Мџе Posted Sunday at 01:57 PM Posted Sunday at 01:57 PM Bila bi fora da Milojević preuzme Partizan sada.
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 02:01 PM Posted Sunday at 02:01 PM 4 minutes ago, Мџе said: Bila bi fora da Milojević preuzme Partizan sada. Brate, to ni Fm-u nije realno. 😁😁
Alek The Great Posted Sunday at 06:11 PM Posted Sunday at 06:11 PM Videcemo sta ce Mijat sutra reci kod Popa tj sto je vec rekao (opet nije mogao da snima uzivo). Sumnjam da ce "odobriti" skakljiva pitanja.
pendulum Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote Mijatović: Dogovoren Sedorf, ali shvatio sam da nismo spremni Potpredsednik Partizana otkrio je informaciju koja je do sada vešto skrivana od javnosti. Prilikom gostovanja u podkastu „Super Indirektno“, legendarni fudbaler izjavio je da su crno-beli dogovorili da jedan od najboljih vezista u istoriji fudbala preuzme kormilo tima. „Ja sam prošle godine završio Klarensa Sedorfa da dođe, pre Srđana. Onda sam razmišljao, nismo mi za stranca. Nismo za neko takvo ime, on bi otišao posle mesec dana. Nenad poznaje te klince, ima još mnogo toga da nauči, ali će u ovom periodu to i uraditi. Pričao sam sa njim, ne mogu da vam odajem detalje kako sam skapirao da je najbolja opcija. Ja stojim iza njega. Izgubio je dve utakmice, ali sam optimista i mislim da ćemo biti prvi“. Srđan Blagojević je početkom novembra smenjen sa mesta šefa struke, posle eliminacije od Mačve u Kupu i ubedljivog poraza na Banovom brdu. Na njegovo mesto došao je Nenad Stojaković, koji za sada ima bilans od tri pobede i dva negativna rezultata. Partizan je posle 20 kola Superlige osvojio 46 bodova i okitio se titulom jesenjeg šampiona, uz poen viška u odnosu na Crvenu zvezdu. Ipak , minimalan poraz od IMT-a pred pauzu ostavio je gorak ukus u ustima svih kojima su crno-bele boje u srcu. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/mijatovic-dogovoren-sedorf-ali-shvatio-sam-da-nismo-spremni/
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pravo pitanje bi bilo zasto bi on otišao posle mesec dana?
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote "Ne bi trebalo vi da odlučujete i kreirate sportsku politiku kluba. Vi ste tu da igrate. Imate profesionalne ugovore, za razliku od njega. Imate stipendijske ugovore, za razliku od ovog maloga. Radite svoj posao. Da vam ne kažem, a rekao sam im, da su naši omladinci prošle godine pretposlednje kolo u Omladinskoj ligi izborili opstanak. Prvi put u istoriji smo rizikovali da naš omladinski sastav ispadne iz lige, što bi bila najveća bruka i sramota. Ove sezone, svi oni koji su se pobunili, kojima nije jasno, isto tako imaju velikih problema. Izgube 0:6 od Vojvodine, prime šest komada prima od TSC-a, osmi su na tabeli. A nije to problem. Svako bi trebalo da radi svoj posao. Nemojte vi da se brinete da li neki dečak ima ugovor, da li je njegov tata bivši igrač i da li je Peđa... Ljudi, skoncentrišite se na ono što bi trebalo da radite, razmišljate da li ste se možda pobunili ili napravili sastanak da vidite zašto ne igrate dobro. To nisam čuo, ali su se sastali da kažu kako je nepravda prema njima. A svi su pod ugovorima. Svi zarađuju pare. Osim malog Duleta. Nisu mi jasni ni novinari koji od toga naprave glavnu vest, jer je neki roditelj ili agent od tih klinaca javio nekom novinaru da je u Partizanu pobuna. Sve se to dešava u danu kad smo igrali 1:1 protiv Grafičara, pa se tako „pegla“ rezultatski neuspeh omladinaca. Slučaja nema. Proste stvari“, dodao je Predrag Mijatović. Mijatović o ostank Odakle sam uzeo citat: https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/192577/mijatovic-kritikovao-omladince-zbog-slucaja-jovanovic-svi-zaradjujete-pare-sem-duleta/vest
deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mijat bez dlake na jeziku https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/mijatovic-otkrio-da-je-drzava-partizanu-dala-193-miliona-evra/
Recommended Posts