Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)

Bice ovo zanimljivi dani neke stvari ce razocarati mnoge , a neke bas ne . Da pustim neke malo ljepse igraci za koji sumljate jesu vec bivsi . Sad da kazem nesto za sta cu dobiti pljuvacinu , ali je surova istina Rivero je pracen od Partizana vec dvije sezone , nasa uprava je odradila bolji posao i uzela ga ispred nosa Limarove uprave . 

Edited by Daiki Ito
  • Like 2
Posted

Pisao sam ranije ali ajde jedan F5....Voleo bih da aplaudiram i  pozdravim od srca u hali ili pred TV,om, bivše košarkaše i zaslužne igrače: Lazu, Mitra, Nedu (posebno hvala bez obzira na loše igre pred kraj), ali i Dedu, Kobru, Lazarevića (fajt sa Nanelijem), mali aplauz i Daliboru etc. Da  su zdravi i da nastave dobre karijere u drugim klubovima. Beskrajno mi je žao što nisu tu Gudura, Vasa, malo manje žao zbog odlaska Filipa...Pa na primer u normalnoj zemlji Avram i Smailaga i klinci,  Top, Djurišić, Kostić...Sve su to domaći odlični igrači. Ovako, ok malo sam zezao suprugu da su Makabi, sada ćemo biti i mi. Možda tako mora. A POSEBNA je priča o lovi,  logistici koju obezbedjuje ekipa koju razumem kao Kartel, to posebno boli. Idemo dalje.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Daiki Ito said:

Bice ovo zanimljivi dani neke stvari ce razocarati mnoge , a neke bas ne . Da pustim neke malo ljepse igraci za koji sumljate jesu vec bivsi . Sad da kazem nesto za sta cu dobiti pljuvacinu , ali je surova istina Rivero je pracen od Partizana vec dvije sezone , nasa uprava je odradila bolji posao i uzela ga ispred nosa Limarove uprave . 

Pre ce biti da nas je limarova upravo dobro navukla i bacila bucku a mi se upecali.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Pre ce biti da nas je limarova upravo dobro navukla i bacila bucku a mi se upecali.

Dal je on dobar ili ne , ja to ne znam nisam nikad igrao kosarku . Sa nekih adresa sam nacuo koje su mnogo dobre da ce biti brutalno pojacanje , sa nekih takodje i ovu stranu tvog misljenja . Jedno stoji nase ga komsije jesu zeljele i prosle i ove sezone to siguran budi 100% . 

Al cinjenica je da su i Kena htjeli prosle sezone , pa smo dali vise novca i dobili jedno veliko nista .

Posted
1 hour ago, Daiki Ito said:

Bacili parangal : ) Mada može biti da su ga pratili kad su na kraju uzeli Daviesa.

Svi ovi koji su se pominjali u vezi Partizana: Bassey, Holmes, Tschiebwe, Bamba...su za koplje bolji defanzivci i skakači od Rivera. Izgleda da sad traže drugačiji profili posle Kaminskog i Daviesa.

Posted
8 minutes ago, Wook said:

Bacili parangal : ) Mada može biti da su ga pratili kad su na kraju uzeli Daviesa.

Svi ovi koji su se pominjali u vezi Partizana: Bassey, Holmes, Tschiebwe, Bamba...su za koplje bolji defanzivci i skakači od Rivera. Izgleda da sad traže drugačiji profili posle Kaminskog i Daviesa.

Napisao sam gore vec , sto se tice Rivera 100% je covjek je i prosle i ove sezone bio licna zelja Rumenog . Dal je dobar potez ili ne to vec nemam pojma , ali je uzet ispred nosa upravi komsinskog tabora .

• WOW 1