Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Babika je došao pre dve nedelje, stvarno mi je tragikomično da se nakon nekoliko utakmica proglašava za promašaj. Nivo toksičnosti Zvezdinih navijača - Černobilj 1986. 7
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Guru said: Babika je došao pre dve nedelje, stvarno mi je tragikomično da se nakon nekoliko utakmica proglašava za promašaj. Nivo toksičnosti Zvezdinih navijača - Černobilj 1986. Tako su i za Djigu pa si video kako su plakali kad je odlazio. 1
Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se da nismo stvarno dogovorili prodaju Milosavljevića, dečko me je oduševio protiv Pafosa. On i treba da bude prvi štoper, a Veljković i Rodrigao da se rotiraju, uz neki moj utisak da je Veljković dosta bolji štoper od Brazilca. Elem, govor tela, odluke, preciznost pasa, skok igra, liči na blistavu karijeru Milosavljevića. Nadam se da dolazak Učene nema veze sa njim. 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da smo barem izvukli remi, pa da njih vidimo kako igraju kada ipak mora prvi da napadnu. Ovako ce biti ista situacija kao na prvoj utakmici, njihove kontre su horor za nas. Da ga bar umuvamo prvi tamo, pa da se onda ganjamo. Sve u svemu, cudno, ali nekako raste optimizam.
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 6 hours ago, Guru said: Babika je došao pre dve nedelje, stvarno mi je tragikomično da se nakon nekoliko utakmica proglašava za promašaj. Nivo toksičnosti Zvezdinih navijača - Černobilj 1986. Ne mora da znaci da nece biti pojacanje, ako se okruzi pravim igracima i koristi se na odgovarajuci nacin moze da bude dobra opcija. I mnogo manje kvalitetni igraci od njega su znali biti upotrebljivi. Ali ono sto vec sada moze da se zakljuci je da je tanak sa loptom u nogama, sto je poprilican problem jer na drugoj strani igra Olajinka koji je takodje tanak u tom segmentu, a u napadu Serif od kojeg se lopta odbija kao od zid. U takvim okolnostima ni ne cudi sto smo pokusali 50+ puta da centriramo protiv Pafosa. Kada bi nekako mogli da spojimo Milsona i Babiku u jednog fudbalera... Edited 1 hour ago by СтелаРоса 1
Taki Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Problem je što ljudi očekuju da mi za 4-5 miliona dovedemo igrača koji ima sve, tehniku, brzinu, završnicu, centaršut, ma sve, kao ovi od 40-50 miliona,pa i 100 iz ovih najjačih timova. Ne garantuje ništa ni da dovedeš igrača za 10-15 miliona, po meni za neki iskorak je potrebno da zadržimo naše mlade igrače, uz neke povratnik tipa Krunića. Mali Jovanović ima predispozicije da postane vrhunsko krilo, a mi takvog ne možemo dovesti. Nedeljković Milosavljević Djiga Tirkizian Krunić Grujić Jovanović Maksimović Radonjić Šerif Naravno nije moguće da su svi tu u isto vrijeme, ali u nekom ovakvom pravcu, i da se ti igrači što duže zadrže, svakako od ovih para što uzmemo od transfera nema neke koristi, to jest kako za koga..
Perkos2 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ma gde za 4-5 miliona da nađeš igrača koji zna da igra fudbal, to je nemoguće😋 Nisu igrači koji su trenutno u FKCZ fudblaske neznalice nego nisu ful pripremljeni i ful uigrani, uz to dobar deo ih i ne igra na svojim pozicijama zašto je tako treba prvo pitati dr terzića, pa marina i milojevića na kraju
JPM Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 31 minutes ago, Taki said: Problem je što ljudi očekuju da mi za 4-5 miliona dovedemo igrača koji ima sve, tehniku, brzinu, završnicu, centaršut, ma sve, kao ovi od 40-50 miliona,pa i 100 iz ovih najjačih timova. Ne garantuje ništa ni da dovedeš igrača za 10-15 miliona, po meni za neki iskorak je potrebno da zadržimo naše mlade igrače, uz neke povratnik tipa Krunića. Mali Jovanović ima predispozicije da postane vrhunsko krilo, a mi takvog ne možemo dovesti. Nedeljković Milosavljević Djiga Tirkizian Krunić Grujić Jovanović Maksimović Radonjić Šerif Naravno nije moguće da su svi tu u isto vrijeme, ali u nekom ovakvom pravcu, i da se ti igrači što duže zadrže, svakako od ovih para što uzmemo od transfera nema neke koristi, to jest kako za koga.. Ovo bi bilo moguće da ovo nije Srbija i da klub nije mašina za pranje novca. Dakle, nije moguće.
Recommended Posts