Milko Miller Posted Friday at 01:42 PM Posted Friday at 01:42 PM 3 hours ago, Zvezdinho said: Stizu Arapi u NIS, bice sada jos vise para za Van LaPrevare i Babike. Samo da ne traže da njihov logo bude na belom pravougaoniku. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čime je Dragan Bojat zaslužio da ga Zvezda časti novim ugovorom? Recimo, Darko Lazović nema klub. 6 godina krvario za Zvezdu, oprastao dugove, igrao povredjen i rizikovao karijeru. Eto , njemu ste mogli da pomognete i svaki pravi Zvezdaš bi pozdravio takvu odluku. Nego, da vidimo šta javno kaže ova nova kombinacija : Želja? Ulazak u prvi tim je za mene želja od malih nogu, od kad sam napravio prve fudbalske korake i sada mi se to ostvarilo. Presrećan sam i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje", izjavio je, a onda taksativno naveo šta je još ostalo neostvareno na "spisku šelja". "Da debitujem za Partizan, onda osvojim trofej sa Partizanom, zaigram u 'večitom derbiju' pred našim navijačima i da, naravno, postignem gol", nabrojao je "kao od šale", ali se nije šalio. "Gol Zvezdi. To mi je najveći san", dodao je mladi Dragan Bojat. 2
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne moze Birmancevic jer je debitovao za 1 tim Partizana, ali moze Bojat koji nije debitovao za 1 tim Partizana iz prostog razloga - nema kvalitet. Iskreno, teska sramota od transfera i cudi me da je to proslo tako ispod radara. Pogotovo jer motiv nema veze sa fudbalom. Dakle, manje vise su jasno priznali da transfer nema veze sa fudbalom vec necim drugim. I to je kao ok. Edited 3 hours ago by Markoss 4
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao da se u Zvezdi dešavaju samo logične stvari pa je sada ovo nelogično. Ne pamtim kako je bilo 90ih ali ovo danas veze sa sportom nema, FK je leglo wannabe mafijaša i lopova. A drugari sa severa su ako ne svi saučesnici onda samo nemi posmatrači.
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Fudbalski kvalitet vise nije presudan za dolazak u Zvezdu. Mozeš biti sjajan fudbaler, ali ako nisi podoban, nećeš doći. Isto tako, možeš biti balvan, ali ako zadovoljavaš kriterijume nevezane za fudbal, eto te u klubu. Ali, šta znaju balvani sa severa. Da su se ovi današnji pitali pre 35 godina, kurac bismo osvojili kup šampiona. Ima li Ratko Mladic nekog rođaka koji bi mogao da zaigra fudbal. Daj ga za kapitena odmah. Edited 3 hours ago by berti
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 38 minutes ago, Markoss said: Ne moze Birmancevic jer je debitovao za 1 tim Partizana, ali moze Bojat koji nije debitovao za 1 tim Partizana iz prostog razloga - nema kvalitet. Iskreno, teska sramota od transfera i cudi me da je to proslo tako ispod radara. Pogotovo jer motiv nema veze sa fudbalom. Dakle, manje vise su jasno priznali da transfer nema veze sa fudbalom vec necim drugim. I to je kao ok. Pazi, Klupski stav (koja je nametnula grupa) je da igrači koji su u seniorima igrali u Partizanu ne mogu da igraju za Zvezdu. Poslednji je bio Bosančić, i od tada to se ne dovodi u pitanje. Stav je takav kakav je, ja ga lično poštujem zbog rivalstva. Ipak, ovo drugo mi trenutno bode oči. 1. Partizanovac si, kuneš se u taj tim, želja ti je da našoj Zvezdi postigneš pogodak i onda šta.. Slikaš se sa Zvezdinim dresom?! Imaš ti svoj klub, pa nek te oni udome. 2. Potpisuješ za NP,(pareparepare) gde si upućen da njihovi ultrasi slave njihove ratne zločince, pevaju “Kosovo je pored Srbije” “ Žuta kuća” i kakve sve gadosti, pozdravljaš ih nakon svake utakmice.. I onda svesno izbacuješ na instagramu znajući da će te ta objava o generalu dovesti do problema..
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote "Zahvalan sam Crvenoj zvezdi na prilici koju mi je dala. Time je još jednom pokazala da je ne samo sportska sila, već i prava institucija ove zemlje, čuvar tradicije i vrednosti koje nas određuju“, poručio je Dragan Bojat. Kakav smo stub srBstva jbt, sav sam se naježio
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Guru said: Kakav smo stub srBstva jbt, sav sam se naježio Je li to onaj sto je pisao Dragi generale za onog Pavkovica kad je bio u Novom Pazaru ili sta vec? 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Besplatna biznis ideja - by Molina23 Ako si besposlen, nesnađen ili pak nezadovoljan trenutnim poslom, na svojim društvenim mrežama spamuj slike učesnika ratova 90-ih, poželjno generala i oficira, četničkog pokreta Dragoljuba Mihajlovića u neograničenim količinama. Pitate se čemu to??? Pa heeej, tvoja Crvena zvezda čuvar Srbije i Srba možda misli baš na tebe i promeni život iz korena! Učestvuj i ti u ovoj nagradnoj igri!!! Dragane Bojate čestitamo 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 :glasom Dejana Pantelića:
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li ima neko da podeli kakva dešavanja oko trenera i bekova koji "navodno" treba da odu? Šta se dešava, stižu li zamene? Ostaje li nam Milojević do leta? Hoće li doći novi trener sad na zimu, pa da ima koliko toliko vremena da uigra po kojeg igrača i nametne svoj sistem? Ja jedino što sam pročitao jeste da se neki Rus spominje umesto Duartea ako ovaj odluči da ode jer nema zadovoljavajuću minutažu. A ovo oko Bojata ne treba ni komentarisati, jer je suludo da dovedeš igrača koji izjavi da mu je san da da gol Zvezdi u derbiju. Ajde da je neki vanserijski talenat kakvog Evropa videla nije. A ovo sad, samo bolje praviti se kao da se nije ni desilo.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 11/17/2025 at 11:34 AM, Ikac said: To "svađanje" sa pazarcima prvi je provalio nekadašnji golman Supić i uvalio se u Zvezdu kao trener
Recommended Posts