Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted

Nova sezona sjaja, nova sezona očaja.

Jedan broj jeftine domaće drvne građe, jedan broj klinaca iz omladinske škole koji moraju da se prodaju da bi klub imao bilo kakav prihod, stranci koji su dovedeni za džabe a toliko i vrede, Natho i Zahid koji jedini znaju fudbala u celom timu ali jednog ubija krštenica a drugog izlazak iz gadne povrede. Na sve to trener koji hoće, ali ne ume a da se ne lažemo nema ni sa čim.

Jedini neki cilj u ovoj sezoni držati glavu finansijski iznad vode i dogurati do nekog mesta na tabeli srpske lige s kojeg se može i sledeće sezone u Evropu, da se opet stave u izlog neki novi klinci.

A Evropa ko Evropa, piči napred i ne misli na nas. Kolo-dva da se vidi neki klinac u izlogu, možda ga neko i pokupi. Sve preko toga, sedmica na Lotou.

A mi Grobari opet ćemo sve to da pratimo i da patimo. Od te bolesti leka nema, kad vam Baja kaže:

images?q=tbn:ANd9GcQhJAbCJbwnhzxCKq9XMae

• Like 6
  • Love 1
Posted

Nas vecerasnji protivnik je imao belgijsku turneju u sklopu prijateljskih utakmica i priprema. Nisu izgubili nijednu utakmicu, a padalo je dosta golova. Mislim da su i oni suplji pozadi, sudeci po rezultatima. Iskreno se nadam da smo krili neke karte i opustenije ulazili u ove odigrane prijateljske inace nam se ne pise dobro.

• Like 1
Posted (edited)

U ovoj Oleksandriji koja vas potencijalno ceka u LK je raspad sistema, pola ekipe otislo, raskantavaju ih na pripremama... Nije smak sveta ni ako ispadnete od Kiprana, maltene ste vec u 3. kolu LK.

A ako prodjete AEK, ne bi me cudilo da vam naredni protivnik bude Sabah, a ne Celje. Slovenci su totalno rekonstruisali tim, ko zna na sta ce to da lici... 

Edited by fradler
Posted

Bas je tesko i pomalo tuzno, gledati ovakav Partizan. Inferioran, nemocan, bezidejan... protiv krajnje prosecnog protivnika.

Ovo ne vodi nikuda...

Posted

Ako sam dobro prebrojao, sedam U21 igrača u prvoj postavi. Ove sezone neće biti problema sa bonus igračima 🙂

Nije da se ne trude, ali nema tu ni znanja ni uigranosti. Gol možemo dati samo ako nam ga poklone, sa sve crvenom mašnicom. 

Posted (edited)

Majko mila ovaj Djurdjevic. Imali smo raznih cepanica, ali ovaj decko je bolid. Izvinjavam se na recniku, al nema drugog opisa za njega. Fudbaler, svakako, nije.

Edited by Xpert
Posted

Nama je centarfor duplo sporiji od njihovog štopera... Ajd što ne znaju ali fizikalije da ne postoje? Ko je ovo selektirao jbt. Cirkus. Još zalizani tupan priča 15 miliona otkup! 🤣🤣🤣

Pa i da je dinara, mnogo je.

A lepo sam prestao da gledam

Posted (edited)

Djurdjevic im poklonio 2 velike sanse za 4 minuta drugog poluvremena. Ovo zaista pomera granice realnosti.

P.S. A dobice i drugi zuti/crveni karton, do kraja utakimce, skoro sigurno.

Edited by Xpert
Posted

Kod prve sanse je dao for napadacu, mada je i Milovanovic zasrao. A u drugoj mi se ucinilo da je on imao to neprecizno dodavanje, koje je otvorilo njihovu sansu. Mozda sam ih pomesao.