No name Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Daj vadi Kataija, duša u nosu u 50 minutu. Nonsalantno do bola. Čim nema snage krene da greši u dodavanju, da gubi lopte, da zaustavlja kontre. Meni Badjo bas tanak. Nema on šta da traži pored Krunica I Elsnika. Može on da se mota po JSL ali u Evropi teško skoro pa nemoguće. Edited 16 hours ago by No name
Nikola Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dajte pafos da se igramo... brat katai nosioc igre i rezultata... jel moguce da zvezda posle toliko godina u evropi i tolikih para ovako jadno izgleda ?
Мџе Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Ala su iritantna ova deca u pozadini. Negledljivo.
Bejn Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ybt, ovi iz Pazara su igrali Evropu. A divna dečica horski "Cigani, cigani"...
Tom Bombadil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Bejn said: Ybt, ovi iz Pazara su igrali Evropu. A divna dečica horski "Cigani, cigani"... evo sad i “ubij cigana” #decasuukrassveta 2
Zadnji vezni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakva je ovo jadna liga?! Kontam da ja u 50 mojih god odradim pripreme i spremim se,imao bih svoje minute u nekom suoerligašu. Jos je rano naravno,ali ja ništa konkretno ne videh od Badja. I ne vidim razliku njega i onog Ada što je sad u OFKi. Mali Kostov mi je bas bas dobar igrač.Ako se bude razvijao kako treba,ocekujem da bude ozbiljan igrač.
No name Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, Bejn said: Ybt, ovi iz Pazara su igrali Evropu. A divna dečica horski "Cigani, cigani"... Samo ih treba kažnjavati sa praznim tribinama, dok se banda raspojasana ne dozove pameti. Ta banda dole je više puta igrala pred praznim tribinama nego sa punim. Da ima od koga da nauče ne bi tako radili, ali kad su stariji još gori, šta možeš očekivati od "dece" .. 2
fradler Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ali brat Katai sa svojih 56 leta koji se duri, nece da proslavi gol i urla na Serifa, jer mu ovaj nije dodao za het-trik... 1
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, fradler said: Ali brat Katai sa svojih 56 leta koji se duri, nece da proslavi gol i urla na Serifa, jer mu ovaj nije dodao za het-trik... Moze sam sebe da krivi imao je bas izglednu sansu koju je promasio posle suta Kostova. 1
Ikac Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: I jos nesto. Leković igra mnogo bolje, sigurnije. Vidi se da je napredovao u Monci. Idealan za četvrtog štopera.. Što li smo dovodili Učenu, deluje mi bez plana. S’ obzirom da je Veljko porastao, a Rodrigao i Veljković sasvim korektni. Doveli su ga jer je pitanje dana kada će prodati Milosavljevića. Drugi razlog je što bez transfera nema ni bonusa ni provizija.
Sokmeniki Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Ja bih u Evropi igrao 4-3-3 Matheus - Seol, Milosavljevic, Ucena,Tiki - Badjo/Grujic, Krunic, Elsnik/Ivanic - Babika, Arnautovic/Duarte, Radonja Edited 15 hours ago by Sokmeniki 1
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Brate, Grujić ako dođe tim bi bio 70% bolji.. Transfer bi bio kao onaj kad smo doveli Donalda one sezone, vukao bi sve konce i defanzivno i ofanzivno..
Azazelkg Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 8/30/2025 at 5:48 PM, Markoss said: Ja se iskreno ne secam njega na DM. A i ne mogu da ga zamislim na tom mestu. Ucena je potpuni visak, ako Milosavljevic ostaje. Ili je jedan od Rodrigao-Veljkovic visak. Mada verujem da ih je Milosavljevic iznenadio i poremetio koncepciju. Ali opet - Ucenu su doveli dan nakon crvenog kartona Rodrigaa i to za ozbiljne pare. Što bi bilo ko bio višak, kad nama ionako u tri uzastopne utakmice zaigra 26 različitih igrača 🤔....
Sokmeniki Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 24 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Brate, Grujić ako dođe tim bi bio 70% bolji.. Transfer bi bio kao onaj kad smo doveli Donalda one sezone, vukao bi sve konce i defanzivno i ofanzivno.. Pa ja mislim da bi sutra trebao raskinuti ugovor sa Portom, mada imao je bas zajebanu povredu, mislim da godinu dana nije igrao...
Recoba Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 hours ago, No name said: Samo ih treba kažnjavati sa praznim tribinama, dok se banda raspojasana ne dozove pameti. Ta banda dole je više puta igrala pred praznim tribinama nego sa punim. Da ima od koga da nauče ne bi tako radili, ali kad su stariji još gori, šta možeš očekivati od "dece" .. Puno gore stvari pjeva beogradska gospoda, dole u Novop Pazaru je gospoda za seljake u beogradu 3 1
Мџе Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Grujić izgleda na meti AEK-a. Kažu da danas sleće da potpiše ugovor. Edited 5 hours ago by Мџе
Влајко Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Поздрав свима. Да прескочим стандардни део како се читамо дуго па сам одлучио да се упишем итд итд итд. Надам се да ћемо лепо дискутовати. Желео бих да се, за почетак, осврнем на утакмицу против Пазараца. Највећи утисак Костов наравно. Делује да баш лако игра, добра визија што је дошло до изражаја у више наврата, поприлично течан у пасу, одличан центаршут и на крају 2 асистенције. Остаје жал што је тај број остао на 2, могло је бити барем 3-4, да није Лековићу скинута лопта са гол линије малтене и да су играчи у неким ситуацијама били озбиљнији и конкретнији у завршници. То ми је можда и највећа тимска замерка од јуче, могло је ово ићи убедљивије, да није било вишка потеза, пасова итд, но добро. Остаје питање како бисмо изгледали да је Костов улазио у двомечу против Пафоса, макар уместо Катаија ако ништа у реваншу, дефинитивно бисмо били агилнији. Желео бих да похвалим и дуо Арнаутовић-Радоњић, од ког бисмо морали много да профитирамо. Радоњић је поприлично незаинтересовано ушао у утакмицу, али се после пробудио. Невероватна је разлика између њега и других крила, колико у њему заправо има фудбала, штета што није све у томе и што постоји милион ствари ван терена. Бађо делује мало неснађено, првенствено у позиционирању позади, али тек је дошао, биће потребно време за уигравање са осталима, за повезивање линија итд, прерано за било какву осуду по мом мишљењу. Слично бих рекао и за Бабику, с тим што он има конкретнијих проблема, али верујем да ће бити од користи у Европи поготово. Дефинитивно није Букаријев квалитет, иако сам и њега клео због чувеног дриблинга удесно, лоше контроле лопте, паса итд, али верујем да ће бити простора који ће он моћи да искористи и да прави проблема. И хтео сам само да се надовежем на ситуацију Елшник. Прво је пуштен инфо да је продат, на крају је трансфер стопиран због повреде Крунића. Видим да се доста људи (не само овде, да не мислите да неког нападам конкретно), буни због такве одлуке и пословања, али то је уобичајена ствар у данашњем фудбалу. Таквих ситуација буде неколико у сваком прелазном року, и то по лигама петице само, да не гледамо шире. Ево конкретан пример од суботе. Челси, повредио се Лиам Делап, Џексон увелико у Минхену, прошао медицинске, све решено, међутим због повреде Делапа, Челси отказује позајмицу. И то је чак и много већи проблем, јер је Џексон желео само и искључиво Бајерн, и није желео назад у Лондон. Позајмица отказана, Бајерн се окренуо другим метама, Џексон неће да игра, резултат: Челси враћа Гујуа (Guiu, како се чита, бемлига) са позајмице из Сандерленда. Фудбал је жива ствар, прелазни рок је жива ствар, играчи се повређују, клубови мењају, договори пропадају, дешавају се такве ствари, нема тога само код нас. Још једном поздрав свима и надам се да нисам претерао за први пост. 6 1
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Posto je danas zadnji dan prelaznog roka u Top5 liga, evo u koje zemlje možemo da prodamo i posle danasnjeg dana: 01.09: Italija, Engleska, Nemacka, Francuska, Španija, Danska, Škotska 02.09: rok za prijavu igrača za LE, Holandija, Norveska 03.09: Madjarska 04.09: Katar 06.09: Austrija 08.09: Belgija, Bugarska, Češka, Poljska, Rumunija 09.09: Švajcarska 11.09: Rusija 12.09: Turska, Grcka, Meksiko 15.09: Portugal 19.09: Srbija 21.09: Israel 23.09: Saudijska Arabija 01.10: UAE Za ulazne transfere nama je efektivno sutra zadnji dan. Posle toga mi možemo do 19. septembra da prijavimo igrače samo za domacu ligu. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago "U slučaju da se transfer realizuje Crvena zvezda će dobiti igrača sa ozbiljnom reputacijom." Ne zvuci mi ovo kao da je zasigurno nas. Ali bilo bi lepo...
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako dolazi Hendel bez prodaje Elsnika, onda to po meni znaci da ćemo verovatno igrati sa kompaktnijem veznom redu. Bar posle povratka Krunica. Hendel, Krunic, Elsnik, Bajo, Kostov, Sljivic rotacija za tri pozicije u veznom redu.
Recommended Posts