tejlor Posted yesterday at 03:01 PM Posted yesterday at 03:01 PM https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-spremna-da-napadne-rijeru-iz-svih-oruzja-u-opticaju-ugovor-od-1600000-evra/527126
Summerfunk Posted yesterday at 06:41 PM Posted yesterday at 06:41 PM 3 hours ago, tejlor said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-spremna-da-napadne-rijeru-iz-svih-oruzja-u-opticaju-ugovor-od-1600000-evra/527126 Čime li oni njega ubeđuju da mi je znati. Šta mu obećavaju, nude... A nešto mi govori da ćemo i sa njim završiti na sudu kao sa Baharom kad Terzić krene sa rasprodajom svih mogućih igrača koji imaju bilo kakav kvalitet, pa rezultati opet budi ispaštali, pa će najlakše biti reći nekom od domaćih igrača da u derbiju ili u domaćim utakmicama sjebe gol-dva, dovoljno da se zaljulja Rieiri klupa. Rieira je daleko najbolja opcija od svih koji su pominju, samo je pitanje koliko će naš generalni direktor imati srpljenja ili razumevanja za njegov sistem.
No name Posted yesterday at 08:59 PM Posted yesterday at 08:59 PM Sve se više pise o odlasku Tirkinzjana, pored dva tima iz Portugalije, spominje se i Lens. Momak nije loš igrač, prvo i osnovno fizički je nivo iznad ovog što imamo u timu, I neko ko može da drži tempo tokom cele utakmice. Više je orjentisan napadacki nego defanzivno. U stanju je non stop da se ponavlja u napadu i da koristi prostor i brzinu. Ono što je mana to je takticka neobučenost i tu je tanak. Na ruku mu ne idu ni saigrači posebno zadnja linija koja uopšte ne pokriva prostor kada ovaj ode napred, a tu najvećim delom kumuje Milojević sa rotacijama medju stoperima gde se ljudi pogube. Ovo sto se sprema ne treba da čudi. Oteraće sve što valja , skinuti sa platnog spiska zle strance koji remete kičmu tima domaćo-osovince . I prosle godine su slično uradili, prodali sve što valja u zimskoj pauzu, jer smo kao i sad ostali bez Evrope, a za domaću ligu se ne brinu. Na proleće će tek biti show sa kombinacijama.
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tirknizjan i Seol su izgleda uveliko BIVŠI. Barem se tako piše. Ko im je zamena, ne znam, ali su eto, uspeli i dvojicu igrača koji barem koliko toliko vrede da prodaju ili poklone, kontam da će ići za iste pare za kolike su i došli. Prelep rad uprave, nema šta. Taman na zimu rashodujemo ceo tim, ne dovedemo nikog sem ovog Bojata i njemu sličnih, dovedemo Rieiru, Marin i Terza mu dovedu par igrača u rangu Babike, Bojata i sl. pa kroz 6+ mesec kad rezultati budu trpeli u Evropi i u SLS, lepo šut karta. Pa još i na sudu da završimo kako smo ga šutnili.
Milko Miller Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Summerfunk said: Tirknizjan i Seol su izgleda uveliko BIVŠI. Barem se tako piše. Ko im je zamena, ne znam, ali su eto, uspeli i dvojicu igrača koji barem koliko toliko vrede da prodaju ili poklone, kontam da će ići za iste pare za kolike su i došli. Prelep rad uprave, nema šta. Taman na zimu rashodujemo ceo tim, ne dovedemo nikog sem ovog Bojata i njemu sličnih, dovedemo Rieiru, Marin i Terza mu dovedu par igrača u rangu Babike, Bojata i sl. pa kroz 6+ mesec kad rezultati budu trpeli u Evropi i u SLS, lepo šut karta. Pa još i na sudu da završimo kako smo ga šutnili. A ko to pise? Za Seola niko nije bio spreman da plati izlaznu klauzulu na leto, za Tiknizjana samo vidim kako mu menadzer dize cenu.
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Milko Miller said: A ko to pise? Za Seola niko nije bio spreman da plati izlaznu klauzulu na leto, za Tiknizjana samo vidim kako mu menadzer dize cenu. Pročitao sam prekjuče negde da je veoma izvesno da Seol i Tiknizijan idu na zimu. Možda SK a možda i Mozzart. Stvarno se ne sećam, ali se sećam da sam video da se očekuje Seolov (i verovatno Tiknizijanov) odlazak na zimu. 2
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pick da se Seol proda je prošao letos, kada je korektno odigrao do tada, ali sad posle ove polusezone teško da će neko da izvadi otkupnu klauzulu od 5,5 Miliona za njega. Spominjao se letos Šefild i jos neki klubovi, ali od toga nista. Generalno mi sad nemamo koga da prodamo, ceo tim je nazadovao i svaki igrač je losiji nego što je bio. Ok, izdvaja se Kostov , koji je odskocio ,ali više se ovde gleda njegova mladost i mogućnost napretka. Ceo tim je žrtva taktike Milojevica. Tim je fizički katastrofa, taktički razbijen i nepovezan, kolo vode igrači u 30-im godinama . Ovo nekako da se izgura do polusezone, pa da se tim resetuje, da se raskine ugovor sa Milojevicem i zahvali nekim igracim ili se bar presele na klupu. Pafos, rezultat u LE, igra u derbiju, kiksevi u ligi, sto je mnogo mnogo je.
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 49 minutes ago, No name said: Pick da se Seol proda je prošao letos, kada je korektno odigrao do tada, ali sad posle ove polusezone teško da će neko da izvadi otkupnu klauzulu od 5,5 Miliona za njega. Pa videvši u upravi da niko neće platiti 5.500.000 evra, verovatno će da gati upola toliko jer se možda i njemu dečku ide odavde. Zašto držati nezadovoljnog igrača (primer Olajinka). Opraštamo se od Evrope polako, profita bez, znači ide rasprodaja svega. Kostovu je u maju ako se ne varam rođendan, tako da čim napuni 18. on je bivši. Zato je sad i produžio ugovor. Valjda će leto brzo, ne piše nam se dobra i obećavajuća sezona uopšte.
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Prva stavka, svako ko iole vredi u ovom timu biće prodat, to je jednostavno tako, Terza i drugari ni sami ne znaju koliko dugo će još ostati na izvoru pa im svaki prelazni rok može biti i poslednji. Kod nas u klubu je sve naopako, mi želimo da napravimo rezultat samo da bismo igračima podigli cenu prilikom prodaje. Kada budemo mogli da treneru ostavimo igrače u timu koje on želi barem dve sezone, onda možemo i da pričamo o nekom napretku, ovako svako ko malo odskoči biće prodat odmah. Neko od kolega je ovde već pisao, da Miloje u ovoj sezoni više i ne priprema utakmice onako kako je to radio, tako da mi se čini da je i on digao ruke od svega. Rijera ako dodje? , očekujem da prebije Mrkelu i Marina u prvom prelaznom roku kada krenu da mu rasprodaju tim. Da se dogegamo nekako do pauze pa da vidimo kako dalje.
Guru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 minutes ago, Summerfunk said: Valjda će leto brzo, ne piše nam se dobra i obećavajuća sezona uopšte. Neće, početak je novembra. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne mozemo kuci protiv mocnog Radnika da postignemo gol.
Igor_ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva skupina lomova. Nit zavrsni pas nit neko ko ume da realizuje sansu.
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Neka Miloja do ljeta, nije frka. Samo lagano.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bolje da sačekamo kraj utakmice, ali ja mislim da je Miloje digao ruke od ekipe i bilo koje taktike. Čeka da dođe neko drugi i preuzme sve ovo.
Lucky 6 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Crta se da vrv prvi put u istoriji treneri oba večita daju/dobiju otkaz u istom danu
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema ni Elsnika, ni Handela, ni Kostova? Sta ce mu krljatorski zadnji vezni aka Badjo protiv 1 Surdulice? Zar za probijanje bunkera nije korisniji neko ko ima bar mrvicu kreacije u sebi? Covek novim promenama u startnih 11 pokusava na silu da izadje iz krize, a upravo je to potpuno suludo, odvratno tumbanje iz kola u kolo glavni razlog sto ova ekipa ne moze da se sastavi.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Lucky 6 said: Crta se da vrv prvi put u istoriji treneri oba večita daju/dobiju otkaz u istom danu Ma kakav otkaz, vidiš da nisu u stanju da nađu trenera sa kojim bi prezimeli do dolaska Rieire ili nekog drugog. Leteo bi još kad, ali džabe, nema ko da krpi do leta. A evo i gola. Mada ne bi me čudio preokret Radnika iskreno.
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Koji je lik Miloje. On i protiv Radnika igra sa dva zadnja vezna. Evo ga i doktor. Dade ga Surdulici. Edited 5 hours ago by Bejn
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) sprda se i radnik sa nama 🤣 Miloje zajebo si i Sferopulosa. Kakvo cekanje zime...... Ostavka jos veceras, covek je izgubio kompas totalno ! Edited 4 hours ago by Saxon01
Recommended Posts