Markoss Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Ma tesko ce Novicic kod nas. Nebitno je u danasnje vreme ocigledno ko za koga navija, ali sigurno bi dobio direktivu da ne izjavljuje da mu je Sasa Ilic idol i da navija za Partizan da postoji promil sanse da dodje u Zvezdu (okej Bojat je isto radio, ali pre pet godina kad je bio crno-beli, ovom da prave pozadinu da dodje u Zvezdu, sigurno bi mu skrenuli paznju). Gledace da ga uvaljajuje preko, kao i Lukovica, koga smo isto gledali, ali za koga nismo zapinjali. I tada je procena bila da je Sremcevic vredniji jurenja. Edited 21 hours ago by Markoss 1
Petkovic Miroslav97 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sremčevića je kapiten Dragović maltene ‘aminovao’. Šteta što nismo imali prilike da ga isforsiramo, mnogo netalentovaniji od njega su dobijali više prilika. Za sad deluje kao da se skroz pogubio, statistika kaže: 2025/2026 Super liga - 18 utakmica , 0 golova , 1 asistencija Kup - 1 utakmica bez golova i asistencija 2024/2025 Uefa liga mladih - 6 utakmica, 1 gol Graficar - 19 utakmica , 3 pogotka U Zvezdi od dolaska u svim zvanicnim utakmicama 10 utakmica 4 gola
Azazelkg Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 12/26/2025 at 3:36 PM, Igor_ said: Dal ce neko da procita ovo ? Pročitao ja 🙂.... Nije toliko nezanimljivo koliko bi se moglo pomisliti obzirom na dužinu teksta :).... 1
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ko želi da sluša kako nas Don Terzić slatko laže dva sata, evo vam
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago lakše bi čak i hulju slušao dva sata nego terzić dr zvezdana ono baš ako moram 😢 1
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakvo govno od osobe. Jebo li te tvoj kum i prijatelj. Samaraju se ljudi po tribinama ako pokusaju da vicu nesto protiv Vucica, a prvi covek kluba se ovako javno hvali kumstvom i prijateljstvom sa istim... Delije, jel to ta neutralnost? I kako se djubre odjednom setilo Partizana i sudijske organizacije kad nismo prvi, a godinama cuti. Isto kao 2017. godine kada je cutao sve dok nismo konacno ostali bez titule, pa onda opleo po Kokezi koji mu je kasnije dosao na rodjendan. Izjave i intervjui za, slobodno cu reci, morone i idiote koji ne razmisljaju svojim mozgom. Svi oni se kolektivno zajebavaju sa nasim narodom gde god stignu i zato i ne treba da cudi sto sve manje ljudi interesuje nas fudbal. 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sad oslušah Dona kako laže 1:58:01 i ono šta se da zaključiti, strani trener neće sedeti na našoj klupi verovatno nikad. Ako se da čuti, Terzića lože domaći treneri (Kolarov, Milijaš, Damjanović...) pa će vrlo verovatno sledeći trener biti Milijaš, Damjanović... Ali izgleda da će to biti Milijaš. I kaže da Rijeira nije bio u njegovim (Terzićevim) planovima, iako je Marin išao u Zagreb da se dogovori sa Rijerom. Uglavnom, posle Stankovića neki od ove dvojice, jer ih je istaknuo. I da nije postojala druga opcija od Stankovića posle debakla na klupi Spartaka. Tako da to potvrđuje onu činjenicu da ovi nisu imali nikog da dovedu i da Stanković nije popio otkaz, Miloje bi ostao do kraja leta. Edited 4 hours ago by Summerfunk
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Drago mi je sto je podkačio i Arnautovica foliranta. Pored Radonjica dva najveća foliranta što su igrala u zvezdi. Prodavac dresova je doslovno birao utakmice kada će i gde da igra. Folirao povredu pa kad nije imao ko da igra u Evropi , eto njega u sastavu. Bitno je da je on igrao za reprezentaciju Austrije, a u Novim Sadu, I Ivanjici gde smo izgubili obe utakmice ( 6 bodova) neka igra katai u spicu. Nadam se da se nece osloniti na njega već da će dovesti špic igrača koji će moći da igra u kontinuitetu a ne kao ovaj folirant da bira utakmice i glumi povredu. Mada ne verujem da će se sta promeniti, doveden je trener koji je isto kao i prethodni doslovno ortak sa igračima, drug, ljubi brat i ostale fore. Živo me zanima sta kvalifikuje milijasa da on bude potencijalni trener? Osoba koja nije znala šta će da radi posle karijere, pa u fazonu ajde da sedim na klupi,bolje i to nego da gluvarim. Osoba koja je sinonim za nerad , za van sportski život. Koji on rezultat ima iza sebe da bi vodio zvezdu osim sto je bio pomocnik milojeviću? Eto ko je sledeći potencijal posle ova "dva brata" kada i ako nekad sjašu sa kičme ovog kluba, mislim na milojevića i stankovica. Sve gore od goreg.
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ovde je pozitivno što on jedno priča, drugo misli, treće radi pa kada im bude odgovarao strani trener probaće nekog Rijeru. Za sada smo dobili Zvezdanov OFK na većoj platformi gde postoji pritisak rezultata pa mora i nešto i u Evropi da se uradi. Dok god prodaja ide dobro i ima kakvih takvih rezultata u Evropi, dovodiće se ovi istrošeni domaći treneri. Ne bi me čudilo da sada uvaljaju nekog ko je doveden letos i za koga ima ponuda. Jednom kada prodaja krene loše i rezultati i igra nisu tu, onda dolazi stranac da to sredi malo kako bi se novac vratio u budzet. Plafon se zna i sada je jasno da nema nikakve dalje želje da se klub izdigne iz ovog nivoa. 2
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Summerfunk said: Sad oslušah Dona kako laže 1:58:01 i ono šta se da zaključiti, strani trener neće sedeti na našoj klupi verovatno nikad. Ako se da čuti, Terzića lože domaći treneri (Kolarov, Milijaš, Damjanović...) pa će vrlo verovatno sledeći trener biti Milijaš, Damjanović... Ali izgleda da će to biti Milijaš. I kaže da Rijeira nije bio u njegovim (Terzićevim) planovima, iako je Marin išao u Zagreb da se dogovori sa Rijerom. Uglavnom, posle Stankovića neki od ove dvojice, jer ih je istaknuo. I da nije postojala druga opcija od Stankovića posle debakla na klupi Spartaka. Tako da to potvrđuje onu činjenicu da ovi nisu imali nikog da dovedu i da Stanković nije popio otkaz, Miloje bi ostao do kraja leta. Nisam bas stekao utisak da Terzic neće stranog trenera. On je i rekao da je naša trenerska škola vrlo skromna i da treba traziti pomoć iz inostranstva i da je očigledno da druge nacije rade mnogo bolji posao (pogotovo Španci) jer naših igrača i trenera nema nigde na evropskom vrhu. 1
Summerfunk Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) 58 minutes ago, Milko Miller said: Nisam bas stekao utisak da Terzic neće stranog trenera. On je i rekao da je naša trenerska škola vrlo skromna i da treba traziti pomoć iz inostranstva i da je očigledno da druge nacije rade mnogo bolji posao (pogotovo Španci) jer naših igrača i trenera nema nigde na evropskom vrhu. Pa ne znam baš, ja sam kroz priču shvatio da on gleda da razvija domaće trener kroz Zvezdu, da bi posle bilo "Eto, ja, Zvezdan Terzić sam napravio tog i tog trenera". Ionako se ceo intervju svodi na to. Ja pa ja. 2014. i kad sam ja došao... Ostaće zapisano, da sam ja, Zvezdan Terzić, uradio to, to i to... I da, treba potražiti pomoć od Španaca jer su oni šampioni U19, U21 itd... Ali ne i da je za Španca trenera. Sve u svemu, imao je sad priliku da uradi to, da dovede Španca za trenera, ali nije, jer se nije ni razmišljalo u tom pravcu već o zadržavanju Milojevića do leta, ali pošto je Deki dobio otkaz, a Miloje želeo da ode, ovi su samo doveli Stankovića umesto da je Marin iskorstio svoju moć kuvanja i da je skuvao nekog stranog trenera. A pošto je Terzić rekao da Rijeira NIJE po njegovoj meri (a znamo da je Terzićeva poslednja) i da su bili spremni da se kockaju sa Milijašem ili Kolarovom kao prvim trenerom, to bi trebalo sve da ti kaže. Ja ću se prvi začuditi ako mi budemo imali stranog trenera u Zvezdi u nekoj bližoj budućnosti. Posle Stankovića, ja očekujem da će se probati sa Milijašem ili će Jocu angažovati. Edited 37 minutes ago by Summerfunk
Recommended Posts