Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostalo 0-3 na kraju. Kaže naš dragi pokušaj od trenera trener da je pustio igrače da se sami organizuju u prvom poluvremenu. Smehotres, jbt.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 25 minutes ago, Barkley#34 said: Ostalo 0-3 na kraju. Kaže naš dragi pokušaj od trenera trener da je pustio igrače da se sami organizuju u prvom poluvremenu. Smehotres, jbt. Evo ja sad procitao i dosao ovde da pitam da li je realno ovo istina joj.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @Barkley#34 Izgleda Zdjelara vijaju, čak mislim da sam ga u prepisci sa tobom i spomenuo 🙂 Edited 2 hours ago by le piaf 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da on nije zadovoljan ulogom i minutažom. Spominju vidim i Mitrovića štopera? A napadač?
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, le piaf said: Mislim da on nije zadovoljan ulogom i minutažom. Spominju vidim i Mitrovića štopera? A napadač? Zdjelar već duže vreme trenira sa Partizanom. Koliko sam razumeo, potpisaće ako ne stigne neka dobra ponuda iz inostranstva. Mitrović se sam više puta deklarisao kao veliki navijač Zvezde, uskoro će napuniti 36 godina i poslednji zvanični meč je odigrao 23.04 2025 Čisto da imate u vidu kakvog igrača jurite. Od napadača priključen je Lekič iz Teleoptika, najbolji strelac srpske lige “Beograd”. Danas sam pročitao da jurite nekog nemca iz cvajte, napadač.
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Zar Partizan nema zabranu dovođenja igrača dok ne isplati dug (valjda) Andradeu?
Petkovic Miroslav97 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 15 minutes ago, Stiletto said: Zar Partizan nema zabranu dovođenja igrača dok ne isplati dug (valjda) Andradeu? Mijatović se uzda u pomoć države. Evo i njegove izjave ko ima želudac da čita. Danas je moj nateži dan otkad sam u Partizanu! Nema drugog rešenja, postoji samo jedan izlaz iz ovoga: da opet molim predsednika države! Još dva, pa još dva i još dva i stigosmo do 22 miliona evra! Ali, to je to! Ovom Partizanu samo Vučić može i hoće da pomogne. Ne znam da li će moći sada da pomogne, ali, ja opet moram da ga zovem – rekao je Predrag Mijatović za “Sportski žurnal”. 1
Recommended Posts