Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted

Odgkedao sam ponovo prvo pol. jer sam ga u lajvu pratio na preskoke. Genreralni, i dalje ne igramo ništa. Svega nekoliko solidnih napada, uglavnom iz tranzicije, slab posed, igramo nepovezano, ne možemo da spojimo nekoliko pasova u nizu, lopta prečesto u vazduhu. Mnogo organizovanije je izgledao Radnik. Kao da smo se vratili godinu-dve unazad.

Posted

Kao kobre smo, uspavanka a onda ni iz čega ujedamo. :classic_biggrin:

Dva odlično izgrađena gola i uz to dva dobra centaršuta Ugrešića i Milića, ostalo za zaborav. Ubijena nam je kreacija na sredini, nikakve ideje nemamo, slabo se krećemo. Dovoljno je za ovakav Spartak ali ovo nema veze sa igrom iz većeg dela jeseni.

Vanja najrastrčaniji i rekao bih najbolji danas. Mislim da dobija najviše batina u ekipi. Sek je dobar deo prvog bio u centru pažnje ali slabo šta je uradio osim ovog na kraju što je bilo vrhunski od prijema. Kad bi mogao uvek tako.

Posted

Jad, beda i čemer u drugom poluvremenu.

Bar da smo onu kontru dali za 3-0, umesto toga strepimo...

Sve u svemu, derbi će biti gadna utakmica za nas.

• Like 1
Posted

Moze Sek da namesti i 3 gola on meni totalno odudara od ovog tima. Hit su mu bili oni ofsajdi u prvom poluvremenu. Lik skroz pored aut linije, ima apsolutni pregled postavke protivnika i on duboko u ofsajdu.

Posted

Ja volim Seka, uz sve njegove mane. Nekako je nešablonski igrač, koji može da napravi nešto kad svi ostali stanu. Može i da usere naravno, ali da nije tako, ne bi bio kod nas.

Posted (edited)

Taktički pogubljen, milion puta mu rukom pokazuju gde treba da bude i kuda da ide. Nema osećaj kada da krene u presing, niti koga da zatvori. Popravio je odbranu ali i dalje često trčkara bez ideje koga i kako treba da čuva. Vanserijski brz, posebno iz mesta, međutim, gro lopti ide na njega ali sa 90% ne uradi ništa pametno - izgubi loptu, predugo je drži, zatvore ga. Često predvidljiv dribling ako defanzivci imaju iole mozga. Da li su njegov jedan dobar potez po utakmici uz eventualni prodor vredni svih upropaštenih napada? Mislim da nisu.

Edited by Barkley#34