Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

A ko je Carter na slici? 

Pojma nemam kako nam izgledaju ovi novi igrači. Samo sam prepoznao Lessorta u ćošku i Sophie Turner sa bebom.

• Ha-ha 14
Posted
17 hours ago, aleksa7 said:

Врло вероватно највећа небулоза коју си досад покушао да прогураш да би исфорсирао свој ужасно досадни наратив о бескорисним домаћим играчима које навијачи Звезде држе за божанства. Имамо бар 15 кошаркаша у последњих 15 година које смо колективно ковали у звезде, а да ниједан од ових разлога није био повод за то.

Potpuno se slazem sa ovim, s tim sto je ovo mozda i najmanji problem u odnosu na to da smo slusali da je Bolomboj na pragu da zavrsi karijeru, da je izuzetno ljut na nas medicinski tim, da je razmisljao da nas tuzi i da ni prva njegova povreda nije zalecena kako treba, a on covek igrao full spreman 25+ minuta na utakmicama posle te povrede. Dalje, slusali smo da Moneke sigurno ne dolazi, a kada se pojavila vest da komsije jure Devontea bilo je da nas sportski sektor vode degenerici, e sad kad smo ga mi doveli i kad prirodno bude odigrao losije neku utakmicu opet ce biti zasto je uopste i dovodjen i kako apsolutno niko kod nas ne zna da radi posao u klubu. O nekim proslim prelaznim rokovima kada se pricalo o Laprovitoli i Dejvisu nema potrebe nista da se kaze, to je posebna prica za sebe.

Sada se prica i o Micicu i Guduricu koji su kante od igraca i kako je Guduric mogao samo kod Sarasa da igra, a on decko imao bolesne procente prvo kod Zeljka nakon cega je otisao u NBA ligu i nakon toga kod Itudisa gde je takodje igrao dobro.

Da se nadovezem na pricu o Dobricu, on zaista nema kvalitet da igra u bilo kom EL timu 20 minuta po utakmici i da bude glavni igrac, niti mislim da on to ocekuje, ali mislim da moze da bude koristan kao dzoker sto je dokazao i u reprezentaciji poslednja 3 prvenstva koja je igrao.

Posted

С лева на десно

Ojeleye, Moneke, Nwora, Carter, Canaan, Izundu

2 minutes ago, Sector said:

A ko je Carter na slici? 

Pojma nemam kako nam izgledaju ovi novi igrači. Samo sam prepoznao Lessorta u ćošku i Sophie Turner sa bebom.

• Thanks 1
Posted
10 minutes ago, NMX said:

Karterova majica slucajnost? ne bih reko

Hoćeš da kažeš da nam ovim poručuje da je Zvezdi mesto u Fibinoj ligi šampiona? 😂

Pošto je ovo majica sa ovogodišnjeg Final 4 FIBA CL gde je Karter bio MVP.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 minute ago, Estrella Roja said:

Hoćeš da kažeš da nam ovim poručuje da je Zvezdi mesto u Fibinoj ligi šampiona? 😂

Pošto je ovo majica sa ovogodišnjeg Final 4 FIBA CL gde je Karter bio MVP.

Pfff ovo je za trajni ban

kakav si to ciganin ako ne tumačiš stvari kako ti odgovara i ne obazireš se na realnost ccc

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Fuj, šta ovo jedu ovi naši košarkaši ?

Šta je ono u onoj plastičnoj zdjeli ispred Nwore ?

Gdje su otišla lijepa vremena dok se teta Vesnina sarma krkala i rakijica valjevska ?

Edited by Jelencom
Greska
Posted

Davidovac bi trebao da bude u 12. Nije tu sve u suvom kvalitetu, ima dosta u tome koliko nekome leži neka uloga. Igrač kao Davidovac je dovoljno dobar za 11-12 igrača u rosteru. Prošle sezone je bio faktor na utakmicama u kojima smo izvukli značajne pobjede. Barselona i Partizan u gostima mi prve padaju na pamet. 

• Like 2
Posted
42 minutes ago, Sector said:

A ko je Carter na slici? 

Iako znam da se zajebavaš, ja stvarno pojma nemam kako ko izgleda od stranaca, osim Monekea, koji je karakterističan. Svaka čast Lesoru što je došao da se druži sa našim igračima. 

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mogu ja da otvorim novu temu ako hoćete, imam jednu paklenu ideju.

kermit-darkside.gif

Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mogu ja da otvorim novu temu ako hoćete, imam jednu paklenu ideju.

Ajd požuri. Za pola sata promocija dresova, pa taman da ide na tu novu temu. 🙂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...