No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ekstremno spora ekipa..Krunic,Elsnik,Katai,Arnautovic...spori, tromi, statični. Apsolutno niko ne trci, u najboljem slučaju kaskaju. Ovusu ne može da igra ozbiljan fudbal sa ovom visinom i težinom. Krila poput njega protivnicki bekovi jedu za doručak. Fudbal je kontakt igra, gde on duel ne može da izdrži. I on konstantno kao i Ivanic beži unutra sa loptom gde je najveća gužva ne širi napad i odbranu protivnika. U defanzivi osim "zujanja" on nema šta da ponudi. Videćemo kako brani prostor i koliko može da pomogne Seolu protiv jačih ekipa kada protivnicki bek u sadejstvu sa krilnim igračem krene u napad.
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lepa utakmica za gledanje. Pančevo ni protiv Zvezde ne odstupa od filozofije trenera tj. visokog presinga i to treba postovati, iako može da se desi da primas sedam komada kao na utakmici na Marakani. Koncentracija svakako mora da bude na maksimumu do kraja utakmice, ako hoćemo da pobedimo.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobar Zeleznicar, pokusavaju da igraju fudbal, i to bez nekoliko prvotimaca i ponajboljih igraca. Mi smo malo kilavi danas, tek nekoliko dobrih napada, svaki je upropastio Katai. Eraković deluje loše - mrzovoljno i zarđalo.
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kostov je prije ovog gola osvojio dvije lopte posle presinga. Sviđa mi se što ima dosta snage i brzine. 1
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, fradler said: tek nekoliko dobrih napada, svaki je upropastio Katai. On više nema osećaj za asistenciju, malopre Kostov oduzima loptu i trči u prazan prostor, Katai se prvo dvoumi da li da krene u dribling pa onda dodaje loptu u noge igraču Dinama.
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ozbiljna je sramota što Katai igra u prvih 11. Pišem to po ko zna koji put, ali svaki put me iznervira njegova igra. 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovusu je dobar sa loptom, nije mu samo brzina glavni adut. Imao je par dobrih asistencija i centaršuteva večeras.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kostov ce sigurno biti rekordna prodaja, daleko je najzreliji i najkompletniji od svih klinaca koje smo promovisali poslednjih godina. I mislim da za njega nema dileme da ce uspeti i igrati gde god da ode, ako ne bude neki bas jeziv izbor kluba (videti pod Mimovic i Fener). 5
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobra uvertira pred dvomeč sa Lilom i derbijem. Lil je favorit ali ako ne dopustimo da nas pregaze sa snagom i brzinom, onda možemo da se nadamo. Bilo bi dobro ako pobede Brest danas i ne menjaju trenera.
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kostov kako odmice sezona biva sve vazniji. Bas definicija modernog veznog sposobnog da igra u oba pravca. 7
muzipoz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, No name said: Ovusu ne može da igra ozbiljan fudbal sa ovom visinom i težinom. Krila poput njega protivnicki bekovi jedu za doručak. Fudbal je kontakt igra, gde on duel ne može da izdrži. Mnogo je loše ovo pošto dolazi od lika koji je prizivao Milsona u 11
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Ozbiljna je sramota što Katai igra u prvih 11. Pišem to po ko zna koji put, ali svaki put me iznervira njegova igra. Katai treba da ulazi sa klupe i da u zadnjih 20-25 min pravi razliku. Od starta, no no 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Porođajne muke Lila iz kola u kolo. Mislim da su ipak lakši protivnik od zahuktalog Paoka u ovom trenutku i da možemo s njima da odigramo egal dvomeč.
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sviđa mi se što utakmicu počinje ekipa koja će vrv krenuti i protiv Lila. Tu visi samo Katai koji mislim da ne bi počinjao da je Ivanić spreman. Stvarno jako dobar i Železničar, fino pripretili više puta. Nekoliko lepih odbrana i gospodina Popovića.
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Gledao sam prije izvjesnog vremena emisiju na Zvezda TV, Kostov i bek koji je otišao u Sent Etjen (bješe Stojković?). Postavljaju jedan drugom neka pitanja, razgovaraju. Iako su tu negdje po godinama (kontam da Stojković može biti samo stariji), Kostov je izgledao kao stariji brat..Toliko je izgledao ozbiljnije, nekako inteligentnije, kao da je veteran u odnosu na ovog drugog. Od njega se bas moze ocekivati da ce napraviti karijeru.. Edited 1 hour ago by Small Owl .
No name Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 3 hours ago, muzipoz said: Mnogo je loše ovo pošto dolazi od lika koji je prizivao Milsona u 11 Jesam prizivao Milsona jer je u tom trenutku bolja opcija na krilu od Ivanica,Kataija,Hendela,Kostova, ko je sve jahao na krilu. Daleko da je i on dobar, ali je bar krilo za razliku od gore navedenih. Dok je igrao po levoj strani pamtim igre i golove Barseloni , Benfiki, ali posto je ta pozicija uzurpirana od strane zasluznih građana, onda ostaje da čovek igra na kontra strani, baš kao I Radonjic. Zvezda ne može da igra ozbiljan fudbal sa ovim sastavom. Broj jedan u fudbalu je brzina i fizička sprema. U obe situacije sve pada u vodu. Ovaj tim ne može da trci ( Ivanic,Katai,Arnautovic,Krunic,Elsnik)..sve prvotimci....to ne mogu. Mogu da kaskaju ali ne da trce, da imaju promene pravca kretanja, ubrzanje.....to su igraci koji guše napad, kontru, koji su staticni i čekaju loptu u noge bez ikakvog osecaja da se otvore saigraču i ponude resenje. Svaki napad uspore, overavaju loptu X puta... Sa njima ne možeš da igraš presingi ni ti kontru.. Možeš da igraš po JSL gde protivnici nemaju napadacke ambicije pa se njihova staticnost ne oseti. Čim budu naleteli na ekipu koja zna da spoji vise od dva pasa, da ofanzivni deo uradi osnovno pravilo "ukrštanje" nama će linije tima da pucaju jer ova ekipa apsolutno ne brani prostor ni ti igra odbranu. I večeras se videla nesigurnost kada je Zeleznicar u par navrata stao visoko i pritisnuo, gde smo nekoliko puta gubili loptu na minimalan presing. A mi imamo ambicije da igramo LS,I pravili smo tim za to !? Ako imamo napred Arnautovica onda krila moraju biti ubojita i fizički spremna da kupe lopte koje on spušta. Mi to nemamo. Nama kolo vodi Katai koji trči tamo gde je lopta i sedi u krilu Arnautovicu. Ako Imamo Krunica, ne sme pored njega biti igrač profila Elsnika. Mora biti potpuno drugačiji tip, koji nije spor koji je mobilan i može da trci. Ovako imas dva identična igrača koji ni ti mogu da vrše presing, ni ti da brzinom i agilnoscu da vuku napad. Meni se ovaj tim apsolutno ne svidja. Mali Kostov se izdvaja, zbog svoje agilnosti , godina ,talenta.. ali će ga prodati na keca. Izdvojio bi jos Mateusa koji je fenomenalan, kao i Tirkinzjana koji je ako ništa drugo kondiciono dva koplja iznad tima i momak igra pošteno. Svi ostali nebi smeli da imaju mesta u Zvezdi u 2026 g , u Zvezdi koja puca da igra najače fudbalsko klupsko takmičenje na svetu.
Recommended Posts