Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Dzo23 said:

Nijedan klub se ne loži ovoliko na midjete kao mi. Vrlo deprimirajuće...

Bukvalno hoće ljudi Nedovića, samo 15 cm nižeg. 

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted

Spolja nam treba jos samo kvalitetan kompletan plejmejker i to je to, dao bi nam sasvim dovoljno mogucnosti za kombinovanje. Otprilike se na odabiru tog igraca zasnivaju u nase ambicije za narednu sezonu

• Like 10
Posted
18 minutes ago, pavlaka said:

CMM Miljenovic

1/2 Howard

2 Karter Kenan

3 Kalina Nwora Dobric

4 Moneke Odzelej Davidovac

5 Petrusev Rivero Izundu

+ Bolomboj i Plavsic

Ja bih ovako finisirao roster, i sta nam Bog da.

Ovo je sasvim respektabilan tim za minimim minimuma plaj off Evrolige.

Howard na 1, Kenan na 2 u istoj petorci

Howard zove dijamant za Kenana, ovaj prima pa zove dijamant za Howarda i tako u krug. Ne bismo sutnuli na kos 5 od 5 napada. 

Howard ima smisla na ovaj roster samo ako Kenan ode. 

I da, nije kombo bek.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, bosMan_jr said:

Spolja nam treba jos samo kvalitetan kompletan plejmejker i to je to, dao bi nam sasvim dovoljno mogucnosti za kombinovanje. Otprilike se na odabiru tog igraca zasnivaju u nase ambicije za narednu sezonu

Tako je.

Posted
18 minutes ago, pavlaka said:

CMM Miljenovic

1/2 Howard

2 Karter Kenan

3 Kalina Nwora Dobric

4 Moneke Odzelej Davidovac

5 Petrusev Rivero Izundu

+ Bolomboj i Plavsic

Ja bih ovako finisirao roster, i sta nam Bog da.

Ovo je sasvim respektabilan tim za minimim minimuma plaj off Evrolige.

image.png.ba3521cceabfeb4d575d639fed7121df.png

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 14
Posted

Poenta cela je u sklapanju funkcionalnog rostera, a ne samo nabacivanju kvalitetnih igrača. Kao što je napisao @bosMan_jr, mi bismo jednim kvalitetnim drive nad kick igračem, koji nije ciglaš (jer CMM nažalost jeste), praktično otključali Canaana, jer on sam ne ume da si stvori šut, ali ako ga nađeš otvorenog on ubija protivnika.

Mi smo već doveli Tajsona Cartera, Yago nam je potpun višak sad, a ovde se traži lik koji je takođe streeky shooter, koji takođe ne postoji u odbrani, a često je bio sa viškom kilograma i već problematičnim kolenima. Zašto? Zato, valjda, što se par puta zapalio protiv nas ili Partizana. Svi su to videli i ako WOW kakav igrač. A poenta je da i on kao i Nedović pruža vrlo nekonstantne partije. Mislim da je u zadnjoj utakmici protiv nas u Beogradu, prvo poluvreme završio sa 2 poena.

Tako da igrački to je solidan igrač, fizički limitiran mnogo, ta razliku od Kampaca koji je jak kao stena iako malecak, a posebno u kombinaciji sa Karterom potpuno nepotreban na ovaj roster.

• Like 2
Posted
4 hours ago, NMX said:

Mislili ste da Rivero ima jezivu frizuru?

Well, think again

Hide contents

20250714_080842.thumb.jpg.8b6941f4a765b7f4c7638bb9a5a9e0ab.jpg

Nadam se da imamo izlaz iz ugovora zbog ovakvih frizerskih zločina

Isti Godfroa de Papenkur, grof od Monmiraja

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted

Pomislio sam: jbt kome bi palo na pamet da upari Haurada i Kenana, a onda sam se setio da je Sfero imao petorku sa triom fantastiko Teo - Kenan - Nedovic

• Like 9
Posted

Ljudi zaboravite na "otključavanje" Kenana. Prva stvar što on igra ono što je igrao uvek, otprilike svaku šestu utakmicu pokida (to što su neki očekivali svaku drugu on, i svaku drugu Nedović je druga stvar), ovo drugo prosek i ispod proseka. Druga stvar on sa svoje 34 godine ide ka prirodnom "zaključavanju". I da je promena trenera i sistema a nije, to nam je što nam je a ne da će da ga otključa neki igrač.

Malo, malo pa projektujemo naše želje a ne realnost na parketu.

• Like 2
Posted (edited)

Canaan može mnogo bolje ako se napad organizuje tako da on praktično ne spušta loptu na parket, već ga pronalaziš otvorenog u catch and shoot pozicijama. To nije nikakva projekcija, on je tako najbolje igrao. Čim on treba da spušta u dribling i pravi sebi šut, piši propalo.

Zato on i jeste igrač uloge, ubaciš ga na nekoliko minuta da vidiš da li ga krene ili ne. On nikako nije prva opcija. Mi smo imali i Nedovića i Canaana koji su obojica second unit lideri.

Edited by JPM
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, Sector said:

Ako je Tau Keramika tražila 800k za Halla, za malog bi tražili milion i po. 

Mislim da je suplja prica i da on nema buyout u svom ugovoru.

Posted

Hauard bi sigurno imao mnogo bolju karijeru u NBA, da nije ovoliko nizak. Paklen je šuter, zna da uđe u seriju i da ubije protivnika. Isto tako zna da uđe u seriju promašaja i da ubije svoj tim. Ali sve je to nebitno, jer je Arena režimsko zloglasilo i nisu kredibilan izvor, na koji bi se bilo ko pozivao. Vratimo se vedrijim temama. Da li je Rivero zapratio neki fensi frizerski salon u bege voterfrontu? 

Posted
2 hours ago, bosMan_jr said:

Otprilike je to to, fali plej spolja i centar (Petrušev ili neki drugi) unutra.

Miler, plej

Karter, Kenan

Nwora, Kalinić, Odželej

Moneke, Davidovac

Petrušev, Rivero, Izundu

Van 12 (kad su svi zdravi) ostaju Miljenović, Radošić i Dobrić, koji će (nadam se) da peglaju značajnu minutažu u ABA, zajedno sa Izunduom.

Možda dođe i još jedan rotacijski igrač na bilo kojoj poziciji, uglavnom za ABA, ili tu ostane Plavšić.

Biće interesantno da vidimo kako treniraju i biraju utakmice timovi koji celu sezonu igraju u ritmu utorak-četvrtak-nedelja-sreda-subota, pa opet. Pet utakmica u dve nedelje, gde tu uglaviti trening? Ključno će da bude menadžerisanje, tj. koje igrače odmarati na kojim utakmicama, jer niko ne može da iznese taj ritam na velikom broju obrtaja.

Otežavajuća okolnost za nas je što smo promenili veliki deo tima (moralo je, slažem se), trebaće vremena da se to posloži, a nemamo ga - jer, ako ne krenemo dobro od starta EL teško ćemo to posle da stižemo. S tim u vezi, ne očekujem nikakav spec rezultat, ako budemo u prilici da se borimo za PI do pred kraj sezone - biću pristojno zadovoljan.

Posted

Ne bi se baš složio,ako dovedemo tog pleja kvalitetnog vjerov će biti bolji od Jaga,Karter bi trebao biti bolji od osporavanog Nedoviča,Nwora od Gedraitisa,Mineke od Dauma,Odzelaj od Browna,znači jedino bi nam nedostajao Bolomboj,al nedostajao je i prošle sezone veći dio,i da, da Petrušev ostane.Prošle sezone bili deseti a sad da bi uspjeh bio da budemo u igri,nema mi nešto logike,kao uigranost al i prošle sezone su došli Kodi,Kenan,Petrušev,Kalina,glavni igrači..

• Ha-ha 1
Posted (edited)
29 minutes ago, Markoss said:

Koliko znam - Hauard nije opcija.

Ima li nekih pomaka na najvaznijoj na parketu, poziciji 1 i koji je razlog sto smo propustili 10 igraca na toj poziciji, jel gledamo ka NBA ili nemamo para dok ne oteramo Yaga

Edited by Fromthecorner
  • Like 2