Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted
Just now, Jakob Aman said:

Igramo kao Javor nekad protiv nas. U srecnija vremena.

Pa nemamo kvalitet za nesto drugacije. Bukvalno su bolji od nas na svakoj poziciji. U pozicijonoj igri nemam nikakvu sansu. Defanziva i neki pokusaji iz polukontre i kontre.

Posted
2 minutes ago, le piaf said:

Gledaj ovog Seka cirkuzanta

Sek jebem ti sve glupane glupi retardirani

Lik je takav, pre ili kasnije ce te zakopati. Nije svestan situacije, nicega sto se desava na terenu.

Posted
1 minute ago, Xpert said:

Lik je takav, pre ili kasnije ce te zakopati. Nije svestan situacije, nicega sto se desava na terenu.

Ja ne mogu da verujem da je lik ovoliki imbecil. Pa koliko lopti po utakmici je u stanju da proda i otvori kontru, strašne stvari. Još igra petom u 49 minutu na svojoj polovini, umesto da zagradi loptu, izvuče faul, bilo šta

Posted

Tačno sam znao kada sam video faul. Sranje.

Dosta dobro smo stajali, uglavnom. Kako gubimo snagu tako se povlačimo. U kost u drugom pa šta bude.

2 minutes ago, Xpert said:

Svaki njihov napad preko naše desne strane je bio kada on ispadne. Koliko se gubi očekujem jedan vrhunski potez u nastavku. Tako ide kod njega.

Posted

A ni Zdjelar nije ispratio svog igrača. Vukotić beskoristan na krilu, Kostiću nema ko loptu da doda. Igramo ono što smo igrali dok je bio Milošević, a Kostić ne da ne može to da igra, nego ne postoji 

Posted

Kad nedostaje kvalitet, ovakve stvari ce se desiti, pre ili kasnije. Ili neko nece ispostovati svoja zaduzenja, ili ce ispasti, ili ce ih protivnik jednostavno nadigrati.

Al gledati Seka kako nonsalantno setka bas izaziva bes.

• Like 1
Posted
1 minute ago, BattleBender said:

Obe odluke presmešne. I penal i poništavanje gola.

Penal je čist, poništavanje baš nategnuto 

• Like 1
Posted
Just now, Bad said:

Penal je čist, poništavanje baš nategnuto 

Ma daj, 100 posto nefudbalski sviran penal.

Neku bude u shooting motion, i ti poturis delic tela, bez ikakve sanse da ostvaris pravi posed, i neko te potkaci... I to je kao faul.

Veca smehoteka mi je ovo ponistavanje gola, iskreno.

Sta se desava sa fudbalom, svaki danom se sistematski unistava...