Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 7/17/2025 at 9:02 PM, Shunsuke Nakamura said:

Ne može valjda Arena biti blokirana. 

Ne stigoh juče da se zahvalim. Ja kad sam video da je RTS skremblovan, mislio sam da je i Arena, al nije bila.

Posted

Talentovan, visok, brz (dug korak ima), voli da dribla (one biciklice). Ja sam ga nesto sitno gledao u mladoj repki. Za Trifunovica je doktor. E sad, ne znam kako se snalazi u seniorskom fudbalu. Verovatno ce morati da poradi na stamini. 

Posted
49 minutes ago, Jakob Aman said:

Kakav je ovaj Matija Popović što ga jurimo, zna li ko?

To onaj vas klinac sto nije htio potpisati ugovor vec otisao u Napoli ili tako nesto? 

Posted
2 hours ago, Small Owl said:

To onaj vas klinac sto nije htio potpisati ugovor vec otisao u Napoli ili tako nesto? 

Jeste, taj je. Nezavisno od idiota u našoj bivšoj upravi tu je izgleda problem i sa roditeljima, i oni su zadrti. Ne bih voleo da počnu neka uslovljavanja minutažom, da pokvari svlačionicu i slično. Inače je igrao sa Dragojevićem, Ugrešićem, Jovanovićem, dobro se znaju iz mlađih kategorija.

• Like 1
Posted

M. Milošević – Roganović, Đurđević, Simić, Jurčević – Dragojević, Karabeljov – Sek, Natho, Trifunović – J. Milošević

Da vidimo da li su se oporavili (mentalno) od meča sa Kipranima.

• Like 1
Posted

Meni ovo uopšte ne deluje loše. Nisu nam napravili šansu a vide se jasne šeme u našoj igri. Fali kvaliteta i malo više hrabrosti ali tim malo po malo napreduje.

Sad posle ovih reči očekujem raspad. :classic_biggrin:

Posted
7 hours ago, Barkley#34 said:

Bez Milovanovića večeras a verovatno i protiv Oleksandrije. Povreda mišića. Baš staklen dečko.

Procitah na wiki podatak o broju nastupa za mladi Ajax. 

Nesto tipa 12 utakmica za tri sezone.

Posted

Skraćen je spisak protivnika za žreb za treće kolo Q za LK. Mi i Pazar čekamo potencijlne protivnike iz iste grupe. Sa mocarta:

Rozenborg (Norveška) – Banga (Litvanija)

Austrija Beč (Austrija) – Spearli (Gruzija)

Silkeborg (Danska) – Akurejri (Island)

Sent Patrik (Irska) – Nome Kalju (Estonija)

Kauno Žalgiris (Litvanija) – Valur (Island)

Osim njih, Partizan i Novi Pazar bi na žrebu mogli da dobiju i poraženog iz dvomeča kvalifikacija za Ligu Evrope, a pitanju je par: Midtjiland (Danska) – Hibernijan (Škotska).

11 hours ago, Stiletto said:

Natukosmo pobedu nekako. Ne pravim pitanje. 

Apsolutno. Najvažnije je skupljati bodove. Kasnije će doći umor, povrede, loše vreme i tereni, svaka pobeda je zlatna.

Otvaranje prvenstva, na veštaku, nakon bolnog poraza - utakmica za pribojavanje. Kao što sam rekao na poluvremenu, delovalo mi je ok. Bili smo čvršći i sigurniji nego što sam očekivao. Ponavljaju se kretnje, igra se strpljivo, kontroliše se igra u oba smera ali počesto se desi da se ne vidi slobodan igrač ili je nemogućnost da se stvori višak na drugi način, a prisutne su i greške iz kojih se razvija kontra. Sve se to ispravlja radom.

Možda me vara utisak ali mi deluje da smo sa Karabeljovim na sredini odgovorniji pozadi. Ugrešić bolje donosi loptu napred i opasniji smo ali ostaje više prostora. Otud onolike šanse na ove strane u poslednjih 20-30 minuta. Bugarin i Ognjen će igrati u paru u Poljskoj pa ćemo videti kako to izgleda.

Lepa saradnja Trifunovića i Jurčevića, posebno u prvom delu. Kretnje su odlične, vidi se rad na treningu, ali onda dođe do izražaja nedostatak kvaliteta - nedostaje dribling da se prođe odbrambeni, nije svaki centaršut dobar ili čak nema ni kome da se ubaci lopta jer ostali kasne u napad.

Slede dvaput Ukrajinci i Ivanjica između. Bojim se da ne počne da se oseća veći broj povređenih a i kažnjenih igrača.

Posted
14 minutes ago, Barkley#34 said:

Slede dvaput Ukrajinci i Ivanjica između. Bojim se da ne počne da se oseća veći broj povređenih a i kažnjenih igrača.

Ivanjica između je odložena.

Posted (edited)

Ja sam mislio da je tu Dimitrije Janković najveći talenat, imao je baš ozbiljne brojke prošle sezone kao vezni igrač, 13 gola i 5 asistencija na 27 utakmica po TM-u. Dečko nije dobio ni minut od početka sezone. A i Makević je poslat u Teleoptik.

Potrebni su hitno iskusan štoper i iskusniji špic, možda bi i prošli AEK sa ta dva igrača. Štopera moraju dovesti koliko sutra ako uopšte imaju nadu da mogu da prođu Ukrajince.

Edited by Ikac
Posted

Odlican potpis vam je ovaj Kostic - skolske kretnje, dobra energija, vrhunske fizikalije. Novi Krstovic u najavi, zaradicete fino na njemu.

Vukotic me podseca na Marka Jankovica, tipican slabotelesni mrsomud koji se uglavnom setka po terenu i razmislja na koji ce splav sa ortacima, ali povremeno bljesne i pokaze da i te kako zna fudbala.

Btw, da ste pametni pa da odmsh kaparisete onog Dzaspera iz Panceva, njegov ulazak je totalno promenio utakmicu sinoc, delovalo je kao da je odnekud Salah usetao na teren. Prosao je Fulamovu skolu, debitovao i za prvi tim. Negde sam procitao da ga je licno Mitrovic preporucio. On levo, Sek desno, Kostic u spicu i bilo bi sexy fudbala...

• Like 1
Posted

Da, taj Londonac je baš promenio utakmicu. Lepo ga sluša lopta.

Nama fali u svakoj liniji po jedan iskusan igrač, pozadi najviše. Onaj Milić je malo iskusniji (ne obavezno i kvalitetniji) ali je i on povređen.

Pitanje je koliko će Sek pauzirati. Nešto se šuška po Iksu da bi mogao danas da se završi dolazak Matije Popovića pa bi mogao da nastupi već u četvrtak.

Janković je igrao na pripremama, a s obzirom na povrede i kazne, moguće je da će dobiti minute u narednom dvomeču.