Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam gotovo siguran da Lazovic nece doci cim se ta prica zataskala.
Bode Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, СтелаРоса said: Kontam da je ovima u klubu trenutno bas banja. Dosli smo kao klub u zonu koja je mnogo fleksibilna i iz koje cemo tesko da izadjemo, bar jos neko vreme. U nasoj drzavi nemamo konkurenciju, otprilike mozemo igrati i sa drugim timom, imamo kvalitet da se ne brukamo u Evropi, a opet smo i dalje daleko od jacih klubova i niko ne ocekuje ne znam kakav rezultat, pogotovo ako se udje u LS. Mozemo potrositi 20 miliona u prelaznom roku, a mozemo i 2, rezultati ce manje vise biti isti. Mozemo potpisati Tadica, a mozemo i nekog Afrikanca iz druge francuske lige. Svakako bi bilo lepo videti Tadica u Zvezdi, covek je uz Mitrovica najzanacajnije ime koje se pojavilo u srpskom fudbalu u poslednjih 10ak godina. Sa marketinske strane strava potez da se ne lazemo. Tadic, Arnautovic, Katai, Ivanic, Krunic, Elsnik, bas je tesko ne voleti i ne povezati se sa ovom ekipom, steta sto nije Dragovic i dalje tu. Meni nekako prethodnih par godina nasi timovi nemaju dusu, a sa ovim igracima ce se to promeniti. Pre svega, postujem tvoje misljenje, ali ne mogu da se slozim. Bas je tesko povezati se sa ovom ekipom. U mom aktivnom pracenju Crvene Zvezde od '95 godine na ovamo, ova ekipa najmanje "ima dusu" od svih i period pre ovog u kome jedan Milan Rodic postaje legenda kluba (po mnogima zasluzeno, koliko citam) svakako nije za pamcenje. Sto se drugog boldovanog dela u tvom tekstu tice, daj Boze. Ja i dalje nemam zelju da dolazim iako sam godinama pre ove "gromada od kluba ere" bio redovan clan i vlasnik sezonse karte, kao i mnogi koje poznajem, a vise nisu. Nema vise nicega, ni lepog fudbala, ni dobrih igraca, ni dobre atmosfere na tribinama, cak ni pozitivne oko kluba. Nemamo vise cemu ni da inatimo, pa da nas to nekako ponovo okupi. Broj ljudi koji dolazi upravo to i potvrdjuje. Nemanja Vidic i njemu slicni, takmicarska liga i jaca konkurencija, zdravija politika uprave kluba, pre svega prema mladim igracima poniklim ovde, kao i duboke promene u srpskom drustvu. Samo to ce vratiti ljude koji su na neki nacin otudjili od kluba koji vole. Izvinjavam se sto mracim na dan utakmice, o kojoj se uzgred maltene i ne pise. 1
Small Owl Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mateus - Stojković, Milosavljević, Veljković, Tiknizjan - Elšnik, Krunić - Milson, Ivanić, Katai - Duarte. Stvarno, šta je fora da 2h pred utakmicu, nigdje vijesti na naslovnoj, moraš tražiti negdje po ostalim vijestima...
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kad je nešto dobro , red je i da se pohvali. Preko 3.000 dresova sa imenom Marka Arnautovica je prodato do juče po ceni od 11.500 dinara . Vrhunski broj a tek će danas biti prodaja dobro pa i u narednim danima. Veliki plus i za klub I sam marketing , a naravno i za samog igrača da vidi koliko je cenjen medju publikom. Edited 4 hours ago by No name 1
Bad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uzimajući u obzir da klub nabavlja ovaj dres za tipa 2.000 dinara, to je sasvim, sasvim lepa zarada. Ako dodje i Tadić, moglo bi od prodaje dresova da se uzme ukupno milion evra što je za naše uslove sjajan posao. 2
pantelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Small Owl said: Mateus - Stojković, Milosavljević, Veljković, Tiknizjan - Elšnik, Krunić - Milson, Ivanić, Katai - Duarte. Stvarno, šta je fora da 2h pred utakmicu, nigdje vijesti na naslovnoj, moraš tražiti negdje po ostalim vijestima... Rodrigao umesto Stojkovica Ko ce da nam igra desno, ziv nisam da vidim Edit: Milosavljevic Edit 2: zna li se koliku je kaznu dobio Seol? Edited 3 hours ago by pantelia
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Opet pocinje sa Kataijem .. Koliko je covek tvrdoglav , necuveno. E bre Duarte kakvu sansu promasi.. Evo Katai , cisto da mi zapusi usta 😆 Edited 2 hours ago by Saxon01 1
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Moram da pohvalim , igramo odlicno, brzo , agresivno, jeste protivnik slab, ali nema veze, za mene je najvaznije da pokazu volju i preoru teren . Lopta ide jako brzo, tika taka. Bravo momci Edited 2 hours ago by Saxon01 2
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svidja mi se Tikizijan. Mnogo je konkretan i sa loptom u nogama i bez. Milson bi morao da što više igra u sredini. Vrhnska tehnika na malom prostoru, manjak eksplozivnosti da na krilu napravi, odnosno zadrži prednost koju ostvari tehnikom 2
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au koliko sansi , mogli smo 7 komada da damo, pa i protiv ovih amatera , pozitivno su me iznenadili. Ovo vec lici na nesto ! Slazem se da napokon imamo levog beka , kida jermenac! 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovi mucenici su bili zreli za 5-6 komada do sada Fino igramo. Lepo vece na Marakani 1
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kuku , jadnici ne znaju sta ih je snaslo , meljemo ih 30 minuta , auuu ovo je mozda i najbolja partija u kvalifikacijama protiv slabijih protivnika u zadnjih 10-15 godina. Obicno smo znali da se mucimo, danas ih rastavljamo fudbalski... Ovo obecava 3-0 Edited 2 hours ago by Saxon01 2
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Saxon01 Фора би била да Линколн остане са 10 играча током меча
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izginuse konobari kao za vreme kafanske tuce 😛 tecna igra veceras
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Egzotični Radnik Surdulica. Rekreativci. Leh će pokazati gde smo i šta smo. 2
dzakala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas jentesko na osnovu ovih amatera utvrditi gde smo i sta smo. Evo i Milsona Dobro bi bilo da pobedimo vise nego sto je Leh pobedio njihove konobare 🤣
Recommended Posts