se javila mogucnost da predje u Mancester Siti plakao je da ode iz Zvezde sve se to izdesavalo u periodu od mesec dana. Pa ti sada zadrzi Milosaljevica ako se javi neko iz lige petice. U zabludi si ako mislis da oni zele da ostanu. Zele da ostanu dok se ne javi neko mocne ime onda mole da ih prodaju. 4
Stara skola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Amigo21 said: Fudbal je biznis i kada kupis igraca od 18 godina ti racunas da mozes da ga prodas za mnogo vece pare za par godina. Kada kupujes igraca od 25 godina ti njega ne mozes da prodas posle za mnogo vece pare(to ti je ta logika koju ne vidis) strani klubovi su uglavnom u vlasnistvu privatnika i taj vlasnik zeli i da zaradjuje izmedju ostalog. Evo zadnji put Kontradiktorno, ne treba ti niko, ti sam pobijes ono sto kazes. Pa da razjasnim: 1. Fudbal je biznis i kada kupis igraca od 18 godina ti racunas da mozes da ga prodas za mnogo vece pare za par godina. 2. Kada kupujes igraca od 25 godina ti njega ne mozes da prodas posle za mnogo vece pare rekao pod br 1. pobio sve sto si rekao pod br 2.
Tex_Willer Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Idealno je prodati dečka sa 20-21g ako se sa 18 gura u vatru. E sad Terzić razmišlja daj odmah da se prodaje jer i da bude top nece se mnogo vise uzeti nego sad, a uzima mesto drugima koji mogu doneti novac takodje vrlo brzo, a opet s druge strane igrac može i nazadovati i da na osnovu toga i ne bude skupo prodat. Ovo sto Zvezda radi niko ne radi, bukvalno sve suprotno od Dinama, a iskr svaki mladji igrac koji je prodat nije se snašao, bas se vidi veštačko dizanje cene, kao što Partizan radi sa Ugresicem pa rekao bi i Dragojevicem. Npr eto iz tog Dinama Sucic je otišao kao vrlo klasan i maltene formiran igrac za istu cifru kao Maksimović iz Zvezde, ali on je 4g stariji i sigurno mu je lakse da se snađe u novoj sredini iako igra za daleko jači klub od Maksimovicevog. Za dobrobit igraca kao i reprezentacije mnogo je bolji Dinamov model, ali kod ćaći direktora samo instant lova je bitna, a i plaše se skorijeg pada nepomenika. 1
Markoss Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Pise Meridian da smo 15 miliona uzeli za Veljka. 1
fradler Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Srecno, mali. 15 miliona + 10% ako je verovati Mocartu.
Amigo21 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 38 minutes ago, Stara skola said: Evo zadnji put Kontradiktorno, ne treba ti niko, ti sam pobijes ono sto kazes. Pa da razjasnim: 1. Fudbal je biznis i kada kupis igraca od 18 godina ti racunas da mozes da ga prodas za mnogo vece pare za par godina. 2. Kada kupujes igraca od 25 godina ti njega ne mozes da prodas posle za mnogo vece pare rekao pod br 1. pobio sve sto si rekao pod br 2. Ne vredi druze, izvini ali bukvalno ne znas sta pises. Sve najbolje. 1
Taki Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago A prošle sezone Veljko bio drvo, tačnije drugi dio prošle sezone. 1
Milko Miller Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Englezi pišu 13 miliona funti, to je oko 15 miliona evra.
Brajant Danston Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Mnogo mi žao zbog Milosavljevića, mada, budimo realni, ova suma ne može da se odbije. Mali me je oduševio u dvomeču protiv Pafosa, a čini mi se čak i da je njegov transfer bio dogovoren čak i pre toga.
Don Dusko Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Solidne pare. No mozda se moglo vise za koju godinu ali ovu su dobre pare.
Recommended Posts