Alek The Great Posted Wednesday at 03:04 PM Posted Wednesday at 03:04 PM Trpa nas Mura na poluvremenu.
Barkley#34 Posted Wednesday at 04:20 PM Posted Wednesday at 04:20 PM Ostalo 0-3 na kraju. Kaže naš dragi pokušaj od trenera trener da je pustio igrače da se sami organizuju u prvom poluvremenu. Smehotres, jbt.
Don Dusko Posted Wednesday at 04:46 PM Posted Wednesday at 04:46 PM 25 minutes ago, Barkley#34 said: Ostalo 0-3 na kraju. Kaže naš dragi pokušaj od trenera trener da je pustio igrače da se sami organizuju u prvom poluvremenu. Smehotres, jbt. Evo ja sad procitao i dosao ovde da pitam da li je realno ovo istina joj.
le piaf Posted Wednesday at 09:08 PM Posted Wednesday at 09:08 PM (edited) @Barkley#34 Izgleda Zdjelara vijaju, čak mislim da sam ga u prepisci sa tobom i spomenuo 🙂 Edited Wednesday at 09:09 PM by le piaf 1
Stiletto Posted Wednesday at 09:12 PM Author Posted Wednesday at 09:12 PM Dolazak Zdjelara znači odlazak Karabeljova.
le piaf Posted Wednesday at 09:18 PM Posted Wednesday at 09:18 PM Mislim da on nije zadovoljan ulogom i minutažom. Spominju vidim i Mitrovića štopera? A napadač?
Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 09:59 PM Posted Wednesday at 09:59 PM 33 minutes ago, le piaf said: Mislim da on nije zadovoljan ulogom i minutažom. Spominju vidim i Mitrovića štopera? A napadač? Zdjelar već duže vreme trenira sa Partizanom. Koliko sam razumeo, potpisaće ako ne stigne neka dobra ponuda iz inostranstva. Mitrović se sam više puta deklarisao kao veliki navijač Zvezde, uskoro će napuniti 36 godina i poslednji zvanični meč je odigrao 23.04 2025 Čisto da imate u vidu kakvog igrača jurite. Od napadača priključen je Lekič iz Teleoptika, najbolji strelac srpske lige “Beograd”. Danas sam pročitao da jurite nekog nemca iz cvajte, napadač.
Stiletto Posted Wednesday at 10:03 PM Author Posted Wednesday at 10:03 PM Zar Partizan nema zabranu dovođenja igrača dok ne isplati dug (valjda) Andradeu?
Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 10:20 PM Posted Wednesday at 10:20 PM 15 minutes ago, Stiletto said: Zar Partizan nema zabranu dovođenja igrača dok ne isplati dug (valjda) Andradeu? Mijatović se uzda u pomoć države. Evo i njegove izjave ko ima želudac da čita. Danas je moj nateži dan otkad sam u Partizanu! Nema drugog rešenja, postoji samo jedan izlaz iz ovoga: da opet molim predsednika države! Još dva, pa još dva i još dva i stigosmo do 22 miliona evra! Ali, to je to! Ovom Partizanu samo Vučić može i hoće da pomogne. Ne znam da li će moći sada da pomogne, ali, ja opet moram da ga zovem – rekao je Predrag Mijatović za “Sportski žurnal”. 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 01:36 PM Posted yesterday at 01:36 PM 🚨| Partizan uz pomoć države prošao monotoring! Partizan je uz novu pomoć države prošao UEFA monotoring. Predrag Mijatović je istekao da je klub iz Humske dobio 22.000.000 evra od države od 2024. godine.
Alek The Great Posted yesterday at 04:02 PM Posted yesterday at 04:02 PM Izvesni Sebastian Polter, nemacki napadac, pred potpisom.
NikadProtivŽelimira Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Preporučio se učinkom u Cvajti igrajući za Braunšvajg, 9 utakmica i 0 zgoditaka. Munuo jedan za B tim i valjda u kupu. To na stranu, očigledno je da novca za nešto konkretnije nema. Kada je već tako, iskusan, vremešni target man, koji bi trebalo ličnošću i karakterom da bude koristan mlađariji, u trenutku kada igramo samo jedno takmičenje - ne mogu da kažem da mi je ovo nešto previše problematično. Kostić mora dobiti većinu minuta, a nadam se da može i da pokupi koji trik. Čak mi se i dopada, ugovor je na 6 meseci, uz opciju na još 12. Pominju se Stefan Mitrović i Zdjelar, iskustvo i sigurnost koju bi Mitrović doneo bi sigurno značili, a navodno smo ipak udaljeni od finansijskih zahteva koje ima.
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mitrović je poslednji meč igrao 25.04 2025 Ne igra dugo, spor je kao puž. Uskoro puni 36 godina.. Mišljenja sam da bi bio baš loše pojačanje u ovim godinama.
NikadProtivŽelimira Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kod nas se reč pojačanje koristi za svaki dolazak 😄 Mitrović je odavno spor kao puž, ali je za našu ligu dovoljno iskusan i pametan da bude koristan igrač. Takođe bi jako značilo njegovo prisustvo u svlačionici do skora igrača Teleoptika i mlađih kategorija. Čak i neki koji su seniori godinama nisu skupili trocifreni broj nastupa i/ili igrali Evropu. 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi se sa Kostićem kao špicom usrećiti nećemo ako se ne promeni igra iza njega, tj. da bude više kreativaca i onih koji mu donose loptu u 16. To je teško jer je u sredini Ugrešić uglavnom nevidljiv (pisao dam već da bih čak probao sa njim kao napadačem, tj. da igramo bez klasičnog napadača) pa tako dobijamo dvojicu koji slabo učestvuju u izgradnji napada i zatvoriće nas svaki protivnik. Nema ni Trife mesec dana pa će i po krilima biti teže izneti loptu. U suštini, bio nam je potreban još jedan ce-for pa daj šta daš. Možda ovaj Švaba donese klincima malo dodatnog uvida u germanski pristup i prenese im neko iskustvo. Mitrović mislim da ne bi igrao puno, u svakom slučaju, bila bi mu veća uloga na treningu, da uče od njega i da uskoči u slučaju povrede a ne da maltene ubacujemo golmana jer nema ko drugi da bude štoper. Vukašin Jovanović je napustio klub i otišao u Ub za procente. Treći golman će biti mladi Banjić iz BiH. Bićemo slabiji na proleće ali to se očekivalo. Brine me samo da Stojaković ne napravi sprdnju tima na terenu. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Razumem vas skroz, radovao sam se i ja tako Aleksandru Lukoviću kao iskusan, prošao svašta, pa sam ostao šokiran kad sam video koliko je spor, da mu dzabe sva postavljanja i iskustva ovog sveta. 😂
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je Kostic bio najimpresivniji od FKP klinaca ono letos, ali objektivno sem zavrsnice nema za sad mnogo sta da ponudi. Kad god se ocekivalo da Partizan igra poziciono, bas se mucio i slabo ucestvovao u igri. Za razliku od Milosevica. U sustini, najvise bi mu i legla Italija. Bice mu slicna cena na leto kao i sad, tako da Partizan nema sta mnogo da izgubi ako ga isforsira i na prolece. Dace on sigurno neke golove u SL, nece manjkati statistike. Stefan Mitrovic je svakako bolji od Milica i Djurdjevica. U teoriji kompatibilan sa Simicem, samo mislim da Partizanu treba bolji igrac tu. Fali neko da bude autoritet, ali i da ima kvalitet, a Mitrovic nije Krstajic jbg. Autoritet i kvalitet je i Zdjelar, ali u tom slucaju nema mesta za Vanju. 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stanje redovno, u istom danu pfk 3 0 popusitakis, i onda 38 raz kkp. Gasi nas zvalavi, daj da krenemo od 4 lige taman kad ti padnes.
Recommended Posts