realno *w Posted Friday at 07:08 PM Posted Friday at 07:08 PM On 7/17/2025 at 9:02 PM, Shunsuke Nakamura said: Ne može valjda Arena biti blokirana. Ne stigoh juče da se zahvalim. Ja kad sam video da je RTS skremblovan, mislio sam da je i Arena, al nije bila.
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav je ovaj Matija Popović što ga jurimo, zna li ko?
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Talentovan, visok, brz (dug korak ima), voli da dribla (one biciklice). Ja sam ga nesto sitno gledao u mladoj repki. Za Trifunovica je doktor. E sad, ne znam kako se snalazi u seniorskom fudbalu. Verovatno ce morati da poradi na stamini.
Small Owl Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 49 minutes ago, Jakob Aman said: Kakav je ovaj Matija Popović što ga jurimo, zna li ko? To onaj vas klinac sto nije htio potpisati ugovor vec otisao u Napoli ili tako nesto?
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Small Owl said: To onaj vas klinac sto nije htio potpisati ugovor vec otisao u Napoli ili tako nesto? Jeste, taj je. Nezavisno od idiota u našoj bivšoj upravi tu je izgleda problem i sa roditeljima, i oni su zadrti. Ne bih voleo da počnu neka uslovljavanja minutažom, da pokvari svlačionicu i slično. Inače je igrao sa Dragojevićem, Ugrešićem, Jovanovićem, dobro se znaju iz mlađih kategorija. 1
Recommended Posts