Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, JPM said:

Jedino zadnji vezni ako ima brzinu pa da ore teren. Čovek nema okretnost, tehniku i smirenost za napadača.

Ali dve stvari su veoma iritantne kod naših navijača. Prva je da imaju stav o nekom igraču (u ovom slučaju Lučić) i uopšte kao da ne gledaju utakmicu već samo čekaju da kenjaju po tom igraču. Sinoć je taktički Lučić odradio dobar posao, da ima i kvalitet, postigao bi bar jedan gol. Pošto nema, onda nije. 

Sa druge strane, Arnautovićeva nezainteresovanost i ležernost je nešto što je meni lično jako iritantno. On ima kvalitet kao svi ostali igrači navale Zvezde zajedno, ali deluje kao da ga neko tera da igra.

Arnautovic je u obe sanse sutnuo najbolje moguce u tom trenutku i golman je dobro odbranio obe

Posted (edited)

Sutnuo je najbolje moguce iz situacije u koju je sam sebe doveo. Pogotovo kod onog suta iz klizeceg gde je odreagovao maestralno ako ne analiziras dublje, ali zapravo se ocajno pozicionirao na centarsut. Ono bi na desetine prosecnih napadaca dalo rutinski, jer bi se bolje pozicionirali.

Edited by McLeod
  • Like 6
Posted (edited)

U drugoj situaciji Arnautović se otvorio odlično, ali pas kao da je bio upućen između dva igrača. Nekako je morao da se okrene oko svoje ose. Vjerujem da se tu malo zbunio, i šansa je propala. Šteta baš, jer je bilo realno da bude dva razlike. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

Kakav pas Magika kod druge sanse Arnautovica... 

Samo jako u revansu, i daj nam onda te Peaky Blinderse iz Birmingema 

Posted
5 minutes ago, gucevo said:

Kakav pas Magika kod druge sanse Arnautovica... 

Samo jako u revansu, i daj nam onda te Peaky Blinderse iz Birmingema 

Uf. Gledao sam juce Notingem u Istanbulu koji je isprasio Fener na gostovanju,  a Notingem je 17 na tabeli. Zamisli tek ,A Villa koja je trenutno  treća u PL.

Ali prvo Lil da overimo . 

Posted
13 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Inace Dinamo pukao od Genka kod kuće, Zvezda dobila Lil u gostima. 
Najjači u regionu 😎💪

Koliko su razni likovi na društvenim mrežama govorili kako je Dinamo bolje prošao, imaju zicer kod kući, da će Zvezda glat da izgubi od Lila... I ovi ih razvale kod kući. Još je Genk tipa ~7 u Belgiji? Haos 😄

I da pitam... Što su Dinamu prazne tribine skoro uvek? Je l moguće da nikog ne zanima fudbal tamo? Samo sever bude pun, ovo ostali uvek prazno. Jesu pod nekom kaznom ili ljude samo boli kurac?

Posted

Jebem li ga, imam utisak da se ljudima i ne ulazi na ono ruglo od stadiona. Da naprave novi stadion i skockaju ga, sigurno bi vise ljudi bilo. Naravno, verovatno nije to razlog, ali tako deluje.

Posted
33 minutes ago, Summerfunk said:

Koliko su razni likovi na društvenim mrežama govorili kako je Dinamo bolje prošao, imaju zicer kod kući, da će Zvezda glat da izgubi od Lila... I ovi ih razvale kod kući. Još je Genk tipa ~7 u Belgiji? Haos 😄

I da pitam... Što su Dinamu prazne tribine skoro uvek? Je l moguće da nikog ne zanima fudbal tamo? Samo sever bude pun, ovo ostali uvek prazno. Jesu pod nekom kaznom ili ljude samo boli kurac?

Mislim da je ovo poslednja sezona da igraju tamo. Taj stadion se rusi i pravi se novi.

Posted

Derbi nam dolazi u najgorem mogućem trenutku. 
Na moju veliku žalost fokus je stavljen na domaću ligu a ne na evropu, tako da je bila kakva pobeda imperativ u nedelju, uz to nam i Vojvodina diše za vrat. 
Da to dobijemo, pa posle da pojurimo što bolji plasman u LE. 
Ovu ekipu su skoro svi otpisali, a imaju priliku da napravr neke istorijske rezultate. Meč po meč. 

Posted

Mi smo zadnjih 6 utakmica u evropi primili jedan go i odigrali 1:1 i 5 utakmica dobili 1:0,ako se nisam nesto zabrojao 🙂 stvarno nevjerovatno..i sto je zanimljivo protivnici izgledaju nemoćno i onda ide priča kako su loši,van forme i slično..samo mnogo je,ipak je nešto i do nas izgleda..

• Like 6
Posted
2 hours ago, Summerfunk said:

Tribina koja se vidi u prenosu ona najveca nije u upotrebi uopšte.

Posted
19 minutes ago, Mejdanac said:

Tribina koja se vidi u prenosu ona najveca nije u upotrebi uopšte.

Aha. Ima smisla onda. Znam da grade novi stadion, ali vidim i oni non stop pozivaju navijače da dođu. Ni kod nas ne bude pun stadio kad igramo LE/LŠ, ali kad sam sinoć upalio stream, brate, pa više bude navijača kad Zvezda igra u SLS nego ovima u PO 😄😭 Nadam se da ćemo i mi dobiti nov stadion. Ili da će nekako da izbace atletsku, nešto, ne znam...

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Derbi nam dolazi u najgorem mogućem trenutku. 
Na moju veliku žalost fokus je stavljen na domaću ligu a ne na evropu, tako da je bila kakva pobeda imperativ u nedelju, uz to nam i Vojvodina diše za vrat. 
Da to dobijemo, pa posle da pojurimo što bolji plasman u LE. 
Ovu ekipu su skoro svi otpisali, a imaju priliku da napravr neke istorijske rezultate. Meč po meč. 

U teoriji je tak u praksi nama ni Partizan a pogotovo Vojvodina ne dišu za vratom. Niko od ova dva tima ne može napraviti seriju od 3,4 pobjede u nizu. Vojvodina je dobila Zvezdu na Mitiću i u narednom kolu izgubila rutinski 1:3 od IMTa. Nama je prilika sad u evropi da pritisnemo koliko možemo daleko a domaća liga nema šanse da se ne uzme ni da izgubimo derbi a i sledeci vikend. Nema nam ni jedan rival kvalitet da ne kiksa svako barem 3 kolo. Gledo sam Partizan i ono je komedija.

Posted
3 minutes ago, crni96 said:

U teoriji je tak u praksi nama ni Partizan a pogotovo Vojvodina ne dišu za vratom. Niko od ova dva tima ne može napraviti seriju od 3,4 pobjede u nizu. Vojvodina je dobila Zvezdu na Mitiću i u narednom kolu izgubila rutinski 1:3 od IMTa. Nama je prilika sad u evropi da pritisnemo koliko možemo daleko a domaća liga nema šanse da se ne uzme ni da izgubimo derbi a i sledeci vikend. Nema nam ni jedan rival kvalitet da ne kiksa svako barem 3 kolo. Gledo sam Partizan i ono je komedija.

Ne pije ti ovo vodu za kikseve. 
Moraću i da argumentujem zbog cega. 
Vojvodina u poslednjih 8 utakmica ima 7 pobeda i JEDAN remi (Ofk) 

Tukli su redom: 

Spartak

Zvezdu (gostovanje) 

Vrsac (kup, gostovanje) 

Javor ( gostovanje) 

Tsc ( gostovanje) 

Lucani ( kuci, petarda) 

Cukaricki ( gostovanje ) 

Alarmi su upaljeni, mi moramo da budemo pravi i u ovakvim derbi mečevima rešimo sezonu. 

Posted (edited)
3 hours ago, No name said:

Uf. Gledao sam juce Notingem u Istanbulu koji je isprasio Fener na gostovanju,  a Notingem je 17 na tabeli. Zamisli tek ,A Villa koja je trenutno  treća u PL.

Ali prvo Lil da overimo . 

I Kristal Palas dođe u Mostar i odigra samo 1-1 sa Zrinjskim a Zrinjskog par dana ranije 3-0 nabije Borac. Što implicira da klinci Naprijeda koji su dobili klince Borca neki dan mogu dobiti klince Aston Vile 🙂

Edited by Mejdanac
  • Ha-ha 1