fradler Posted July 22 Posted July 22 Fina akcija kod gola. Odbrana slabo uliva poverenje, sa sve ovako sporim i busnim veznim redom, tromim stoperima, te vecito nesigurnim Seolom...
Igor_ Posted July 22 Posted July 22 (edited) Sudija na nivou zonske lige. Kako nam uvem stave neke lomove da sude. Edited July 22 by Igor_
Kosjan Willavić Posted July 22 Posted July 22 E Seola kretena, cemu ovo? Btw, ovi nisu bas diletanti, nisu toliko losi kao nekada pre
Saxon01 Posted July 22 Posted July 22 (edited) Hahahahahahahaha kakav potez mozga bez !! Auuuu sta napravi covek ! Nerealno !!!!! Jel moguce ? ?? Ja ne verujem Edited July 22 by Saxon01
Manoly Posted July 22 Posted July 22 Nije usporen snimak ni pusten posteno, ne znam da li je ovo crveni.. Svakako sudija van toka od pocetka meca. I sad ni iz cega moze da bude problema.
Zadnji vezni Posted July 22 Posted July 22 Kakva smo mi seljačka ekipa?! Hahaha Jebeni Linkoln te namestio za dva žuta i crveni karton u prvih 45min. 1
suptil Posted July 22 Posted July 22 Sramotan pristup vecine igraca. Seol je dva puta pogresio u dosadasnjem delu igre i sad ova glupost. Milson mora da bude zamenjen. Sada kad imamo igraca manje Katai na klupu.
No name Posted July 22 Posted July 22 (edited) Milson flertuje sa crvenim kartonom...a nije da ga nije zasluzio Edit. Evo ga Bravo jbo te pedantni koji te forsira Edited July 22 by No name
Arsen10 Posted July 22 Posted July 22 Ali kako poljak da sudi, a ukrstamo sa poljacima. Milson treba napolje da ne dobije drugi zuti... 1
Don Dusko Posted July 22 Posted July 22 Jbg nije ovo JSL liga pa da ovakvi startovi prolaze sa zutim.
Saxon01 Posted July 22 Posted July 22 (edited) ahahahahahahahahahahahahah napunice nas Ovog poljaka ciganskog tuziti !!! Dobro je, nije crveni Edited July 22 by Saxon01
Recommended Posts