Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted

Izgleda da nije samo do golmana nego i do načina kako (ne) branimo prostor ispred 16.

27 minutes ago, Jakob Aman said:

Sta ocekujes od postave gde je Kostic odsecen i usamljen. Vazno je da se igra sa dva zadnja bezvezna.

Kada smo igrali sa dva zadnja vezna uglavnom smo izgledali najbolje ove sezone. Sada toga nema jer je Janis otišao a Zdjelar povređen.

Posted

Uspeo sam nekako da pogledam celu utakmicu, jedno od najjadnijih izdanja FKPa ikada.

Prvi put u životu sam predvideo gol sa 20+ metara, jer je neverovatno bilo da im konstantno niko ne izlazi na šuteve sa distance, nego odbrana, i to panična, kreće kad je lopta u naših 16.

Ja svom klincu od 11 godina, koji trenira fudbal, objašnjavam kako ne sme da se boji lopte kada ide da blokira šut, a onda gledamo ove naše paćenike kako okreću leđa.

A sredina i napad, tuga tužna. Nemoć kakvu bi im zamerio da igramo neku jaku evropsku utakmicu, a ne protiv mrtve Voše.

Posted
8 minutes ago, Dzo23 said:

Nevjerovatno zaista. Šta radi Mijat...Prekuco je igricu. 

Preglasali su ga i odlučili ovako. Kakav ringišpil.

E sad ozbiljnije. Pričalo se da je Blagojević dosta zatvoren kao čovek i da je izgubio svlačionicu. Na te priče sam doživeo blaži nervni slom. Ej, izgubio svlačionicu punu klinaca sa deset odigranih utakmica. Neke stvari su bile očigledne i u Šapcu i protiv Čuke na Brdu. Video se manjak entuzijazma, igrali su kao naterani. Na Brdu je samo Vanja od mlađih pokazivao želju, nervirao se a ostali potpuno ravna linija, dok su igrači i klupa Čuke skakali na svaku sitnicu. Da je tad uprava stala iza njega, zapretila pa ako treba nekog i poslala u Teleoptik možda bi sve bilo drugačije. Umesto toga, ušli su u sumanute igrarije sa neozbiljnim trenerima, nisu brinuli o jačanju tima i sve je otišlo u k.

Ne znam koji je Blagojev motiv da se vraća i verovatno greši a nije zaslužio da strada zbog tuđih gluposti. Tim je ostao bez nekoliko ključnih igrača, slabo je pripremljen, psihički u debelom ofsajdu. Sad uprava nema neki izlaz, neka se pomole da nekako izađemo iz kanala i kako-tako završimo sezonu.

A igračima ću devedeset minuta čestitati sve po spisku ako nastave da se ovako vuku i brukaju klub.