Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Fali nam ovakav igrač u veznom redu, bez obzira što je Elšnik ostao, videlo se da nam na toj poziciji za Evropu treba bolji igrač.

Mada treba reći i da Elšnik nije ni igrao na svojoj poziciji, a na sve to je previše pomagao Tiknizjanu, kome nažalost defanziva nije jača strana, da jeste igrao bi u daleko boljem klubu od našeg.

Dolazak Hendela znači i da smo prodali Milosavljevića, a obzirom da Hendel vredi baš onoliko koliko tražimo za Milosavljevića.

Jedino se postavlja pitanje zašto ovog čoveka nismo doveli za Ligu šampiona, ali verovatno da to nije bilo ni moguće u tom trenutku.

Posted (edited)

Vapi sredina za ozbiljnim vezistom. Dobri su Rade i Elsnik ali treba neko sa drugačijim karakteristikama. Pošto je uvek neko povredjen ili kartoni ovo je optimalan broj na sredini ako dodje ovo novo pojačanje. 

Imaće mesec dana da se uklopi pa da probamo nešto u LE..

Sad verovatno ide izlazni transfer ( Milosavljevic)...posto je pozadi gužva ( Lekovic,Učena,Rodrigao,Veljkovic)

Edited by No name
Posted (edited)
6 minutes ago, Markoss said:

Da zameni Krunica, mesec dana nakon sto smo doveli Badja za tu ulogu za 3.500.000 evra.

Mislim da je Krunićeva povreda ozbiljna i da ga neće biti par meseci. Bađo je složićeš se drugačiji tip igrača i od Krunica ali i od Hendela.

Edited by Brajant Danston
Posted
3 minutes ago, Brajant Danston said:

Mislim da je Krunićeva povreda ozbiljna i da ga neće biti par meseci. Bađo je složićeš se drugačiji tip igrača i od Krunica ali i od Hendela.

Meni je Badjo nit sest, nit osam. Ne svidja mi se ovo malo sto sam video, ali ajde. Ipak, predstavljen nam je kao sestica i kao zamena za Radeta. 

Posted
16 hours ago, No name said:

Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL.

:86:

Posted
19 minutes ago, drperce said:

Ajd neko nek napise naki size o coveku za nas koji vise pratimo kosarku 😂

Био сам убеђен а се ради о неком Немцу или Скандинавцу када сам прочитао име и презиме али вештачка интелигенција каже да је португалски везњак који наступа за Виторију Гимараеш и да има 24 година, ускоро 25. :classic_biggrin: Висок 1,80 и познат по сталоженом стилу и тактичкој свести.

Такође пише и да је недавно пропустио меч против Аруке, а шпекулише се да је то због потенцијалног трансфера у ЦСКА Москву. Његов уговор истиче 2029. а калузула му је на 50 мил. еура.

😀

Posted (edited)

Па не мора толико, то му је клаузула. Ви можете да понудите 7,8, ... 15 и ако пристану ето договора :classic_biggrin: Пише такође да је ЦСКА нудио 6, али су се ствари преокренуле па је сада на прагу преласка у Црвену Звезду. Ви сте можда понудили 7 или 8? 

Edited by dzoneee
Posted

Zanimljiva osmica ali nisam siguran šta su videli u njemu. Po ovome što sam pogledao od prošle sezone njegov ofanzivni učinak je onako, mršav a defanzivni baš loš. Definitvno neće doći da učvrsti odbranu jer je preslabašan u duelu i loše se postavlja ali za napad ostajem rezervisan pošto nemam neki uzorak.

Šalje dosta preciznih dugih lopti (isto levom nogom kao Timi) i taj deo mi se baš svidja, rekao bih njegov forte po ovom malo uzorku. Plus lepa odrigavanja na malom prostoru.

Screen-Recording-09-01-2025-11-26-04-1.g

Screen-Recording-09-01-2025-12-15-13-1.g

E sada deo koga ima mnogo više a to su greške u odbrani.

Pri ovom gradjenju napada Benfike, Tomaš je loše stajao (igrač u belom dresu koji se na početku gifa nalazi pored sudije) jer je morao biti bliže centru i odbrani tako da nije stigao da pokrije utrčavanje igrača Benfike iz sredine koji je i postigao gol (ne vidi se na gifu). Mislim da je ovo i generalno bio taktički rizik Vitorije kroz sezonu jer su igrali sa osmicom i desetkom, bez defanzivno orjentisanog veznjaka što im se zbog Handelove loše defanzive obijalo o glavu.

Screen-Recording-09-01-2025-11-28-35-1.g

Ovde loše i sporo šalje pas i mlako ulazi u duel što je rezultirao kontrom i prvim golom Betisa.

Screen-Recording-09-01-2025-12-07-35-1.g

Ovde se na početku gida nalazi na sredini pored igrača Betisa u plavom dresu. Taj isti igrač mu posle beži što donosi dosta problema štoperu jer on ne može da napadne Antonija i udje duel jer istovremeno mora da brani liniju dodavanja prema igraču koji je pobegao Tomašu. Na kraju ga Antoni daje. 

Screen-Recording-09-01-2025-12-14-30-1.g

Bilo je još par situacija gde mu igrači beže ali nisam video početak akcije pa nisam mogao da sudim ko je kriv i nisam želeo da pravim gif. Sa strane nekih golova, šuteva ili dobrih asistencija, nema mnogo toga.

• Thanks 1
Posted
9 minutes ago, dzoneee said:

Па не мора толико, то му је клаузула. Ви можете да понудите 7,8, ... 15 и ако пристану ето договора :classic_biggrin: Пише такође да је ЦСКА нудио 6, али су се ствари преокренуле па је сада на прагу преласка у Црвену Звезду. Ви сте можда понудили 7 или 8? 

A možda malo ima uticaja i to što će igrati Evropu..za razliku od Rusa..Nije malo 8 Evropskih utakmica

Posted (edited)

Има сигурно, али опет ценим да бар 6 мил. морају да се дају. Не верујем баш да играч који има клаузулу 50 мил. и уговор до 2029. би напустио клуб за мање од макар 5,6.

Мада опет и Португалци су познати по томе што надувају те калузуле у уговорима чисто да се осигурају ако испадне неки таленат или добар играч.

Edited by dzoneee
Posted

Definitivno nije klasičan zadnji vezni, deluje mi kao Elšnik 2.0. Moguće da su ga inicijalno zamislili kao njegovu zamenu, pa odlučili da ga svakako potpišu nakon povrede Radeta.

Verovatno je ustanovljeno i da je Badjo daleko od materijala za prvih 11, s obzirom da ne može da se sastavi ni sa pasom, ni sa duelom, ni sa čitanjem igre i postavljanjem. Lagano kaska u nekom limbu, krije se od lopte, a kad slučajno dođe do njega - vraća je nazad ili traljavo dodaje prvom do sebe. Onih par dugih lopti i posebno šuteva što je oprobao delovali su tragikomično, nije čudo što nije dao nijedan gol u karijeri. Nadam se da je dečko samo jako stegnut dok prolazi kroz period aklimatizacije i adaptacije, jer ovo zaista deluje neozbiljno čak i za naš legendarni skauting, bukvalno na nivou Afrikanaca iz druge srpske lige koji igraju za 320 evra. Mučeni Babika bar defakto ima brzinu, ovaj za sad nije pokazao nijedan jasan kvalitet. Mislio sam da makar rempluje i raznosi u duel igri, a on lagan kao pero.

• Like 1
Posted

Meni za Hendela nije realno da dodje. On je ubedljivo najbitniji igras Giamaresa i mislim da ako stvarno dodje da ce biti ozbiljno obestecenje. Sta rade u upravi ne znam jer ovaj eventualni potpis znaci ili da ce Krunic biti vise od mesec dana van terena ili da su vec sada ustanovili da je Badjo promasaj. Badja smo jako skupo platili da bi nam bio na klupi(a bice) Hendel ako stvarno potpise to znaci da ide ili Serif ili Milosaljevic a mogice i obojica. Sto se Hendela tice glavna karakteristika po mom misljenju je sto ga ima svuda po terenu od kaznenog do kaznenog.