Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zasto se VAR ne oglasava za ovo? Ovakav start povredjuje igrace.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tako nam i treba. Dva puta im poklanjamo korner iz njihovih najbezidejnijih mogućih napada.
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ugresic je najslabija karika vec niz utakmica. Bas trpi sredina terena zbog njega.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čak i da je bila ruka ovo se ne svira jer je odbitak od zemlje a ona u prirodnom položaju. Evo potvrde. Glupiramo se. Povukli smo se i prestali da igramo. Glupo branjenje kornera se nadovezalo.
Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bas sam ispizdeo zbog drugog dela poluvremena. Dominiras, stvaras sanse, al se sprdas u zavrsnici, umesto da spakujes jos par komada i onda bukvalno ni iz cega primas gol i uvodis se u nervozu.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Loše se krećemo. Dodatno, ne sviđa mi se što se previše Vukotić vraća, gubimo kreativnost u napadu a Ugrešić ne postoji napred. Solidne izmene.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije mi jasno sta se desilo sa ekipom nakon pola sata. Potpuno smo stali. Radnicki je opasniji.
Stiletto Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Pokazna vežba kako usrati za medalju u samo pola sata.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Xpert said: Nije mi jasno sta se desilo sa ekipom nakon pola sata. Potpuno smo stali. Radnicki je opasniji. Prošlu smo počeli smušeno, kako je odmicalo, sve bolje i bolje. Sada obrnuto, dobar početak, šanse i onda kao da ih je neko isključio.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Očekivano. E golmane... A i Jurčević se nije proslavio. Baš loše trčimo. Ne otvaramo opcije za dodavanje, stihijski igramo, grešimo, od Kipra nismo bili ovako loši. Evo ga, bravo!
Stiletto Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Znam da moraju klinci da se prodaju, ali Tuta Bugarin zaslužuje prvu postavu. Ne zna nešto mnogo fudbala, ali to što zna igra iz punog srca. 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jebi ga. Moraju izmene ranije kada ekipa ovako padne. Na poluvremenu smo morali da menjamo a ne da čekamo da primimo još jedan.
merosina Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vukotic sa svojim jednim brilijantnim potezom napravi 3 greske posle toga. Vidi se da zna fudbala, ali trener mora da poradi na disciplini. Sek i Trifunovic kada igraju zajedno je ubistvo. Obojica su beskorisni za krila. Prvi zna 1 na 1, ali je jako smotan u zavrsnici, a drugi totalno nekonkretan. B.Kostic i ako nema tu borbenost ima mnogo vise fudbalske inteligencije pa i zavrsnicu u odnosu na pomenutu dvojicu. Svidja mi se Simic, jer zna da igra nogom. Ima taj pas, dugu loptu. Nije klasican SL stoper, da krlja, da doda loptu igracu pored sebe, vec gleda napred. Ako ga istrpe ove sezone da sazri, bice bomba za narednu sezonu. Edited 2 hours ago by merosina
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bio na stadionu. Glavni utisak, ne znam da li mu je udarila medijska pažnja u glavu ali Ugresic ne postoji.
Perkos2 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Mladi su momci, dolaziće im i prolaziti krize, nisu pobedili ali je bila solidna urakmica. Samo polako, bez euforije ali i bez preterane kritike.
Recommended Posts