Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ja sam ovako nesto ocekivao. Promasio sam sa Tinkzijanom jer sam od njega najvise ocekivao a bukvalno nije znao gde bije, ali mislim da sam bio u pravu i da je trebalo da krene Duarte a ne Katai. Ja sam ovde Kataia proglasio legendom kluba prosle sezone pa su me neki napali zbog toga ali mislim da utakmice sa jakim intezitetom ne mozemo da igramo sa Arnautovicem i Kataiem. Manje vise rutniska pobeda, nasa losa igra oni previse hvaljeni a nisu nista specijalno. Kada se pogleda oni su sem gola imali jedan zicer a mi sem dva gola smo imali jos 3 zicera. Ide prica visio nam i drugi gol ali neka ide i prica da je Katai dao drugi gol za 0 2 veroatno bi brojali do 3,4 oni. Necu vise da mracim ali od Milojevicih taktila mi muka... Bebe neka sisaju (cuclu) jos mnogo mleka treba da popiju da dodju na nas nivo

Posted
1 hour ago, Igor_ said:

Bukvalno kao nacrtana izmena Ivanic-Babika, da na oba krila imamo brze igrace za kontre, ali dzaba nas mag gleda dal Nigerijca ili Rodriga da uvede. 

Ivanić - Duarte

Lekovic isto tako odličan! 
Pogotovo u prvom poluvremenu.. 

U drugom je stalno bodrio saigrace, pogotovo Stankovića koji nije imao svoje veče. 
Jedna baš liderska partija 👏