Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vukotic, Zahid, Popovic .. jaka konkurencija.

Popovic moze da se spusti malo nize na Ugresicevo mesto.

Samo je greska uprave jer su ga "kasno" doveli.

Svakako jako lose odradjen prelazni rok od strane Mijata, Darka i Miralema.

Razumem strategiju forsiranja klinaca, ali da krenes kvalifikacije za Evropske utakmice, sa dva starija igraca u startnoj postavi je ludost.

Imperativ je navodno Evropa, a igras sa 9 klinaca.

Pa Zvezda kad je bila u rasulu i kad smo krenuli da dorsiramo klince, njih je 5 max bilo u prvom timu ( Ristic,Vule Jovanovic,Grujic,Luka Jovic i vrvt sam nekog izostavio)

Ovo meni lici na alibi pricu. Nisu odradili dobro p.rok, zato ajmo svi klinci u startnu postavu pa ako prodje, prodje.

Varijanta 1: prosli ste i to je bila dobra strategija uprave da forsirate "vasu decu

Varijanta 2: nismo izborili Evropu jer smo dali sansu nasim mladim igracima.

Alibi prica kako god da okrenes

Posted

Srezane su plate, raščišćeni skoro svi sa velikim platama a malim doprinosom. Nema puno kandidata koji bi došli da igraju za malo para, da se forsira više pozajmica je ionako bezvezr a neki su i odbili da dođu. Delom je i Blagojevićevo opredeljenje da gura klince (npr. iskusniji Janis nije igrao veći deo meča sinoć), vratiće se Zahid a dogodine i Zuba pa će biti jača konkurencija i više starijih ili iskusnijih igrača. 

Velika mana je nedostatak iskusnog štopera, kakvog-takvog, a nesreća je bila i što je Milić bio povređen pa posle i Mateja.

Popović bi mogao više na stranu. Kako se pisalo, on je bio dogovoren još pre neku nedelju ali su agenti i otac zatezali međusobno oko nekih procenata.

Ima grešaka uprave ali mislim da bije cilj bio ulazak u grupe jer je teško proći četiri kola uz povremeni baksuz na žrebu. Nismo uspeli ni prethodne dve sezone, sa iskusnijim timom i više stranaca, tako da nije bilo realno da se to očekuje ni da je dovedeno više pojačanja. Pre bih rekao da je cilj da se max pronovišu klinci pa da se eventualno neko doda dogodine.

• Like 1
Posted

Popovic i jeste levo krilo, to mu je by far najprirodnija pozicija. Tako da ce vrv Trifunovic da ispadne iz 11. Ili Sek, u slucaju da Trifunovic predje desno.

Posted
9 hours ago, Markoss said:

Popovic i jeste levo krilo, to mu je by far najprirodnija pozicija. Tako da ce vrv Trifunovic da ispadne iz 11. Ili Sek, u slucaju da Trifunovic predje desno.

Zbog svoje visine, nesto mi je prirodnije da igra na poziciji kao SMS. 

Ali video sam u reprezentaciji da je igrao krilo

Posted

Blagojevic: „Atipičan je igrač Popović, konstitucijom bih ga uporedio sa Sekom, visok je 193 centimetra, dobar dribler, ekstremno brz za tu visinu. Nekarakterističan fudbaler, naročito kad se pojavi na krilnoj poziciji, iako može da pokrije više mesta u ofanzivnom delu tima“

Sudeci po ovoj izjavi igrace krilo.