Amigo21 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja sam ovako nesto ocekivao. Promasio sam sa Tinkzijanom jer sam od njega najvise ocekivao a bukvalno nije znao gde bije, ali mislim da sam bio u pravu i da je trebalo da krene Duarte a ne Katai. Ja sam ovde Kataia proglasio legendom kluba prosle sezone pa su me neki napali zbog toga ali mislim da utakmice sa jakim intezitetom ne mozemo da igramo sa Arnautovicem i Kataiem. Manje vise rutniska pobeda, nasa losa igra oni previse hvaljeni a nisu nista specijalno. Kada se pogleda oni su sem gola imali jedan zicer a mi sem dva gola smo imali jos 3 zicera. Ide prica visio nam i drugi gol ali neka ide i prica da je Katai dao drugi gol za 0 2 veroatno bi brojali do 3,4 oni. Necu vise da mracim ali od Milojevicih taktila mi muka... Bebe neka sisaju (cuclu) jos mnogo mleka treba da popiju da dodju na nas nivo 1
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Igor_ said: Bukvalno kao nacrtana izmena Ivanic-Babika, da na oba krila imamo brze igrace za kontre, ali dzaba nas mag gleda dal Nigerijca ili Rodriga da uvede. Ivanić - Duarte Lekovic isto tako odličan! Pogotovo u prvom poluvremenu.. U drugom je stalno bodrio saigrace, pogotovo Stankovića koji nije imao svoje veče. Jedna baš liderska partija 👏
tsva Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vi tek sad skontali da ceduljas nema pojma? Covek je uspeo da ispadne od Pafosa a i dalje je trener. Inace bolje izgledamo kad mu Terzic posalje cedulju nego kad on sastavlja. 2 bonusa istracala 90 minuta, silni reprezentativci pocrkali u prvom. 3
zvezdsusrcu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Mi smo jedna raspustena banda gde se ne zna ko sta radi, a glavni krivac za to je prevazidjeni Miloje koji od pocetka sezone nije sastavio 2 utakmice sa istim timom. Igrace uopste ni ne krivim jer mislim da niko od njih ne zna da li ce i koju poziciju igrati sledeci mec. Sve i nekako, ali toliko tumbati odbranu, meni je to nepojmivo. Covek nije dostojan vodjenja Zvezde, hvala mu za sve od ranije i zasluzan je za zo sto smo sad iole stabilan klub, ali umesto da iz godine u godinu napredujemo sa igrama, on nas vraca na nivo Gobeljica, Rodica, Srnica, Gumenog i ostalih. Zvezda mora da igra jak, neustrasiv i lep fudbal, taman gubili po 3:0 u evropi, jer je jak i lep fudbal razlog sto je vecina navijaca i pocela da voli Zvezdu. Od postavki igre u ovoj novoj Milojevoj eri mi se povraca i od nekoga ko je gledao pripremne utakmice Zvezde postao sam posmatrac sa strane koga ne bi dotaklo ni da smo izgubili. Edited 7 hours ago by zvezdsusrcu 2
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Od nekoga ko je ranije danima čekao derbi i dugo bolovao zbog poraza, pa do onoga kome skoro postane svejedno za rezultat i vrti ostale kanale dok gleda prenos. Na stranu sve što radi uprava i to što rade tzv navijači, ali da Zvezda igra ovako je vec neizdrzivo. I sada ce ovaj opet da istumba tim u sredu, da palamudi... 1
Nate Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sramotna zvezda i jos sramotniji navijaci. Cast i bruka zive dovjeka! 1
gucevo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lekovic me bas prijatno iznenadio. Duplo bolji od Veljkovica juce. 2
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Miloje jednostavno ne zna i tjt... Svaka priča je suvišna... U LE očekujem maksimalno 4 boda i hrpu nepovezanih, nebuloznih utakmica... Čovjeku da izvedeš amaterski tim za protivnika on bi opet nešto šibicario, kalkulisao, branio se... Samo kod na može da daš za 2 krila 10mil i da ti ni jedan nije ni u planu... Milson nije vezao 5 utakmica u komadu od kada je došao... Nije klasa al' bar trči... Ako Babika ne može da igra u Srbiji, u ligi gdje Demba Sek pravi razliku brzinom , daj u pm da tjeramo i Marina i sve koje dovode igrače... Umjesto da kroz ligu uigrava tim i pravi rutine, i vezu između igrača na terenu on "ima dva tima, jedan za Evropu, jedan za ligu"... To samo retardirana osoba tako može gledati na fudbal... 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima pedantni dosta i sreće. Nikako da veže dva -tri kiksa da dobije ispisnicu. Ako je cilj poraz i da ode onda daj da potpišem odmah. Sinoc je mogao biti taj jedan kiks, a onda ide Seltik i tu je još jedna šansa, gde nema teorije da bi preživeo na klupi. Pafos,Derbi +Seltik i to bi mu bilo to. Ali se opet izvukao... Dosta je bilo degradacije fudbala. Ovo mu nije Kipar da filozofira. 5 igraca u zadnjoj liniji na derbiju protiv skromnog rivala je implementirao. Ovo ne može ni protiv Bajerna a on je ti sproveo u JSL. Kukavica koja je svoj kukavički mentalitet preneo na igrače. Bilo koji pismeni trener sa ovim odnosom snaga , kvaliteta, ulaganja u tim, bi ovo razneo u paramparčad. 1
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, holden c. said: Ne bih pricao o nekom srozavanju, objektivno, Zvezda u poslednjih nekoliko godina doseze granice kvaliteta kakve su pre toga bile nezamislive. I to nezavisno od price o Miloju, uprkos odredjenim nedostacima, on to relativno fino drzi. Subjektivno, ovo je jedan klasican cacijevski klub i nema uspeha koji ce to da promeni. Jebiga. Aha... Aj' molim te objasni tu jeftinu frazu "ćacijevski klub" koju koristiš ovako preko tastature... Pun mi je q... vas koji glumite neke frajere, avangardne ličnosti i koji ste iznad "ovakve" Crvene zvezde... Jedno je kritikovati trenera, igrače, biti nezadovoljan kako to izgleda na terenu...a ko su ti caciji? Katai? Ivanić? Arnautović? Mali Kostov, Avdić, Zarić, Leković? Ili 10 ovih stranih igrača što imamo u klubu? Ili možda 90 hiljada navijača koji su došli da gledaju ZVEZDU protiv Leha i Pafosa...Da gledaju FUDBAL!!! Frajeru otiđi na stadion sad protiv Seltika, plati kartu pa skandiraj šta hoćeš , ako smiješ...a moj ti je savjet da paziš sa takvim kvalifikacijama za Zvezdu u javnosti... Ovako tastatura sve trpi, pa ti može proci... A ako ćemo gledati uprave, ljude, kadrove...ima jedan klub u drugim bojama koji igra EL, čiji trener i predsednik su se nakon osvajanja ABA lige javno zahvali znamo već kome... Al ti su "avangarda i pokret otpora protiv tiranije" a Zvezda je moš' mislit CACI KLUB... Zvezda je GIGANT i SIMBOL mnogih NAJVREDNIJIH stvari u srpskom narodu ...od OSNIVANJA PA DO DANAS!!! Zato mnogima smetala i kada je nosila 2344 na dresu i kada uzima 50mil u prelaznom roku... 3 1 3
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je Mirko Ivanic na levom krilu skandal koji traje od pocetka ove sezone. On protiv Linkolna tu nije mogao da napravi razliku, plus je izuzetno sebican, on i Katai samo setaju i seru drugima, a zinula im guzica da daju golove u ovoj ligi bez briga, ma uzas. Bas nisam optimista sto se tice Lige Evrope. 1
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Don Dusko said: A Terzica da ne pomenes? Pomenuo sam uprave ... Pa samim tim i Terzića... Ja kao klinac kada sam krenuo da pratim fudbal pratio sam igrače, trenera, fantastično me bolio q... ko je predsednik kluba ili geneks... Najranija navijačka sječanja vezujem za Marka Pantelića, i onu korner zastavicu protiv PSVa... I danas me mogu obradovati i naljutiti isključivo Zvezdini igrači i trener... Za Terzića me baš briga... Kada bi se gledalo ko sjedi u upravama klubova i ko su vlasnici širom svjeta niko sport ne bi ni pratio...
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, dunaj95 said: Aha... Aj' molim te objasni tu jeftinu frazu "ćacijevski klub" koju koristiš ovako preko tastature... Pun mi je q... vas koji glumite neke frajere, avangardne ličnosti i koji ste iznad "ovakve" Crvene zvezde... Jedno je kritikovati trenera, igrače, biti nezadovoljan kako to izgleda na terenu...a ko su ti caciji? Katai? Ivanić? Arnautović? Mali Kostov, Avdić, Zarić, Leković? Ili 10 ovih stranih igrača što imamo u klubu? Ili možda 90 hiljada navijača koji su došli da gledaju ZVEZDU protiv Leha i Pafosa...Da gledaju FUDBAL!!! Frajeru otiđi na stadion sad protiv Seltika, plati kartu pa skandiraj šta hoćeš , ako smiješ...a moj ti je savjet da paziš sa takvim kvalifikacijama za Zvezdu u javnosti... Ovako tastatura sve trpi, pa ti može proci... A ako ćemo gledati uprave, ljude, kadrove...ima jedan klub u drugim bojama koji igra EL, čiji trener i predsednik su se nakon osvajanja ABA lige javno zahvali znamo već kome... Al ti su "avangarda i pokret otpora protiv tiranije" a Zvezda je moš' mislit CACI KLUB... Zvezda je GIGANT i SIMBOL mnogih NAJVREDNIJIH stvari u srpskom narodu ...od OSNIVANJA PA DO DANAS!!! Zato mnogima smetala i kada je nosila 2344 na dresu i kada uzima 50mil u prelaznom roku... Možda je teško priznati, ali Zvezda je trenutno Ćaci klub. Nije ni Partizan nešto mnogo iznad... 1. Klub nisu samo igrači, na primer Radonjić koji je kačio storije i izjašnjavao se protiv ove kriminalne vlasti, klub su i treneri, uprava, finansije, marketing pa i navijači, posebno oni što im je glavni moto "Zvezda iznad svega" a grebu se od iste, imaju privatni biznis u dilu sa vlasti i diluju drogu u dilu sa pandurima. Pa od transfera Radonjića u Olimpik je Danilo Vučić uzeo 500k evra od čega je dao drugom liku 50k da bude njegov potpis na ugovoru... 2. To što je slavna istorija i što je klub poznat širom Evrope i sveta je prošlost. 3. Prošlost je i sponzor 2344. U klub ulazi više novca nego ikada, a više i izlazi. 4. Trenutna Zvezda je fabrika za pranje i izvlačenje novca. 5. Ponašanje Milojevića na konferencijama i tokom izjava je generalno sramotno. Jedini gori od njega, koji se pojavljuje u ime kluba, je Terzić koji je dokazani kriminalac, ološ i đubre od čoveka. Siguran sam da i među tvrdim jezgrom najvernijih navijača ima više onih koji su protiv kriminalaca na vlasti, ali dok oni ne odnesu prevagu tribinom, uz pomoć službe, upravljaju ćaci navijači. To je dokazano u više primera, izjava, parola,... Do nekih boljih vremena... 1 1
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, gucevo said: Lekovic me bas prijatno iznenadio. Duplo bolji od Veljkovica juce. Covek je reprezentativac, kakva sramota. Krunic bolje igrao stopera od njega🤣
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, dunaj95 said: Aha... Aj' molim te objasni tu jeftinu frazu "ćacijevski klub" koju koristiš ovako preko tastature... Pun mi je q... vas koji glumite neke frajere, avangardne ličnosti i koji ste iznad "ovakve" Crvene zvezde... Jedno je kritikovati trenera, igrače, biti nezadovoljan kako to izgleda na terenu...a ko su ti caciji? Katai? Ivanić? Arnautović? Mali Kostov, Avdić, Zarić, Leković? Ili 10 ovih stranih igrača što imamo u klubu? Ili možda 90 hiljada navijača koji su došli da gledaju ZVEZDU protiv Leha i Pafosa...Da gledaju FUDBAL!!! Frajeru otiđi na stadion sad protiv Seltika, plati kartu pa skandiraj šta hoćeš , ako smiješ...a moj ti je savjet da paziš sa takvim kvalifikacijama za Zvezdu u javnosti... Ovako tastatura sve trpi, pa ti može proci... A ako ćemo gledati uprave, ljude, kadrove...ima jedan klub u drugim bojama koji igra EL, čiji trener i predsednik su se nakon osvajanja ABA lige javno zahvali znamo već kome... Al ti su "avangarda i pokret otpora protiv tiranije" a Zvezda je moš' mislit CACI KLUB... Zvezda je GIGANT i SIMBOL mnogih NAJVREDNIJIH stvari u srpskom narodu ...od OSNIVANJA PA DO DANAS!!! Zato mnogima smetala i kada je nosila 2344 na dresu i kada uzima 50mil u prelaznom roku... A zasto mene da boli kurac sto je u upravi tog kluba takodje sns kadar i sto su njihovi navijaci deo cacilenda. Je li nam to uteha mozda? Ako tebe nije sramota sto Terzic ne moze da izviri iz Vuciceve guzice, ako te nije sramota sto Generalstaba i njegove odjednom politika ne zanima i ne smeju da prozovu coveka koji je izdao ono za sta oni kazu da im je najvrednije i plus im coveka sa tribine direktno poslao u smrt onim sramnim cinom u Banjskoj, onda sve ok. Na Marakani koju zovu drugom kucom su dozvolili da bitange batinaske mlate ljude sa decom. Na to se nije reagovalo ni na jedan nacin. A ta prica da se kupi karta, ode na stadion i vice sta se zeli.... Zna se sta ce da se desi. Mi smo nekada bili gospodski klub, klub sa manirima koji je bio uvazavan. Sada smo ruina, sredstvo pomocu koga desperadosi kradu i koje vrhovna mrcina koristi da regrutuje batinase. Da, ima ih i sa druge strane brda, ali me to ne zanima. Sever je uvek bio avangarda, ovo sada je sramota. 2 2
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, berti said: A zasto mene da boli kurac sto je u upravi tog kluba takodje sns kadar i sto su njihovi navijaci deo cacilenda. Je li nam to uteha mozda? Ako tebe nije sramota sto Terzic ne moze da izviri iz Vuciceve guzice, ako te nije sramota sto Generalstaba i njegove odjednom politika ne zanima i ne smeju da prozovu coveka koji je izdao ono za sta oni kazu da im je najvrednije i plus im coveka sa tribine direktno poslao u smrt onim sramnim cinom u Banjskoj, onda sve ok. Na Marakani koju zovu drugom kucom su dozvolili da bitange batinaske mlate ljude sa decom. Na to se nije reagovalo ni na jedan nacin. A ta prica da se kupi karta, ode na stadion i vice sta se zeli.... Zna se sta ce da se desi. Mi smo nekada bili gospodski klub, klub sa manirima koji je bio uvazavan. Sada smo ruina, sredstvo pomocu koga desperadosi kradu i koje vrhovna mrcina koristi da regrutuje batinase. Da, ima ih i sa druge strane brda, ali me to ne zanima. Sever je uvek bio avangarda, ovo sada je sramota. Što se mene tiče taj drugi klub se može ugasiti, a gdje sam ja to naveo kao neki ravnotežni faktor prema Terziću? Ja sam to istakao kao činjenicu koja ne ide u prilog narativu da je Zvezda "Ćaci klub" a drugi nzm ni ja šta ... Druga stvar, kad bi neko pored mene na stadionu, kafani, psovao vlast, ne bi trepnuo, kad rekao "Zvezda je ćaci klub" ...žvalje bi mu razvalio.... Bitna je razlika... Pročitaj šta sam napisao... @Knipex...sve su fulio i sve si pogrešno shvatio... Miloje se ponaša kako se ponaša...a kada je Miloje izašao iz okvira FUDBALA?? I ne navijam ja za Zvezdu što je bila poznata i slavna širom Evrope i Sveta 😉 I 10 Terzića a ne jedan ne mogu promjeniti to... Da budem jasan... Svi imamo pravo da gledamo na stvari različitim očima, pogotovu na ipak (ne)bitnu stvar kao što je sport... *Ne bi nikome žvalje razvaljivao, zanio sam se;) tako da ako kolega naleti na mene siguran je... Osim ako me ne bi iznervirao onda bi 100% 😉
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @dunaj95 You know nothing... Važi, samo ti uživaj. P.S. Niko od nas nije prestao da voli Zvezdu i niko nije prestao da navija za istu, samo gorčina zbog situacije koja je jasna svima. @berti je lepo objasnio. 1
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Prozivaju se ljudi sto ne dolaze na stadion i sto su jaki samo iza tastature. Pa se onda prozivaju sto dodju na utakmicu a nista ne viknu. E onda kad se nadje neko da dodje na stadion i proba da iskaze svoj stav zaskoce ga neki majmuni sa kacketima, ucutkuju, prete i samaraju. Plati kartu, dodji na stadion i reci sta imas, AKO SMES?! Dok god se ovakve stvari izgovaraju znaci da na tribinama nije zdravo stanje. To sto je sever dozvolio da ga sprdaju navijaci Partizana, cak i oni koji stvarno jesu caci, je njihova sramota. Uvek su na sve imali odgovor, bili duhoviti i kreativni, ali sto se ove teme tice cute kao zaliveni i prave se da se nista ne desava oko njih. Ali su zato hrabri na Marakani da vijaju Zvezdase po istoku ili zapadu. Kada jednog dana odluce da se pridruze normalnom narodu, a verujte doci ce taj trenutak sigurno, ne treba im pruzati ruku nego ih ostaviti da smrde u tim sns govnima kojima su ispolivani. I da napomenem, da bude jasno, nijedan pravi Delija i ultras se nece pronaci u ovim recima, zna se na koga se odnosi. Edited 2 hours ago by СтелаРоса 2
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Knipex "You know nothing" je baš definicija načina komunikacije pa ja bi rekao baš tih, ovih dana aktuelnih, ćacija ... Vidimo se na stadionu protiv Seltika... Izvinjavam se vama sveznalicama što mi je zasmetalo što neko kaže "Zvezda je ćaci klub" i to kako vidim na jedan prizeman i površan način...
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, dunaj95 said: Što se mene tiče taj drugi klub se može ugasiti, a gdje sam ja to naveo kao neki ravnotežni faktor prema Terziću? Ja sam to istakao kao činjenicu koja ne ide u prilog narativu da je Zvezda "Ćaci klub" a drugi nzm ni ja šta ... Druga stvar, kad bi neko pored mene na stadionu, kafani, psovao vlast, ne bi trepnuo, kad rekao "Zvezda je ćaci klub" ...žvalje bi mu razvalio.... Bitna je razlika... Pročitaj šta sam napisao... @Knipex...sve su fulio i sve si pogrešno shvatio... Miloje se ponaša kako se ponaša...a kada je Miloje izašao iz okvira FUDBALA?? I ne navijam ja za Zvezdu što je bila poznata i slavna širom Evrope i Sveta 😉 I 10 Terzića a ne jedan ne mogu promjeniti to... Da budem jasan... Svi imamo pravo da gledamo na stvari različitim očima, pogotovu na ipak (ne)bitnu stvar kao što je sport... *Ne bi nikome žvalje razvaljivao, zanio sam se;) tako da ako kolega naleti na mene siguran je... Osim ako me ne bi iznervirao onda bi 100% 😉 Za svaki klub veoma birna stvar su uprava, igraci i navijaci. Igraci nisu, njih to ne zanima, a i vecina su stranci. Uprava jesu ćaci, nema nijednog argumenta da se kaze da nisu. Navijaci? Obican svet nije, ali oni koji se predstavljaju kao najbitniji, pa oni jesu. Ne moze se biti neutralan sada. Ili si na pravoj strani, ili si ćaci. Da je mrcina osvedoceni navijac Partizana, da je isao na jug i hvalio se da je poznavao vodje... Mislis da ne bi bio prozivan jos zesce nego Milosevic. Cuj, njih ne zanima politika. Ma vazi. Ne samo da hoce kao da su neutralni, vec deo njih je u direktnom dilu sa mrcinom oko biznisa i ko zna cega jos ne. 1
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, dunaj95 said: @Knipex "You know nothing" je baš definicija načina komunikacije pa ja bi rekao baš tih, ovih dana aktuelnih, ćacija ... Vidimo se na stadionu protiv Seltika... Izvinjavam se vama sveznalicama što mi je zasmetalo što neko kaže "Zvezda je ćaci klub" i to kako vidim na jedan prizeman i površan način... Pa i Srbija je caci drzava. Treba odvojiti te dve stvari. Zvezda je Zvezda, za nas vise od kluba, deo svakodnevnice i zivota, ali je kao klub i objekat vodjen od strane caci ljudi, bas kao i ova drzava. I prosto ne mogu u ovoj prici da se odvoje politika i sport, jer su upravo ti koji najglasnije govore kako politici nije mesto u sportu istu i uneli i na osnovu nje vedre i oblace po srpskom sportu, a kada neko pokusa da skrene paznju na to onda raznim gimnastikama pokusavaju da se izvuku iz price. Pa ne moze tako. Kad vidis kakve se glave skupljaju oko nase Zvezde poprilicno je jasno ko tu vuce konce i ko se za sve pita.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, СтелаРоса said: Pa i Srbija je caci drzava. Treba odvojiti te dve stvari. Zvezda je Zvezda, za nas vise od kluba, deo svakodnevnice i zivota, ali je kao klub i objekat vodjen od strane caci ljudi, bas kao i ova drzava. I prosto ne mogu u ovoj prici da se odvoje politika i sport, jer su upravo ti koji najglasnije govore kako politici nije mesto u sportu istu i uneli i na osnovu nje vedre i oblace po srpskom sportu, a kada neko pokusa da skrene paznju na to onda raznim gimnastikama pokusavaju da se izvuku iz price. Pa ne moze tako. Kad vidis kakve se glave skupljaju oko nase Zvezde poprilicno je jasno ko tu vuce konce i ko se za sve pita. A kada se glave nisu skupljale oko zvezde i partizana? Oba kluba su u direktnoj sprezi sa državom i sad i pre 15 g i pre 30...politika ne može da se odvoji i što se pre pomirite sa tim lakše će vam biti. Državni klubovi, preko kojih se decenijama izvlače pare. Sada je aktuelna Zvezda , pre 10 g je bio Partizan i tako u krug. Zato je smešno što se sad to bože odjednom setili kako je klub "caci"... a ja pitam kada nije bio pa je to bilo bolje? Uvek su ovde obitavale glave iz politike u upravnom odboru koje su direktno krojile politiku. Ovaj smrad terzić ne bi ni bio ovde da nije uz vlast...Da nije tu terzić bio bi neki Mijailović sns i tako u krug. Kad padnu ovi terzić će biti uz te nove koji dodju... Jaka stvar sto par ljudi sada tupe kako nece da prate klub...takvi će sutra i kada se promeni garnitura opet izmisliti nešto drugo i opet nece pratiti. Ja da mogu nešto da promenim ja bi promenio. Oterao bi terzica na keca i to motkom. Oterao bi i ovog dunstera milojevica momentalno. Ali ne mogu ...Da prestanem da pratim klub, i ove momke zbog ovih idiota? Ja ne mogu. Ja ne navijam za terzica, Lukica, sns milojevica, već za klub. Ovo nije njihov klub, nego narodni klub, klub svih nas. Mogu da pišem, apelujem, govorim ljudima ko su doticni, ali da prestanem da pratim i volim klub, to ne. Ne može meni govno terzić da ogadi klub. Ovaj klub je moj otac pratio po Sarajevu i Splitu , ja ga pratim. Ni politika, I pojedinac. Nisam ja potreban Zvezdi, već ona meni !
Azazelkg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Don Dusko said: A Terzica da ne pomenes? Terzić nije jednako Zvezda. Kao što nije bio ni Džajić, Den Tana, Lukić, Cvetković, niti će bilo ko nakon njih biti isto što i Zvezda.... 1
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, No name said: A kada se glave nisu skupljale oko zvezde i partizana? Oba kluba su u direktnoj sprezi sa državom i sad i pre 15 g i pre 30...politika ne može da se odvoji i što se pre pomirite sa tim lakše će vam biti. Državni klubovi, preko kojih se decenijama izvlače pare. Sada je aktuelna Zvezda , pre 10 g je bio Partizan i tako u krug. Zato je smešno što se sad to bože odjednom setili kako je klub "caci"... a ja pitam kada nije bio pa je to bilo bolje? Uvek su ovde obitavale glave iz politike u upravnom odboru koje su direktno krojile politiku. Ovaj smrad terzić ne bi ni bio ovde da nije uz vlast...Da nije tu terzić bio bi neki Mijailović sns i tako u krug. Kad padnu ovi terzić će biti uz te nove koji dodju... Jaka stvar sto par ljudi sada tupe kako nece da prate klub...takvi će sutra i kada se promeni garnitura opet izmisliti nešto drugo i opet nece pratiti. Ja da mogu nešto da promenim ja bi promenio. Oterao bi terzica na keca i to motkom. Oterao bi i ovog dunstera milojevica momentalno. Ali ne mogu ...Da prestanem da pratim klub, i ove momke zbog ovih idiota? Ja ne mogu. Ja ne navijam za terzica, Lukica, sns milojevica, već za klub. Ovo nije njihov klub, nego narodni klub, klub svih nas. Mogu da pišem, apelujem, govorim ljudima ko su doticni, ali da prestanem da pratim i volim klub, to ne. Ne može meni govno terzić da ogadi klub. Ovaj klub je moj otac pratio po Sarajevu i Splitu , ja ga pratim. Ni politika, I pojedinac. Nisam ja potreban Zvezdi, već ona meni ! Sve se slazem, uvek je bila prisutna politika u klubu i zato je glupo sad glumiti neku neutralnost. A druga stvar, kada se nekoj vlasti ovoliko drmala stolica u poslednjih 25 godina? Naravno da ce trenutnim desavanjima u zemlji biti pogodjen i nas klub, nemoguce je to odvojiti. Nije problem da politika bude prisutna u Zvezdi, ali ne zelimo politiku Aleksandra Vucica ni u drzavi ni u klubu, ni bilo gde drugde. Neka bude i sledeci prvi covek kluba iz politike, ali neka ne bude lice sa poternice koje viri iz guzice najvecem zlu koje ova zemlja ima, koji pokazuje krvavi srednji prst narodu, koji kaci slike predsednika u kancelarije kluba, koji dovodi na utakmice Vesica, Nedica i ko zna koga jos sve, koji preko kluba izvlaci novac raznim dilovima sa menadzerima, a od skoro i sa Ofk Beogradom gde je postavio svoju decu koja se takodje bave necasnim radnjama, itd, itd...
Recommended Posts