Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakve lopte baca ovaj Kostov svaka mu je u trepavicu, baš odskače od svih ovih talenata i "talenata" koji su prošli kroz klub u prethodnim godinama.
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar Sokler, u prijemu izbacio Lekovića. Fino igra Radnički. 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Joj joj taktičaru mojoj ...ajde radnički još jedan gol da se dimi takticar... Odmaraj igrače i rotiraj štopere ...mozda nekad i ubodeš dobitnu kombinaciju...
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Miloje pedantni stručnjak ali više od toga je trenerska piksla i čitač ceduljicu.Zašto bi ga se Terzić kao takvog odrekao? Kakav trenerski duduk,vidi se i po velerašnjoj utakmici. Evo čak on nesrećnik pokušava i nekom presing im,koji zagovaram ovde,ali bolje ne,to radnički rešava lagano i efikasno.Ne što je Radnički strasan nego sto je presing Čemeran. Ako se po jutru dan poznaje,biće ružna utakmica i po igri i rezultatu. Kao raspuštena banda.Razmak između linija n bi pokrilo ni 15 igrača. Meni je ovaj bek iz Čuke baš tanak igrač
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bad said: Dobar Sokler, u prijemu izbacio Lekovića. Fino igra Radnički. Jako lep prijem, bas sam isto hteo da napisem. Nadam se da ce Radnicki igrati ovako do kraja, potrebni su nam ovakvi mecevi.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ivanić ni protiv ovih indijanaca nije u stanju da nešto odigra.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, No name said: Joj joj taktičaru mojoj ...ajde radnički još jedan gol da se dimi takticar... Odmaraj igrače i rotiraj štopere ...mozda nekad i ubodeš dobitnu kombinaciju... Jedino je Mirko nezamenljiv. A ne igra ništa.
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jebiga, nije bilo namere. Podrška Brunu. Dobar momak i dobar fudbaler. Edited 1 hour ago by Bad 4
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad bi bila fora da izvadi npr malog Zarića ili Kostova i ubaci još jednog štopera.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav teror Duartea, upropasti nas covek danas. On i arandjelovacki djilkos sa svojim odvratnim izborom tima.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako ima pravde , pedanti i terzić će večeras izgubiti bodove. Ovo se ne odnosi na nas navijače , jer mi nismo krivi, već ova dva stručnjaka. Malo ste se prekombinovali. Dosta si se pedantni provlačio.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaka utakmica Novi tim,nove uloge. Svaka naredna utakmica novih ili drugih 5-6 igrača u prvih 11. Pa to ne bi uigrao ni Anćeloti za 3 sezone. Danas delujemo od prvog minuta kao neko ko se pre tri dana skupio . Ali kako drugačije da deluje export - import preduzeće Tereza&Co ?
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad je vrag odneo šalu sad povlači igrače sa "odmora" ( Arnautovica, Seola) , sad vidiš kako može da se igra .. Umesto da svaki meč igra sa najboljim timom on filozofira. Da bar ima uticaj taj odmor pa da kažeš biće odmorni u Portu pa će da grizu, a u stvari oni će biti još sporiji i jos gori.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 miliona oOoOO 5 miliona oOoOO 5 miliona oOoOO Hahahaha
Recommended Posts