Alek The Great Posted September 3 Posted September 3 17 minutes ago, Tex_Willer said: Milošević nakon otkupa nekih 4-5m čisto. A sta ako Stutgart trazi 4-5m?
Barkley#34 Posted September 3 Posted September 3 1 hour ago, pendulum said: To je dobra vest ali verujem da će morati bar na kraju sezone neko od mlađih kapitalaca da ode kako bi se dug vratio u neke "normalne" okvire u skorije vreme i omogućio kakvo-takvo stabilno poslovanje. Na kraju sezone će sigurno neko otići (eventualno na kraju kvalifikacija) ali bar da ih gledamo jednu kompletnu sezonu u klubu. 10 minutes ago, Tex_Willer said: Da se ne lažemo bez 20m na leto klub tesko moze ziveti, a iskreno ima kandidata koji imaju vrednost a nisu ništa spec, pre svega mislim na Ugresica(8-10m potencijal zarade), Dragojevica 6-8m, Simića oko 5m, Milošević nakon otkupa nekih 4-5m čisto. Svi oni su lako zamenljivi i može se unaprediti ekipa ozbiljno ako oni odu a dodju Belic, Aleksic, kvalitetan stoper umesto Simića i Kostic kao prvi spic naredne sezone. E sad ključ jeste zadržavanje Crnogorskog tria( Vukotic, Kostić, Rogan) uz skauting Srbije i okruženja gde bi ponovo mogli uz obestecenje juriti potencijale( npr Novacic iz Imt je vrlo zanimljiv prospekt verujem da ih širom regije ima). Ekipa koja bi odigrala sezonu i malo se dopunila bi mogla da se ušunja u ligaški deo Evrope, pa bi verovatno i to uticalo na smanjenje hitnosti prodaje. Slično mislimo oko toga ko će biti prvi pikovi za prodaju, mada teško za te pare, a mislim da već imamo zamene. Isto mislimo i koga bi trebalo sačuvati. Već se vidi i ko bi mogao da bude kostur tima u narednoj sezoni i da to korektno izgleda (četvorica iz CG - uključujući Milića, Bugarče, Trifa i drugi Kostić, nadam se Zuba, da vidimo šta će biti sa Jankovićem, Milovanovićem...).
Tex_Willer Posted September 4 Posted September 4 14 hours ago, Alek The Great said: A sta ako Stutgart trazi 4-5m? Oko 2,5m očekujem da traže, a njegov transfer mislim da će biti oko 7m iz pfk, očekujem sezonu punu golova i nabijanja stats. 14 hours ago, Barkley#34 said: Na kraju sezone će sigurno neko otići (eventualno na kraju kvalifikacija) ali bar da ih gledamo jednu kompletnu sezonu u klubu. Ekipa koja bi odigrala sezonu i malo se dopunila bi mogla da se ušunja u ligaški deo Evrope, pa bi verovatno i to uticalo na smanjenje hitnosti prodaje. Slično mislimo oko toga ko će biti prvi pikovi za prodaju, mada teško za te pare, a mislim da već imamo zamene. Isto mislimo i koga bi trebalo sačuvati. Već se vidi i ko bi mogao da bude kostur tima u narednoj sezoni i da to korektno izgleda (četvorica iz CG - uključujući Milića, Bugarče, Trifa i drugi Kostić, nadam se Zuba, da vidimo šta će biti sa Jankovićem, Milovanovićem...). Milić je ok kao izmena, nadam se da ce se Milovanović nakon povreda ustaliti i biti levi stoper, dok za desnog bas je potreban klasan igrac fizički nadmoći, ja bi tu uvek jurio ovakve igrace kao sto je Zvezda na stoperu dovela u vidu Nigerijca Frenklina, zato i treba uzeti lovu od obestecenje ako bude dobrih ponuda, treba se i uloziti pogotovo u odbranu gde fale 3 startera( fali i golman i dao bi tu šansu Krunicu maksimalno u buducnosti).
Alek The Great Posted September 4 Posted September 4 7m bez golova u grupnoj fazi evro takmicenja?! Pa Djurdjevic je otisao samo za 2,5m, a dao 30 golova te sezone. Jeste bio malo stariji, ali svakako ne star. A i odakle nama 2,5m? A i da imamo mislim da nismo spremni na taj rizik.
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ne znam gde cemo vise krila, ako je uopste tacna info za ovog Traorea. Imamo Kostica, Zubairua, Trifunovica, Seka i Kalulua. I plus onaj neki nigerijac sto je skoro prosao probu. Ako je decko talenat i moze da se zaradi super, ali mora se resiti status Kalulua, a i Seka koji me nije impresionirao.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalulu je bivši na terenu a verovatno se ide na to da je lik bolji od Seka, tako da bismo ostali na četiri krila, što je ok, posebno što Zuba tek treba da se vrati. Dakle, Traore, Trifa, Bogdan i Zuba. Dok nema Zube tu je Sek.
Recommended Posts