L' Imperatore Posted yesterday at 05:45 PM Posted yesterday at 05:45 PM On 5/27/2026 at 4:22 PM, Milko Miller said: Loizu prekopiran Ovusu, visina, leva noga, nacin igre. Pišem na osnovu youtube snimaka, ali mislim da nisu toliko slični. Da, leva noga, sitni, nemaju neku ekstremnu brzinu da probiju, itd. Ali po meni, Loizu je dosta kvalitetniji fudbaler. Ovusu je zujalica, koja na žalost više zuji nego što meda daje. Više klasični krilni igrač, koji može da odigra dobro na nekom nižem nivou, a da to teško prenese na LŠ. Možda je blasfemija ovo poređenje, ali meni Loizu vuče na Southampton Tadića, a ne na ta klasična krila. Njegovi potezi su efikasni. ne igra šablonski, nego rešava situacije dobrim rešenjima. Dal je to dribling, šut, upošljavanje saigrača centaršutevima, pasovima u prostor...
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Potpisali smo nekog Muhameda Čama iz Trabzona. Dolazi na pozajmicu s pravom otkupa od 3 miliona. Pozicija mu je ofanzivni vezni. Nastupa za Austrijsku reprezentaciju. To jest upisao je 4 nastupa. Edited 10 hours ago by Dzo23
The_Big_S Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, Dzo23 said: Potpisali smo nekog Muhameda Čama iz Trabzona. Dolazi na pozajmicu s pravom otkupa od 3 miliona. Pozicija mu je ofanzivni vezni. Nastupa za Austrijsku reprezentaciju. To jest upisao je 4 nastupa. Sport klub: “Nije zadovoljio Čam u Češkoj, a u Crvenu zvezdu stiže uz dogovor da je otkupna klauzula 3.000.000 evra.” 2 asistencije 0 golova, 550 odigranih minuta za sezonu..😂😂😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Edited 8 hours ago by The_Big_S
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago gde bre iskopaju ve indijance za koje ćemo prvo čitati hvalospeve a za šest meseci kako je drvo i kako smo zaradili 500 evra prodajući ga u treću ligu Saudijska Arabije
muzipoz Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, The_Big_S said: Sport klub: “Nije zadovoljio Čam u Češkoj, a u Crvenu zvezdu stiže uz dogovor da je otkupna klauzula 3.000.000 evra.” 2 asistencije 0 golova, 550 odigranih minuta za sezonu..😂😂😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 3* svakako je odigrao jako malo utakmica za slaviju da bi se moglo gledati nešto. Prošle sezone u trabzonu je bio dobar
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Igrao je dobro za Klermon(Francuska 1) i Trabzon. 1
dunaj95 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Na poziciju 10 može i Ivanić, i ovaj Kipranin iz Hapoela... Pozajmica, pa otkup od 3m, je rezonski i dobar pokušaj da se za relativmo male pare dobije dobar igrač u dobrim godinama na duže staze.. I Arnautović je 100% prenio svoje utiske o igraču... i Cham je ljevak baš kao i Loizos... Možda proigra kod nas...ko zna.. Edited 6 hours ago by dunaj95
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Skauting nam je kao i uvek ocajan. Ne znam, ali aludogorec je doveo Igor Thiaga 1.5 miliona, covek u medjuvremenu otisao na SP i to ni manje ni vise kao reprezentativac Brazila. Bukvalno dovodimo igrace sa 0 upsidea.
Milko Miller Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Statistika mu izgleda poprilicno dobro: 22/23: 11 skorera u prvoj francuskoj 23/24: 12 skorera u prvoj francuskoj 24/25: 15 skorera u prvoj turskoj I onda katastrofalna prosla sezona gde je slabo uopste i igrao za Slaviju na pozajmici. Ne znam sta je tacno razlog, ali moguce da se na pocetku nije snasao i onda ce lako klub da odustane od igraca ako je samo tu na pozajmici. I mi smo cesto imali taj fenomen: Kafu, Silas, Drkusic, Sandoval, Vigo, Rakonjac itd. Tako da bi mogao da bude low risk - high reward pojacanje ako mu vratimo samopouzdanje. Ipak ima samo 25 godina i nije situacija da mu je zadnja dobra sezona bila pre 10 godina. Doduse on je samo low risk u finansijskom smislu. U sportskom smislu je samo low risk ako je Ivanic sanirao povredu na prolece i da to nece vise biti problem. Ali ako to nije slucaj i Cama ne mozemo da izvucemo iz kanala, onda smo u ozbiljnom problemu na bitnoj poziciji. 1
Recommended Posts