Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Izgleda da nije samo do golmana nego i do načina kako (ne) branimo prostor ispred 16. 27 minutes ago, Jakob Aman said: Sta ocekujes od postave gde je Kostic odsecen i usamljen. Vazno je da se igra sa dva zadnja bezvezna. Kada smo igrali sa dva zadnja vezna uglavnom smo izgledali najbolje ove sezone. Sada toga nema jer je Janis otišao a Zdjelar povređen.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ko nedostaje Vojvodini? Ovako na prvu, Tanjga i Njegoš, Plus se Poletanović povredio.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Šta uradiše od ovog fudbala. Sa 3, pređoše na 5 plus 1 izmenu, do skoro su se na prijateljskim utakmicama toliko izmene vršile
le piaf Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A mislio sam da smo dotakli dno, kad ono međutim. Kopamo i rukama i nogama još.
Stiletto Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Kopamo buldožerom. Aj što ne znamo, ali se uopšte i ne trudimo. Onaj "mamurni ujutru posle splavarenja" vajb. 2
Jakob Aman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Zalizani poltron da uzme Cakara za rucicu i nek se teraju u materinu.
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Uspeo sam nekako da pogledam celu utakmicu, jedno od najjadnijih izdanja FKPa ikada. Prvi put u životu sam predvideo gol sa 20+ metara, jer je neverovatno bilo da im konstantno niko ne izlazi na šuteve sa distance, nego odbrana, i to panična, kreće kad je lopta u naših 16. Ja svom klincu od 11 godina, koji trenira fudbal, objašnjavam kako ne sme da se boji lopte kada ide da blokira šut, a onda gledamo ove naše paćenike kako okreću leđa. A sredina i napad, tuga tužna. Nemoć kakvu bi im zamerio da igramo neku jaku evropsku utakmicu, a ne protiv mrtve Voše.
Stiletto Posted 43 minutes ago Author Posted 43 minutes ago Ej živote, lutalico... https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/srdjan-blagojevic-ponovo-trener-partizana/ 1
Dzo23 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Nevjerovatno zaista. Šta radi Mijat...Prekuco je igricu. 1
JPM Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Od ove cetvorice, jedino je ovaj pokazao da zna nesto.
Barkley#34 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 8 minutes ago, Dzo23 said: Nevjerovatno zaista. Šta radi Mijat...Prekuco je igricu. Preglasali su ga i odlučili ovako. Kakav ringišpil. E sad ozbiljnije. Pričalo se da je Blagojević dosta zatvoren kao čovek i da je izgubio svlačionicu. Na te priče sam doživeo blaži nervni slom. Ej, izgubio svlačionicu punu klinaca sa deset odigranih utakmica. Neke stvari su bile očigledne i u Šapcu i protiv Čuke na Brdu. Video se manjak entuzijazma, igrali su kao naterani. Na Brdu je samo Vanja od mlađih pokazivao želju, nervirao se a ostali potpuno ravna linija, dok su igrači i klupa Čuke skakali na svaku sitnicu. Da je tad uprava stala iza njega, zapretila pa ako treba nekog i poslala u Teleoptik možda bi sve bilo drugačije. Umesto toga, ušli su u sumanute igrarije sa neozbiljnim trenerima, nisu brinuli o jačanju tima i sve je otišlo u k. Ne znam koji je Blagojev motiv da se vraća i verovatno greši a nije zaslužio da strada zbog tuđih gluposti. Tim je ostao bez nekoliko ključnih igrača, slabo je pripremljen, psihički u debelom ofsajdu. Sad uprava nema neki izlaz, neka se pomole da nekako izađemo iz kanala i kako-tako završimo sezonu. A igračima ću devedeset minuta čestitati sve po spisku ako nastave da se ovako vuku i brukaju klub.
le piaf Posted just now Posted just now Kakvi idioti vode ovaj klub. Ovo samo u Partizanu možeš da vidiš.
Recommended Posts