Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jeste lopta kacila Simica al brate izbacije u stranu skroz a ne vracas u sredinu. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A najace ovaj na Areni se raspricao o penalima i vi ga u sledecem napadu primiste. Jbt.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pre svega je za gol krivo ispadanje na boku i Sek koji bleji. Mislim da Milošević nije ni mogao bolje da reaguje jer je bio odbitak. Da je bio direktan šut pa da se krivi zbog kratkog odbijanja. 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Jeste lopta kacila Simica al brate izbacije u stranu skroz a ne vracas u sredinu. Simić je odavno van.
longbowman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ništa grobarskije od ispadanja na penale u ovoj utakmici ne bi bilo
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opet Milosevic traljavo reaguje i sreca pa ovaj promasuje zicer.
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Pre svega je za gol krivo ispadanje na boku i Sek koji bleji. Mislim da Milošević nije ni mogao bolje da reaguje jer je bio odbitak. Da je bio direktan šut pa da se krivi zbog kratkog odbijanja. Jeste najveci krivac Sek, ali Milosevic generalno ne uliva poverenje 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zena me ceka a ja gledam Partizan. Ajde bre, nemojte da sam dzaba gledao... 😄
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nikad nije suvisno pomenuti da je Strajnic imbecil 1
Stiletto Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ušao Stojković umesto Milića. Sad igramo bez i jednog štopera.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko ruzno igra ovaj Hibernian.. Bukvalno Kork Siti na steroidima 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde bre deco. Ovi iz Hibernijana mogu da igraju i 300 minuta,njima je igra ista sve vreme
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Uh kad bi uleteo jedan gol pa penali... Jebeeeem tiiiiiiiii stativu Ovi vasi klinci zasluzuju naklon do poda . Kako se deca bore , ali jbg , steta Edited 2 hours ago by Saxon01 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Steta,odvratni Hibernijan. Sve je usrao malac sa crvenim
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovakvo ispadanje bas boli. Zbog individualnih kardinalnih gresaka. Jos jedna sezona bez grupne faze. Koeficijent ce nam drasticno pasti, jer nam se brise prolazak grupe iz LK. Ako izborimo evropska takmicenja, sledece sezone cemo biti neneosioci u vecini kola. Timski kapa dole za igru i borbu. Nisu se predavali i pokusali su sve sto je u njihovoj moci.
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, MrTripleDouble said: hahahahah, najezda dobronamernih komsija Svi ovi komentari od " dobronamernih komsija " nisu imali nikakvu skrivenu losu nameru , i ne,vecini nas nije lepo posle ovoga veceras . Ali zapitaj se ti i jos navijaca i sa nase strane , zasto nam ne ide. Sportski pozdrav. Edited 2 hours ago by Saxon01 2 1
Steve Gerrard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Posle duze vremena kao da je zvezda igrala sam se osjecao, bas steta sto se nije proslo dalje. Momcima svaka cast, kolko je ljepse gledati ovu mladjariju kako gine i bori se nego raznorazni dalsio i kojekakvi polovnjaci od 30 godina 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I da dodam, da je zaista gre'ota da se ne dovede jos jedan centralni bek, po mogucstvu malo iskusniji. Potreban nam je.
drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za ovo su klinci zasluzili pune trubine na sledecoj tekmi 👏 1 minute ago, Xpert said: I da dodam, da je zaista gre'ota da se ne dovede jos jedan centralni bek, po mogucstvu malo iskusniji. Potreban nam je. Bas sam pred tekmmu rekao drugaru da bi Partizan ove ko plitak potok pregazio da samo ima Taribo Westa...
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobra utakmica, neiskustvo presudilo ali to je fudbal ne pobedi uvek bolja ekipa.
Recommended Posts