Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako je promaklo da veceras Rivera nema na zabavi, a vi se svi dohvatili Kaline i Dobrica i jebene kapitenske trake…

Zna li neko sta je s njim, da nije slucajno fasovao povredu pa se ovi boje obavijestiti javnost

Posted
5 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ne znam kako je promaklo da veceras Rivera nema na zabavi, a vi se svi dohvatili Kaline i Dobrica i jebene kapitenske trake…

Zna li neko sta je s njim, da nije slucajno fasovao povredu pa se ovi boje obavijestiti javnost

Koliko vidim Rivero je tagovan na slici , cak je i podijelio na story .

Posted
11 minutes ago, Daiki Ito said:

Koliko vidim Rivero je tagovan na slici , cak je i podijelio na story .

Dzaba sto je tagovan kad ga nema na fotografiji

Posted
34 minutes ago, Daiki Ito said:

Ovo sto si sad napisao je debela neistina , koju ti necu dozvoliti . 

Ognjen Dobric jeste imao ponudu na stolu Partizana i Zeljka Obradovica , al da je to prihvaceno nije istina . 

Posto znam cijelu pricu mogao bih da je napisem , ali ne zelim samo necu dozvoliti da iznosis ovakve neistine na racun nekog ko je odlika svakog istinskog navijaca Crvene Zvezde !!!

I jos nesto kapitenska traka Ognjena Dobrica nema ama bas nikakve veze sa tim sto on podrzava ili ne studente kako mnogi danas pisete ovdje . Da je tako imali su nacin da ostrane Kalinica , a nisu .

Opustite se zelimo taj iskorak u EL svi ovdje podjednako , uprava je procijenila da nam treba pojacanja stranci , od domacih je pokusano sa Guduricem i Vasom nismo mogli parirati ponudama koje su oni dobili i to je to za TOP8 EL nema kvalitetnih domacih sem dvojca koje sam pomenuo , okrenulo se strancima .

Insajder nisam , al zahvaljuci nekog ko je veliki gospodin znam preko prijatelja mnogo vise nego 95% ljudi ovdje , sem par insajdera koji su navedeni gore u crvenom . Samo zapamtite neke stvari ostaju u kuci , a ne iznose se u javnost za dobrobit nase Crvene Zvezde .

Za kraj ako je ko zasluzio biti kapiten to je OGNJEN DOBRIC , odraz svega onog sto jedan Zvezdas mora imati . 🙂

Možeš li nam onda reći šta je zapravo bilo sa Petruševim na kraju ? Skačem sa teme na temu, ali ovde su se provukle 15 priče. Te da je imao švalerku i pobegao za Dubai da spasi brak, te da nas držao na distanci i imao siguricu. Ako znaš reci, verujem da ovde većinu zanima 

Posted
6 minutes ago, mindgame said:

Možeš li nam onda reći šta je zapravo bilo sa Petruševim na kraju ? Skačem sa teme na temu, ali ovde su se provukle 15 priče. Te da je imao švalerku i pobegao za Dubai da spasi brak, te da nas držao na distanci i imao siguricu. Ako znaš reci, verujem da ovde većinu zanima 

Za ljubavnice i zene nemam pojma , za ovo ostalo nekad je bolje precutati . Ono sto je pisao @Markoss je istina za Filipa , cak debelo i ublazena . 🙂

• Like 1
Posted
1 hour ago, Sinnerman said:

Ali klub koji objavljuje vest o kapitenu i zameniku u 1.15h posle ponoći 😂 Klasičan ćaci modus operandi. 

A baš tad objavili? 

Posted
8 hours ago, VISOKOLETAC said:

Kada je to rekao? Ako je to izjava posle koje ga je uvredjeni novinarcic napusio ku.... na tviteru, onda nisam bas siguran.  Sta bi ti rekao da te je neko rekao vi cete biti novi kapiten, sta kazete na to? Verovatno bi odgovorio:,, ma mene to ne interesuje".

I posle malo razmisljanja, velika bi nepravda bila da Dobric nije postao kapiten. A mogao je naprimer i Kodi da bude, kao u Partizanu sto je bio Panter 🙂

– To je čast da ti dodele kapitensku traku. Prihvatiću je s velikom radošću. Sada sam u emotivnoj i životnoj fazi da to mogu da iznesem – rekao je Nikola Kalinić.

• Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Сви говоре да Добрић неће бити у 12. Добрић ће бити у 12. Чак ће и Давидовац бити у 12, или Плавшић, у зависности од противника, док се Bolomboy не врати.

Молио бих неко да ми објасни како се пријављује модерадици или админстраторима увреда? Први пут то радим, па ако неко може да ме упути.

Ако члан који ме је јуче онако извређао не буде баш строго кажњен, ја овде више нећу писати.

Вероватно ће се десити ово друго, јер је старији члан. Чисто да знам ја због себе. Дошао сам овде да пишем о клубу за који навијам, а неко узме да ме најподлије могуће вређа јер... појма немам зашто

Posted
12 minutes ago, BB7 said:

Сви говоре да Добрић неће бити у 12. Добрић ће бити у 12. Чак ће и Давидовац бити у 12, или Плавшић, у зависности од противника, док се Bolomboy не врати.

Молио бих неко да ми објасни како се пријављује модерадици или админстраторима увреда? Први пут то радим, па ако неко може да ме упути.

Ако члан који ме је јуче онако извређао не буде баш строго кажњен, ја овде више нећу писати.

Вероватно ће се десити ово друго, јер је старији члан. Чисто да знам ја због себе. Дошао сам овде да пишем о клубу за који навијам, а неко узме да ме најподлије могуће вређа јер... појма немам зашто

Kako se zove clan?

Posted

Baš bezveze što uz Cartera i Grejema nije bio Dobrićev dres, nego Kalinićev. Čemu to, ipak je Ogi kapiten.

• Pumpaj! 1
Posted
20 minutes ago, BB7 said:

Молио бих неко да ми објасни како се пријављује модерадици или админстраторима увреда?

Imaš tri tačkice u gornjem desnom uglu upisa za koji smatraš da je uvredljiv. Klikneš tu, pa report. Onda objasniš zašto prijavljuješ ili samo ideš na submit, i to je to.

• Like 1
Posted

Dobrić nije imao mesta u 12 ni u slabijoj konkurenciji prošle sezone, a kamoli da očekuje minute ove. Nije ni planiran, doveden je da bi gazda pokazao da smo mi srpskiji klub od komšija. I plaćen nerealno, kao i većina drugih. Ove godine je tu, jer je potpisao dugoročni ugovor, izbor za kapitena ne čudi, jer je on dobar momak, ali ja ne mislim da će pored ovoliko skupih stranaca, on imati mesto u 12. Moje je mišljenje da kapiten treba da bude vođa i na parketu, a i van njega, a to je Nikola Kalinić. 

• Like 10
Posted

Kalina je moj kapiten, ne zato sto dobric nije dorastao, naprotiv, vec zato sto govna mafijaska zele da odredjuju ko sme, ko ne sme, sta je ko rekao o kosovu.

Delije su uz SPC jedan od stubova srama srpstva! 

• Like 9
Posted

Kapiten mora biti vođa na parketu kao Melih Mahmutoglu, Janis Papapetru, ili Doguš Balbaj... U ekipama koje su osvajale EL poslednjih nekoliko sezona.

Čime se ljudi ovde bave, verovatno najnebitnija stvar ikada oko koje se napravila krajnje nepotrebna drama... Sa sve nekom kapitenskom trakom koja ni ne postoji u košarci, ili je makar ja do sada nisam video za sve ove godine praćenja ovog sporta. 

• Like 21
Posted

Без иједне мрље у каријери, неко са ким свако од нас може да се поистовјети. Дечко који је са трибине и обукао је дрес вољеног клуба, за који на сваком мечу даје 200%.

Заслужено Шеги! 🐍

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Guru said:

Kapiten mora biti vođa na parketu kao Melih Mahmutoglu, Janis Papapetru, ili Doguš Balbaj... U ekipama koje su osvajale EL poslednjih nekoliko sezona.

Čime se ljudi ovde bave, verovatno najnebitnija stvar ikada oko koje se napravila krajnje nepotrebna drama... Sa sve nekom kapitenskom trakom koja ni ne postoji u košarci, ili je makar ja do sada nisam video za sve ove godine praćenja ovog sporta. 

Bas jbt napravili neku atomsku nauku i jos se posvadjali.Ajd da je dato nekom ko je sad dosao u klub ali Dobricu....

Dobro nece biti uvek u 12 ali on ce na treningu i ovako da pokaze i da primire ostalima a kad bude u 12 ce da izgine u  okviru svojih mogucnosti.

• Like 3
Posted
17 minutes ago, ПрекоДрине said:

за који на сваком мечу даје 200%.

3240b08b8c1d722625dfb9e5d73b7b11.gif

• Ha-ha 1
Posted

Potpuno i naočigled ignorišete činjenicu zbog koje je ovaj potez degutantan. Nije ovo ništa više nego metafora i ogledalo za cijelokupno vašarako funkcionisanje kluba i način na koji se sprovode direktive. Ponavljam opet, sam Sveropulos je naglasio da se ne zna ko će biti kapiten , a moglo se naslutiti i tada , znalo se ko neće. Pa avaj, slutnje se obistiniše. 

Kapiten kao kapiten, čak i da je irelevantna funkcija , ovim se nedvosmisleno šalje poruka na kom temelju i po kom kriterijumu se vrše odluke, iz čije kuhinje se kuva čorba i ko ima integritet da vedri i oblači. 

Do duše, nije ovo topla voda , biće samo da smo ogorijeli u korumpiranosti i nepotizmu ,pa normalizujemo stvari koje to po svojoj prirodi nisu.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Razmisljaju li nasi forumasi da se pitao Sveropulos ko bi bio kapiten ? 

Od navedene trojke niko i to da znate , vec jedan stranac pa bi odje gorelo sve rekao bih . 🙂

Posted

Kalinic je pravi kapiten, ova dvojica ne mogu biti lideri ni u svojoj kuci gde zive. Svakako nebitna stvar ali boli bas sto nije Kainari i zvanicno kapiten 

• Like 9
Posted
12 minutes ago, Daiki Ito said:

Razmisljaju li nasi forumasi da se pitao Sveropulos ko bi bio kapiten ? 

Od navedene trojke niko i to da znate , vec jedan stranac pa bi odje gorelo sve rekao bih . 🙂

Ti nesto sve znas,malo manje toga kolega

Posted

Kao sto je tamo neke 2017. godine bilo nacrtano za Lazica da postane kapiten, a ne recimo Dangubica ili Milka Bjelicu, tako je i sada bilo za Kalinu, a ne Dobrica i Davidovca koji su nesumnjivo sjajni likovi koji su dali veliki doprinos prethodnih godina ali ne ostavljaju utisak osoba koje bi imale autoritet u svlacionici. Zamislite da je Partizan pre 10ak godina za kapitena postavio Jaramaza, a ne Novicu, i da su komsije to prihvatile pod izgovorom kako je kapiten nebitan u kosarci. Mozda "kapitenska traka" jeste nebitna stvar, ali ovo je bila lepa prilika da Kalinic dobije priznanje za svoju lojalnost, kvalitet, mentalitet i doprinos koji je dao ovom klubu. Ako je ova odluka o kapitenu pokrenula diskusiju u javnosti, sta mislite da li je na bilo koji nacin uticala na Kalinica? Ne mozemo znati, ali da se moram kladiti rekao bih da se sigurno zapitao zasto on nije dobio tu ulogu zvanicno, iako ce ne sumnjam da je obavlja u svlacionici kao najiskusniji domaci igrac koji ima crte lidera za razliku od D&D. I da kazemo da je uloga kapitena nebitna, opet je legitimno postaviti pitanje zasto je bas izabran ovaj, a ne onaj igrac. Ovom odlukom klub je bezveze dao povod javnosti da pokrene nove price, teorije i postavi nova pitanja. 

• Like 3