Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Zašto Eraković nije opcija? Zato što Zenit traži 7 miliona evra 😁 Crveno-beli u ovom trenutku imaju druge prioritete, a oni se pre svega tiču ofanzive i bočnih napadačkih pozicija Povratak Strahinje Erakovića u Crvenu zvezdu u ovom trenutku ne predstavlja prioritetnu tačku u poslovanju uprave srpskog šampiona u poslovima oko zimskog prelaznog roka, zbog visoke cene koju je odredio Zenit. Prema saznanjima Mozzart Sporta, ruski gigant za đaka Zvezdine škole traži obeštećenje od 7.000.000 evra, što je suma koju crveno-beli u ovom trenutku nemaju nameru da plate.
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Platice Paok ako nece Zvezda. Sto bi se reklo ima ko hoce Erakovica...
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realno i vredi te pare. Ne znam šta su očekivali naši, da ga uzmu za 3 😂
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, fradler said: Ahahah, konaktirali su i Dragovića. Još Kanga i spremni smo da protutnjimo kroz LE. Pa citirao sam ja ovde onu botovsku stranicu, nešto našaczv ili kako već, već treći put zovu Dragovića.
Polivalentni Stevica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Još Velja Nikolić i Nemanja Milunović i pali se mašina
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A ja ne razumem što se kao svi čude sa ovim "pojačanjima". Dejan Stanković niju tu da razmišlja, dovodi ili odvodi. On je tu da klima glavom i da ćuti. Da nam je na klupi bilo koji trener sa svojim stavom, kičmom i obrazom, verujem da bi se većina odstranila ukoliko prvi radni dan tog trenera. Ovako su navijači oduševljeni što je na klupi legenda crveno belih. Tu je dve i po godine, pa ćemo se nagledati povratnika i povratnika. Svakako je Stankovićev nasledik Miloje. Tako da... Neka se Miloje lepo odmori, neki Kipar, Ukrajina, Bugarska, pa pravac u svoju Crvenu zvezdu.
Čočo Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Stanković se i na konferenciji zahvalio ekipi koja je sedela za stolom kako oni kidaju u svom poslu i kako su ispred svih nas i kako oni najbolje znaju šta timu fali. Pola metuzalema za tim stolom su se u tom trenutku trudili da se sete kako se zovu. Toliko o tome kakvo će učešće on imati u formiranju tima. 1
Recommended Posts