Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted

Kod pobištebog gola Pazara ofsajd nije bio jer je Natho poslao loptu nazad ali jeste bio faul nad Nathom.

A sudija poništava gol zbog ofsajda. Potpuna glupost.

Gol je trebalo poništiti zbog faula.

• Like 1
Posted

Znam da su domaće sudije dunsteri, ali udariti šamar protivniku bez lopte i za to ne dodeliti crveni karton, a ni VAR sa ne reaguje je ispod dna od dna.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Jakob Aman said:

Zasto sebe kaznjavam gledanjem fk partizan... beda.

Od te bolesti leka nema, evo ja bolujem već 50 godina...

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Jakob Aman said:

Negde sam procitao da ce da otkupe Seka za velike pare😄

Slika i prilika svega.

2 miliona evra.

To su samo jos u Srbiji velije pare.

Posted

Jbg, na kraju se sve svede na to da li znaš ili ne znaš da teraš loptu.

Brojnim igračima koji prolaze kroz klub već godinama čak i ovakav Partizan će biti vrhunac karijere. Ako ne znaš da predriblaš, dodaš, zagradiš se, centriraš... i to sve protiv prosečne domaće ekipe, onda nisi za neke ozbiljnije priče i samo spletom okolnosti igraš u klubu koji još ima veliko ime i to je to. 

Posted
12 hours ago, Stiletto said:

Znam da su domaće sudije dunsteri, ali udariti šamar protivniku bez lopte i za to ne dodeliti crveni karton, a ni VAR sa ne reaguje je ispod dna od dna.

Opali mu šamar k'o malom djetetu na sred 'JNA' ... Sramota je samo žuti a meni još veća što mu niko nije vratio pa 6 crvenih da je poslije pokazao.

• Like 1
Posted

Sve rečeno.

30 minutes ago, se son rose, fiorirrano said:

meni još veća što mu niko nije vratio pa 6 crvenih da je poslije pokazao.

To je davno primećeno još kad je onaj skot skidao gaće ispred Stojkovića pa su svi mirno gledali i niko nije došao da stane uz kapitena, kakav god on bio. Posle ovog poteza bi ovaj lik leteo na tribine u prvom sledećem kontaktu sa loptom, pa neka se žali Terzi. 

Što se tiče sudije, kad smo pristali na to da Pavlu Iliću pružimo ruku kad ga delegiraju za sudiju svaka šuša može da nas zajebava. Je l' su ga delegirali? Ok, biće zaobiđen kao govno i to je to. 

• Like 1