Steve Gerrard Posted yesterday at 05:06 PM Posted yesterday at 05:06 PM Ono sto je najbitnije-odlaskom Lekovica trazice se stoper kaze Darjan 3
Drug Crni Posted yesterday at 05:09 PM Posted yesterday at 05:09 PM 43 minutes ago, Nikola said: Ko je Darjan? Ćaci "novinar" kojeg je Grof Božović svojevremeno izmaltretirao na jednoj kzš. Opravdano. 3 1
Мџе Posted yesterday at 05:13 PM Author Posted yesterday at 05:13 PM Godine na stranu ali Tadić je pokidoa poslednje dve sezone u Turskoj, ligi solidnog kvaliteta. Ukupno 48 golova i asistencija za dve sezone pritom su xG i xA prilično manji (znači velika preciznost), onda ogroman broj minuta, solidne defanzivne brojke i 51 velika stvorena šansa za dve sezone, 51 jeboteeeee. Kao referencu Ivanić ima 19 u poslednje dve sezone u SL-u. Tadić bi sa ovom formom bio Maradona u. Napulju kod nas i nema smisla gledati ga kroz godine kada ovako igra. Da se povredjuje i otaljava onda bi imalo. 21 1 1
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 05:36 PM Posted yesterday at 05:36 PM Tadić je veliki profesionalac i životinja u fizičkom smislu a ne treba trošiti riječi kakav je majstor. Ima on još taman dvije dobre sezone da odigra. 1
Igor_ Posted yesterday at 05:38 PM Posted yesterday at 05:38 PM Inace Bajo je u prvom kolu prvenstva pre par dana imao : 60/68 uspesnih dodavanja 8/10 dugih lopti 6/8 dobijenih duela. Nije zadnji vezni koji ne zna nista sem da kvari igru protivnika. 1
Molina23 Posted yesterday at 05:39 PM Posted yesterday at 05:39 PM 27 minutes ago, Drug Crni said: Ćaci "novinar" kojeg je Grof Božović svojevremeno izmaltretirao na jednoj kzš. Opravdano. Ovo legendarno polivanje svih tablolidnih klošara gledam jednom mesečno. Mada nije kompletno, Daki je dugo plakao da se povuče sa neta cela konferencija. 2 1 6 2
СамоТи3 Posted yesterday at 05:55 PM Posted yesterday at 05:55 PM 3.5 милиона смо дали за Баја. Добар играч. 7
bosMan_jr Posted yesterday at 06:04 PM Posted yesterday at 06:04 PM Nadam se da nijedan od njih dvojice ne ide. Bajo odlicno pojacanje, neka smo dali i 3.5m, mlad je, fizicki vrhunski, i isplatice se. 4
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM Najbolje da ostanu i da se rotiraju njih trojica na te dvije pozicije.
Мџе Posted yesterday at 06:20 PM Author Posted yesterday at 06:20 PM 40 minutes ago, Molina23 said: Ovo legendarno polivanje svih tablolidnih klošara gledam jednom mesečno. Mada nije kompletno, Daki je dugo plakao da se povuče sa neta cela konferencija. Evo šta kaže AI. 1
Milko Miller Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM Očigledno da je problem ranije bio klub a ne igrač jer smo valjda nudili samo 1,7 miliona (iako mislim da je to bez bonusa, ovih 3,5 su sa). U veznom redu niko ne ide, eventualno Elsnik, ali onda bi dosla zamena. Badzo ima samo smisla kao dodatak a ne kao zamena.
pantelia Posted yesterday at 06:42 PM Posted yesterday at 06:42 PM 43 minutes ago, СамоТи3 said: 3.5 милиона смо дали за Баја. Добар играч. Stigao Djed Bajo Ostali su jos Ujko Pajo i Proko Izumitelj
СамоТи3 Posted yesterday at 07:02 PM Posted yesterday at 07:02 PM https://www.instagram.com/p/DMyHIKNotbQ/?igsh=YW9mYnQybHQ3Yjlx
suptil Posted yesterday at 07:18 PM Posted yesterday at 07:18 PM @СамоТи3 На чије место долази Бабика? Овај прелазни рок као на менаџеру.
Урош19 Posted yesterday at 07:23 PM Posted yesterday at 07:23 PM Kakav je ovaj Ševo što dolazi iz Tuluza, jel zna neko
Small Owl Posted yesterday at 07:28 PM Posted yesterday at 07:28 PM Kangin drugar iz reprezentacije. Marin se bas sticao..
Мџе Posted yesterday at 07:34 PM Author Posted yesterday at 07:34 PM Četiri miliona za igrača sa klupe, dovedeš super krilo iz Brazila za taj novac. Deluje mi onako ali ajde barem je Liga 1 a ne 2. 1 1
suptil Posted yesterday at 07:36 PM Posted yesterday at 07:36 PM Je l prodajemo Olanjinku do kraja prelaznog roka? Sta kazu izvori?
fradler Posted yesterday at 07:39 PM Posted yesterday at 07:39 PM Ne svidja mi se uopste ovaj Babika, nemoguce da nije moglo bolje krilo da se probere za te pare...
Sokmeniki Posted yesterday at 07:41 PM Posted yesterday at 07:41 PM Meni je bitno samo da je brz, jer osim Radonjica mi nemamo nijednog brzog igraca za visi nivo fudbala. Milsona ne racunam on uopste nije brz, niti pravi bilo kakvu prednost na ozbiljnom nivou. 2
suptil Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Imamo znanje, imamo bekove, dobijamo brzinu jos da dobijemo sa jos jednim halfom cvrstinu tj, stabilnost i bombona tim.
drperce Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM 5 minutes ago, Мџе said: Četiri miliona za igrača sa klupe, dovedeš super krilo iz Brazila za taj novac. Deluje mi onako ali ajde barem je Liga 1 a ne 2. Da li imamo mi uopste skauting sluzbu u Juznoj Americi? Znam da su fudbaleri u Brazilskoj ligi jako dobro placeni cak i za evropske uslove... Ali mislim da bi npr Urugvaj bio dobar izvor jeftinijih igraca 3
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Nije neka bomba kao što se pričalo ali može dobro da nam legne.
Molina23 Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM (edited) 16 minutes ago, Мџе said: Četiri miliona za igrača sa klupe, dovedeš super krilo iz Brazila za taj novac. Deluje mi onako ali ajde barem je Liga 1 a ne 2. Znaš i sam koliko je zajebano dovoditi Brazilce koje svi živi pecaju po Evropi. Koliko tu treba kontakata, logistike, poverenja samih igrača itd. Mi da bi dostigli približni nivo Šahtjora za BRA skauting mrežu, na koju verovatno aludiraš, treba nam od danas jedno 10 godina da bi dobili te prave školovane talente. Edited yesterday at 07:51 PM by Molina23
Recommended Posts