Issey Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Kalulu bog Negde pročitah danas da neko hoće da ga kupi za 1.5 mil. Ako je istina, pakuj sa mašnicom...
Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovaj ne moze da ga da Sta sam reko! Jebem li ti semenke malu
Stiletto Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago E sad ostasmo i bez golmana protiv Ukrajinaca. Kada pada kiša, neka pljušti. Borili se, dali sve od sebe, nemam šta da im zamerim. Osim što pojma nemaju kako se igra fudbal. 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Stiletto said: E sad ostasmo i bez golmana protiv Ukrajinaca. Kada pada kiša, neka pljušti. Svojom krivicom.Jbg ispao je bas seljak sa reakcijom.
Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tacno se znalo da ce Kalulu i Kostić da promase.. unakazili su nas i tokom meca
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja jesam da mladjarija igra, ali ovo kao da se ide na to da se gura sve sto ima u izlog pa ce nesto da se proda. Mi nemamo krila, nemamo napadaca, odbrana nam je kriminal i opet je malo falilo da prodjemo. Mogao sam da dam ruku da ce Kostic da promasi. Decko je bas bio los veceras.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Alek The Great said: ovo kao da se ide na to da se gura sve sto ima u izlog pa ce nesto da se proda. Najverovatnije i jeste bas tako.
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago E da. I Kalulu sa onim idiotizmom kod pripreme za penal. Nadam se da ga moje oci vise nece videti u Partizanu.
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nemojte kritikovati klince, nisu oni krivi što im je zapalo da igraju evropske utakmice za Partizan
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trika nije bilo da ono dete (Kostic?) pogodi penal, zar nije bilo drugih opcija? Npr. Dragojevic? Nije to uopste lose izgledalo veceras, meni se ovaj Blagojevic cini kao vrlo pismen trener koji zna sta radi i sta hoce od ekipe. Objektivno je izvukao apsolutni maksimum u dvomecu. Ovi Kiprani su pre par godina lakse izbacili mnogo jaci Partizan... Mislim da prolazite Ukrajince, oni su u dibidus raspadu. Nemaju domaci teren, a danas su izgubili generalku od, paz'te sad - OFK Mladost Donja Gorica.
Ikac Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Bad said: Strajnić ni nakon 50 godina prenošenja fudbala kurca ne zna o istom Lik bukvalno služi ako si slep da znaš šta se dešava:Ljute se igrači Partizana zbog ovakvo primljenog gola, nervozni su. Maserski tim radi svoj deo posla. Ako mogu tako da kažem, izvinjavam se na izrazu - izraz je bio klinci. Najjače je što lik celu tekmi misli da je Valentin Roberž rođeni Kipranin, kaže igrao je u Sanderlendu i Francuskoj a onda se VRATIO na Kipar (nikad nije igrao na Kipru pre toga). 1
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, fradler said: Trika nije bilo da ono dete (Kostic?) pogodi penal, zar nije bilo drugih opcija? Npr. Dragojevic? Pazi, to je već bila osma serija, malo je opcija ostalo. Vanja, Đurđević i golman. Taj Kostić (99) je baš bio očajan danas ali šta da mu zamerim kad je do juče gulio u omladincima. Ništa prolaz ne bi promenio u pogledu šansi za jesen, pa mi je najviše žao ovih klinaca, što nisu nagrađeni za borbu i pobedu u regularnom delu i nakon produžetaka. Stvorila bi se još veća euforija, dodatne dve utakmice za iskustvo, ali jbg, mora težim putem. Svaka im čast za sve večeras. Baš se vidi da klincima nedostaje ona fizička čvrstina odraslih ljudi. Gubimo duele, malo drugih lopti osvajamo, teško se oslobađamo pritiska. Ima tu i boljih i lošijih igrača ali što se mene tiče ovih par matoraca i dečurlija zaslužuju bezrezervnu podršku cele godine, pa šta bude. 12 minutes ago, fradler said: Nije to uopste lose izgledalo veceras, meni se ovaj Blagojevic cini kao vrlo pismen trener koji zna sta radi i sta hoce od ekipe. Objektivno je izvukao apsolutni maksimum u dvomecu. Dobar je on trener, ekipa će samo da napreduje sa njim. Treba mirne glave nastaviti sezonu.
Perkos2 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Da kažem koju i o potencijalu koji sam primetio kod ovih igrača Partizana sinoć najači utisak su Roganović i Milovanović, naravno imali su i grešaka i ispadanja ali ta dva momka imaju šta da pokažu na terenu, dobro iznose loptu, ne paniče kad je ona u njihovim nogama i treba ih istrpeti i bodriti da napreduju Ugrešić je zanimljiv ali mu se mora naći tačno pozicija koju treba da igra, ima osećaj da se ubaci i dobru realizaciju, možda malo nedostaje snage ali to se ozbiljnim treningom brzo nadoknadi. Vukotić i Milošević imaju nekog talenta ali prilično ležerni na terenu, ne volim takve igrače. Ovaj zadnji zezvi Dragojević mi se ne dopada, preporuka za njega i menadžere da se prebaci na štopera. Kostići premladi, pregoreli, pogotovo ovaj mali što je mašio penal, čini mi se da ima drčnosti i previše kod njega što nije loše ali se mora kontrolisati.
Recommended Posts