Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

E ovo je pojačanje. Ne znam kako smo ga doveli za 3,5 miliona s obzirom da mu je tržišna vrjednost 4 puta veća, ali svakako jeste za pohvalu. 

Nadam se da ćemo nekad ubosti i nekog krilnog igrača. Ne mora nužno biti afrikanac iako se naši lijepe na njih kao muva na govno. 

Posted
3 hours ago, No name said:

Kako bi to trebalo sad da izgleda na terenu kad se Krunic vrati? Kapiram da bi Hendel trebalo da bude iznad Krunica I Elsnika , taj ofanzivni vezni...

Ako sam dobro shvatio, on je defanzivni vezni, eventualno centralni (iako ne piše da je ikad igrao bilo šta osim na poziciji DM). Na 118 utakmica za Vitoriju, dao je 6 golova i imao 6 ass. Nisam siguran da ga vide kao 10ku (bubam, nisam nikad čuo za lika ali na osnovu onog sto ima na netu)..

• Like 1
Posted

Gledam malo njihove mreže..Opŝti stav je da je ovo neshvatljv odlazak, naročito iz perspektive vrijednosti transfera. Pljuju predsjednika, kažu da bi u bilo kojem drugom klubu, ovakav igrač otišao bar za 10 mil. Bukvalno pišu "najgora prodaja u istoriji kluba"

Aj neka je sa srećom, zvuči poprilično obwćavajuće. 

P.S. U agenciji koja vodi ovog momka, radi Antonio Rukavina. Ne znam, možda je to bila neka veza ali u svakom slučaju, dosta neobičan transfer.

Posted

Brutalno pojacanje, bas bas sam se zacudio kada sam video naslov juce i prvo sto sam pomislio je bilo , ma nema sanse.

Steta sto ga ranije nismo doveli jer bi on i Rade resili Pafos al ajde. 

Sve u svemu dobili smo igraca od kog mozemo da dobijemo sve ono sto smo ocekivali od Elsnika a nismo dobili. Za nas stil igre ce biti jako bitan jer mi ne znamo da prebacimo pritisak na protivnicku stranu osim kada se lansira u pravcu Seifa. Dobar je pod pritiskom, ume sto kazu da je sacuva i podeli, dovoljno.

U principu, dobili smo malo defanzivniju verziju Hvanga sa nesto manjim radijusom kretanja, ali jako pametnog igraca koji bira uvek sigurna i dobra resenja. Od njega ce se ocekivati da distribiuira loptu iz dubine, da bude podrska stoperima i iznese loptu i prebaci teziste na suprotnu polovinu.

Zadovoljan sam.

• Like 2
Posted

Veoma dobar transfer izgleda, baš neočekivano, slično kao i za Hwanga. Što neko reče, valjda mu ne preti neki Tonali  ili Mudrik skandal.

Ako sam dobro shvatio Handel će prvo igrati umesto Krunića, jedino što je levonog kao i Elšnik. Na duže staze on je zamena za Elšnika koji će možda taj očekivan transfer kompletirati na zimu. Možda mu skoči i cena ili ubode bolji klub ako odigra dobro u LE i u dva reprezentativna prozora.

Navodno otići će Glazer, možda i Šerif, bilo bi dobro rasteretiti tim odlaskom još 2 krila (Milson, Lučić, Prucev, Olajinka), a možda i Šljivić pošto će Kostov imati prednost.

Posted (edited)

Očigledno je Hendel copy-paste Hvang priča. On je kako čitam Portugalce, trebao da bude prodat za 10 mil zimus, obećan mu transfer međutim uprava se isprimala da mogu dobiti 15 i 20 jerbo su imali neke fine transfere ovih godina (9,10, 12+ itd.) Naravno nisu dobili i precenili su se, igrač postao vrlo nezadovoljan i od letos je spao na nas i Ruse. Tako da su naši dobro zatvorili ovo. 

Edited by Molina23
Posted

Čitajući ovde i na X-u izgleda da sam ja jedini koji vidi da dečko za nivo koji nama treba (donji dom LŠ, gornji dom LE) ima poprilično mana, sa akcentom na defanzivu.

Ali dobro, iskreno se nadam da ja nisam u pravu.

• Like 3
Posted (edited)

Po videnom na highlightsima, ne očekujem novog Hwanga. Ali bi njegov impact ipak mogao da bude strašan. Kao što sam več pisao ranije, mislim da smo na toj poziciji bili premalo konkretni do sada. A on donosi upravu tu neku ideju, kada imamo loptu u svojim nogama. A kada ima neko da poveže redove sa te pozicije, dešava se da i ostali krenu da igraju bolje.

6 minutes ago, Мџе said:

Čitajući ovde i na X-u izgleda da sam ja jedini koji vidi da dečko za nivo koji nama treba (donji dom LŠ, gornji dom LE) ima poprilično mana, sa akcentom na defanzivu.

Nisam ni ja oduševljen, ali mislim da je bolji od Elšnika i ima potencial da saigrače/tim učini boljima. Uz to, mislim da se bolje nadopunjuje sa Krunićem, jer ovaj ima taj workrate da odradi deo prljavog posla za partnera u veznom redu.

Da je igrač za 15 miljona, mislim da nije.

Edited by L' Imperatore
Posted

Ja sam iskreno ocekivao i pisao da nam treba ofanzivni vezni, sa dobrom tehikom . To bi bio neko ko bi diktirao tempo spajao špiceve i krila sa golom, bio plejmejker oko koga bi se sve vrtelo.. Mislim da nam pored Krunica I Elsnika ne treba neko sličan sa izrazitom defanzivom. Opet nisam gledao momka možda i grešim, možda on može više da pruži u ofanzivnom delu . No transfer izgleda dobro bar ovako na oko. Cena nije velika,  24 g, dolazi iz dobre lige gde je bio nosilac, igrao u jakoj ligi , prosle godine nokaut LE gde su ispali od Betisa ako se ne varam. 

Posted
17 minutes ago, L' Imperatore said:

Nisam ni ja oduševljen, ali mislim da je bolji od Elšnika i ima potencial da saigrače/tim učini boljima. Uz to, mislim da se bolje nadopunjuje sa Krunićem, jer ovaj ima taj workrate da odradi deo prljavog posla za partnera u veznom redu.

Da je igrač za 15 miljona, mislim da nije.

Ne bih Timija otpisivao tek tako. Ti si iz Slovenije pa se možda sećaš da je Timi bukvalno sam izbacio Ludogorec iz kvalifikacija za LŠ. Dečko je lider i ova kriza to ne može da promeni. 

U Vitoriji, sa druge strane, su u svi većim mečevima najbolji napadi išli preko desetke Silve a ne Handela. Ne znam šta da očekujem od ovog dečka.

• Like 1
Posted

Zar nasi nisu trazili def veznog koji ce da rasteriti bar malo Krunica sto se tice def?

Ovaj to nije. Dobar igrac al pitanje ocemo li ga mi dobro iskoristiti. Dako i Bajo vremenom bude mnogo bolji. Jer mislim da ce i Tomas bolje da se pokaze uz cistok def veznog

Posted
1 hour ago, Мџе said:

Nažalost, nama je preko potrebna defanzivna radilica, sa ogromnim radijusom kretanja. Deluje mi da on to nije, ali se iz aviona vidi da zna fudbala. 
Verujem da ima neko ko ga je gledao, pa da napiše vrline i mane. 

• Like 2
Posted
2 hours ago, No name said:

Ja sam iskreno ocekivao i pisao da nam treba ofanzivni vezni, sa dobrom tehikom . To bi bio neko ko bi diktirao tempo spajao špiceve i krila sa golom, bio plejmejker oko koga bi se sve vrtelo.. Mislim da nam pored Krunica I Elsnika ne treba neko sličan sa izrazitom defanzivom. Opet nisam gledao momka možda i grešim, možda on može više da pruži u ofanzivnom delu . No transfer izgleda dobro bar ovako na oko. Cena nije velika,  24 g, dolazi iz dobre lige gde je bio nosilac, igrao u jakoj ligi , prosle godine nokaut LE gde su ispali od Betisa ako se ne varam. 

Hendelu je defanziva i najveca mana. Nije fizikalac, nego igrac koji igra mozgom. Ne znam kako ce ga Miloje koristiti ali sumnjam da ce Hendel biti zadnji vezni jer nema ni konstituciju ni fizicke predispozicije da se rva sa protivnicima na sredini terena. Ono sto je Kanga nekada igrao kod nas to bi trebalo Hendel da igra sada da dolazi po loptu na sredini terena i da razigrava nasu navalu...

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Grof Bozovic izjavio da smo mogli mnogo bolje i jeftinije da prođemo sa Jovićem i Grujićem. Apsolutno se slažem sa njim, još bih dodao Darka Lazovića. Sva trojica bez obeštećenja, a ogromni zvezdaši.. lepše nije moglo. 

Mi možemo da hoćemo ali oni očigledno nećeju u Zvezdu. Kao ni Vasa i Gudura.