Alek The Great Posted February 7 Posted February 7 I pored tih golova meni je Sek ocajan. Uvek potez vise, gnjavi loptu. Dragojevic takodje los mec, procenat uspesnih pasova 30%.
Barkley#34 Posted February 7 Posted February 7 Odgkedao sam ponovo prvo pol. jer sam ga u lajvu pratio na preskoke. Genreralni, i dalje ne igramo ništa. Svega nekoliko solidnih napada, uglavnom iz tranzicije, slab posed, igramo nepovezano, ne možemo da spojimo nekoliko pasova u nizu, lopta prečesto u vazduhu. Mnogo organizovanije je izgledao Radnik. Kao da smo se vratili godinu-dve unazad.
Alek The Great Posted Tuesday at 07:57 AM Posted Tuesday at 07:57 AM Karabeljov u Malmeu za 75k+ bonusi.
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 08:08 AM Posted Tuesday at 08:08 AM 10 minutes ago, Alek The Great said: Karabeljov u Malmeu za 75k+ bonusi. Dobar igrač, dobar u defanzivi a nije operisan od tehnike. U Partizanu krpio i na beka.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kao kobre smo, uspavanka a onda ni iz čega ujedamo. Dva odlično izgrađena gola i uz to dva dobra centaršuta Ugrešića i Milića, ostalo za zaborav. Ubijena nam je kreacija na sredini, nikakve ideje nemamo, slabo se krećemo. Dovoljno je za ovakav Spartak ali ovo nema veze sa igrom iz većeg dela jeseni. Vanja najrastrčaniji i rekao bih najbolji danas. Mislim da dobija najviše batina u ekipi. Sek je dobar deo prvog bio u centru pažnje ali slabo šta je uradio osim ovog na kraju što je bilo vrhunski od prijema. Kad bi mogao uvek tako.
Torresinho Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A sto drzi Vanju ako mu preti neigranje u derbiju zbog zutih kao sto komentator kaze?
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo je skandal na sta licimo. Ovaj trener je za tu srpsku ligu i to je to. 2
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jad, beda i čemer u drugom poluvremenu. Bar da smo onu kontru dali za 3-0, umesto toga strepimo... Sve u svemu, derbi će biti gadna utakmica za nas. 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja ne mogu da verujem da je ovaj mentol i dalje trener prvog tima.
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izdržasmo protiv moćnog Spartaka. Ako komšiluk ne ostane glavom u dvomeču sa Lilom unakaziće nas.
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve sto ispod 5 komada primi na Marakani ova splacina od trenera, bice dobro.
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moze Sek da namesti i 3 gola on meni totalno odudara od ovog tima. Hit su mu bili oni ofsajdi u prvom poluvremenu. Lik skroz pored aut linije, ima apsolutni pregled postavke protivnika i on duboko u ofsajdu.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja volim Seka, uz sve njegove mane. Nekako je nešablonski igrač, koji može da napravi nešto kad svi ostali stanu. Može i da usere naravno, ali da nije tako, ne bi bio kod nas.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma on je kod nas jer je neka Mijatova kombinacija. Samo zauzima mesto nekom klincu.
Barkley#34 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) Taktički pogubljen, milion puta mu rukom pokazuju gde treba da bude i kuda da ide. Nema osećaj kada da krene u presing, niti koga da zatvori. Popravio je odbranu ali i dalje često trčkara bez ideje koga i kako treba da čuva. Vanserijski brz, posebno iz mesta, međutim, gro lopti ide na njega ali sa 90% ne uradi ništa pametno - izgubi loptu, predugo je drži, zatvore ga. Često predvidljiv dribling ako defanzivci imaju iole mozga. Da li su njegov jedan dobar potez po utakmici uz eventualni prodor vredni svih upropaštenih napada? Mislim da nisu. Edited 6 minutes ago by Barkley#34
Recommended Posts