Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

To sto smo najbolje za 180 minuta izgledali u periodu kada smo kao muve bez glave krenuli napred u haoticnoj formaciji sa Serifom kao poluspicem dovoljno govori o svemu sto smo pokazali u ovoj rundi kvalifikacija. Sto je najgore imali smo onu utakmicu sa Lehom kuci da vidimo da nesto ne stima, ali umesto da je to bila uzbuna mi smo morali da slusamo o doktorskom radu Milojevica i strucnog staba. Ne znam kada sam gledao bezvezniju utakmicu od te. Mnogo toga je ovog leta bilo pogresno, od prelaznog roka u kojem su najavljivane velike stvari a dosao je samo Arnautovic koji je propustio skoro cele kvalifikacije i neki sumnjivi stranci, pa sastavi na utakmicama, izmene, prvenstveni mecevi u totalno rezervnom sastavu, plasljivi mentalitet, itd... Mislim da smo ovaj put ispali od jedne bas nisko kvalitetne ekipe, ako se ne pojacaju nece imati vise od 1 boda u LS. Rekao sam i pre utakmice, LE nam je mera, ali dzabe sve ako se nastavi ovako. Mi smo nekako klub bez ambicija u Evropi, tj kada se zavrse kvalifikacije kao da je sezona vec gotova. Titula je otprilike unapred osvojena, u Evropi sta god uradimo nije strasno, moze i gore, za nesto bolje nam kao fali malo i tako vec godinama. Ko danas veruje da smo mi usli u proces koji ce biti na snazi i za godinu dana i da cemo do tada uigrati ovu ekipu i pojacati je sa par igraca gde treba? Ja ne verujem. Pre ce biti da cemo prodati sve sto valja, ispromovisati neke klince koje nikada ni ne vidimo kao nosioce tima nego kao robu za prodaju, obrnuti jos dve-tri ture stranaca koji kao na traci dolaze i odlaze, i to pretezno na krilnim pozicijama, i onda ce nam u narednim kvalifikacijama i evropskim izazovima ponovo malo faliti da budemo ozbiljniji. Nema ovde spasa dok ne dodju ozbiljni ljudi u klub. Bolji trener moze da popravi stvari privremeno, i ja mislim da je sada trenutak da promenimo trenera, ali uvek cemo se vracati na ovu tacku dok god klub vode ovakva govna. 

• Like 3
Posted
1 minute ago, suptil said:

Imali smo dobijen mec. Razbili smo Pafos na KLipru. User evr gol i pad koncentracije u zadnji 10 minuta je odneo LS.

Ja još ne pročitah odgovor kako smo to razbili Pafos i za kojim to šansama žalimo? 

Posted
Just now, TB Told said:

Ja još ne pročitah odgovor kako smo to razbili Pafos i za kojim to šansama žalimo? 

Ok. Pafos je nas veceras razbio.

Posted

Sramna konferencija. Sam izmislja sukob sa novinarima. On kaze - vi govorite da je ovo katastrofa; oni njemu - niko ne kaze da je katastrofa, ali da li je neuspeh; opet on - eto vi sad kazete da je katastrofa. Covek je totalno izgubljen. 

• Like 5
Posted
11 minutes ago, Nate said:

I da jako bitan detalj preko kojeg se prelazi. Katai nije bio u ofsajdu, al ga nije dao!!! Jbg.

Ovo se nekako provuklo neprimetno, ali sansa za kojom najvise treba zaliti.
Najveca ironija je sto on uz Serifa mozda i najbolje igra glavom u ekipi. Jbg...

• Like 2
Posted
Just now, suptil said:

Ok. Pafos je nas veceras razbio.

U principu su nas rutinirali, sem dela drugog poluvremena. Imali su dobre prilke u prvom poluvremenu, imali su najbolju priliku u 10 minuta pre kraja meča. Mi smo imali samo onu jednu šansu posle Radonjićevog prodora.

• Like 2
Posted
Just now, Bode said:

Ovo se nekako provuklo neprimetno, ali sansa za kojom najvise treba zaliti.
Najveca ironija je sto on uz Serifa mozda i najbolje igra glavom u ekipi. Jbg...

Pri tom je lopta toliko bila mekana da je mozda mogao i da je prima. Mozda i nije ali je morao da ga da!

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.ecba4016884e32cfbf7e4604bf6e463b.png

Da li je na ovo mislio Vladan?

Hteo da se pobije, da dobije suspenziju i da krcka 2.5 miliona laganeze. Hoćeš kurac...

Posted (edited)

Da se ne lazemo ljudi , mi smo njih u Beogradu trebali da petardiramo ,da im pokazemo na Marakani ko smo i sta smo... Ali, nazalost ,jako lose spremljena utakmica .  Pafos je jako skroman fudbalski klub , a to cete videti kada ih budu nakantali svih 8 utakmica. 

Nadam se prodaji Milsona ,Serifa i jos par igraca..

Edited by Saxon01
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

U principu su nas rutinirali, sem dela drugog poluvremena. Imali su dobre prilke u prvom poluvremenu, imali su najbolju priliku u 10 minuta pre kraja meča. Mi smo imali samo onu jednu šansu posle Radonjićevog prodora.

Hahahha, sta si ti gledao. Rutinirala te Benfika u Beogradu. Pafos je bio na ivici provalije veceras.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.ecba4016884e32cfbf7e4604bf6e463b.png

Da li je na ovo mislio Vladan?

Mali savet ako hoces da poslusas za tvoje dobro.
Ignorisi taj B92. Odavno su se srozali na nivo sprskog telegrafa, informera i slicnih. Uzasni su!

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Sramna konferencija. Sam izmislja sukob sa novinarima. On kaze - vi govorite da je ovo katastrofa; oni njemu - niko ne kaze da je katastrofa, ali da li je neuspeh; opet on - eto vi sad kazete da je katastrofa. Covek je totalno izgubljen. 

Mislim da je definitivno pravi momenat za promenu trenera. Njemu hvala za sve lepe momente koje je doneo navijacima, ali doslo je vreme za rastanak. Milojevic je udario u plafon i nema sta novo da ponudi Zvezdi, svojim greskama je direktno uticao na ovo ispadanje. Novi trener bi makar imao manji pritisak u domacoj ligi gde smo prilicno bolji od protivnika i mozda bismo gledali bolji fudbal u LE.

• Like 1
Posted
Just now, suptil said:

Hahahha, sta si ti gledao. Rutinirala te Benfika u Beogradu. Pafos je bio na ivici provalije veceras.

Ja te još jednom i poslednji put pitam. Za kojim to šansama žalimo? Ako je Pafos razbijen i na ivici provalije onda valjda možeš da nabrojiš te šanse za kojima žalimo.

• Like 1
Posted

Opet smo kansili u prelaznom roku i to se ovaj put osvetilo. Uz naravno dobijene kartone protiv Leha. Naravno kad se dovodi pod presijom, onda je veća šansa i da se omane sa igračima. Da ne govorimo ako su oni nespremni. Pafos je bolje organizovana ekipa od nas i zato su i prošli dalje.

Posted (edited)
2 minutes ago, TB Told said:

Ja te još jednom i poslednji put pitam. Za kojim to šansama žalimo? Ako je Pafos razbijen i na ivici provalije onda valjda možeš da nabrojiš te šanse za kojima žalimo.

Usla im je voda u usi na 0:1, ali da generalno nismo puno toga konkretnog uradili. Vecina su bili jalovi napadi i kruzenje lopte. Sabili smo ih u tim minutima pred njihov gol, ali opet bez konkretnog ucinka. Posle toga kada su dosli sebi krenuli su i oni da budu opasni, mislim da su obe ekipe spustile stitove u poslednjih 10-15 minuta. Svakako su oni zasluzili da idu dalje kada se pogleda citav dvomec. Prvi mec je mogao lako da bude i 1:4.

Edited by СтелаРоса