Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Protiv Backe Topole sa ovakvim sastavom ? Jel se to covek sali ? Ne pise nam se dobro veceras , TSC je opasna ekipa. Sa ovakvom odbranom i 4 promenjenih igraca....... Nadam se da gresim Edited 2 hours ago by Saxon01 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Poseta na nivou. U svakom slucaju nemam nista protiv da se karte promesaju, da dva tri noseca igraca odmore. Prosle nedelje smo odmarali sad ponovo odmaraju. Neko je napisao liga bez briga mozemo da se bahatimo na sto jedan nacin, e ovo je sto drugi 😄 Edited 2 hours ago by suptil 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ybt, koji sastav. Nemam reči. Ajd, odmoriš par umornih, rovitih a ne svih 11. Pa nisu se iz Donbas vratili.
Prijatelj Mitar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Don Dusko said: Arnaut bojkotuje JSL? Rovit.
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Razumem da zamenis 2 igraca iz odbrane zbog umora, ali 4 to mi nikako u glavu ne ide . Evo vec prve greske i zamalo da ga primimo. Barem da je stavio jednog iskusnog pozadi , ovako 4 klinca. Babika sjajan za sada, Badjo takodje, deluju kao odlicni igraci Visi gol....... ocajna odbrana, sredine nema, ulaze nam u sanse lagano . Presinga nigde. Edited 1 hour ago by Saxon01
ojzibb66 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta je sa terenom, travnata podloga u prilicno losem stanju...
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ceo tim je zamenio, 4 nova igraca... Pa da je u kupu protiv treceligasa mnogo je... Ipak je TSC ok ekipa 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Teren izgleda kao nakon nekog koncerta, šta je se onom hibridom podlogom sto su je hvalili Terza i Mrkela na sva usta? Elem, kakav sastav Miloja, pitanje je da li su igrali u istoj ekipi na treningu u ovom sastavu.
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim meni je drago da gledam gomilu klinaca a i moji su jos mali pa im je svejedno ko igra, ali stariji ljudi mozda ne bi bili zadovoljni da dodju na utakmicu, mozda cak iz daleka i da igra samo Katai od prvotimaca... Just now, K.Dot said: Teren izgleda kao nakon nekog koncerta, šta je se onom hibridom podlogom sto su je hvalili Terza i Mrkela na sva usta? Elem, kakav sastav Miloja, pitanje je da li su igrali u istoj ekipi na treningu u ovom sastavu. Rezerve pobedile prvi tim na treningu pa im je ovo nagrada? Drugo objasnjenje nemam 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt odbrana i sredina samo deca, posle kad neko od njih kiksne biće drvlje i kamenje. Pa ne radi se to tako Vladane.
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sto se tice terena, mislim da su ogromne vrucine dosta ostetile travu , koja se dosta osusila. U odnosu na proslu godinu, slazem se da trava izgleda bas lose , na ono sto smo navikli. Elem, ne ulivaju mi sigurnost zadnja cetvorica pozadi. Edited 1 hour ago by Saxon01
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cigani: "Hocemo nasu decu, ua trener ziheras" Isto Cigani: "Sta ce ovoliko dece, ljudi nisu dosli da bi njih gledali, a mozda i kiksnemo." 7
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šljivić ako ništa drugo ima bar veći ego od Kataia, nikom ne želi da doda loptu.
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Cavani said: Cigani: "Hocemo nasu decu, ua trener ziheras" Isto Cigani: "Sta ce ovoliko dece, ljudi nisu dosli da bi njih gledali, a mozda i kiksnemo." Kao sto rekoh ja volim da gledam nasu decu i meni je ovo prijatno... Ali mislim da je pametnije da u paru igraju stariji sa mladjim kako bi imao od koga na tereni da uci... Cini mi se da su nasi mladi stoperi drugu polovinu prosle sezone manje napredovali jer nisu imali iskusnog igraca uz sebe... Lakse je kad je tu stariji malo da preuzme odgovornost Just now, Мџе said: Badjo je sve što ste hteli. Kostov odlični korneri. Pogodio je Babiku u trepavicu u pet metara... Ovaj je bas omasio zicer 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Cavani said: Cigani: "Hocemo nasu decu, ua trener ziheras" Isto Cigani: "Sta ce ovoliko dece, ljudi nisu dosli da bi njih gledali, a mozda i kiksnemo." Valjda ima sredine neke hehe. Iako ja nemam problem sa ovim. Ionako nam jedan kiks ovde ne znaci nista.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, drperce said: Kao sto rekoh ja volim da gledam nasu decu i meni je ovo prijatno... Ali mislim da je pametnije da u paru igraju stariji sa mladjim kako bi imao od koga na tereni da uci... Cini mi se da su nasi mladi stoperi drugu polovinu prosle sezone manje napredovali jer nisu imali iskusnog igraca uz sebe... Lakse je kad je tu stariji malo da preuzme odgovornost Pogodio je Babiku u trepavicu u pet metara... Ovaj je bas omasio zicer Utorak je preblizu da bi se bilo sta rizikovalo. Posle moze da se kombinuje u toku sezone.
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Šta radi Milosavljević sa ovim dodavanjima, prajm Bekenbauer.
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam što se gura Olajinka na krilo, muči i sebe i nas. On nema ništa da igra tu poziciju, ni brzinu ,ni dribling. Večeras je bolje da je na mestu špica ili da igra iza špica,lažnu devetku kao Duarte u Poljskoj.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, Don Dusko said: Valjda ima sredine neke hehe. Iako ja nemam problem sa ovim. Ionako nam jedan kiks ovde ne znaci nista. Meni se recimo bas svidja ovakav sastav, da vidimo gde su klinci u odnosu na solidnog ligasa. Mudovit potez Miloja. Edited 1 hour ago by Cavani 3
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, berti said: Olajinka...vreme za rastanak Polako izlazi iz teze povrede, sad ga ne bih prodavao jer ne vredi mnogo a moze da bude izmena na vise pozicija... Ako bi uspeli da ga rehabilitujemo do zime pa onda uvaljati... Ko nam je sledeci na krilima iz mladjih kategorija? Imamo li koga? Sad ako se Glazer povredi necemo movi ni za dzabe da ga damo 😓 Meni je on nepotrebniji od Olanjike...
Recommended Posts