Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako je promaklo da veceras Rivera nema na zabavi, a vi se svi dohvatili Kaline i Dobrica i jebene kapitenske trake…

Zna li neko sta je s njim, da nije slucajno fasovao povredu pa se ovi boje obavijestiti javnost

Posted
5 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ne znam kako je promaklo da veceras Rivera nema na zabavi, a vi se svi dohvatili Kaline i Dobrica i jebene kapitenske trake…

Zna li neko sta je s njim, da nije slucajno fasovao povredu pa se ovi boje obavijestiti javnost

Koliko vidim Rivero je tagovan na slici , cak je i podijelio na story .

Posted
11 minutes ago, Daiki Ito said:

Koliko vidim Rivero je tagovan na slici , cak je i podijelio na story .

Dzaba sto je tagovan kad ga nema na fotografiji

Posted
34 minutes ago, Daiki Ito said:

Ovo sto si sad napisao je debela neistina , koju ti necu dozvoliti . 

Ognjen Dobric jeste imao ponudu na stolu Partizana i Zeljka Obradovica , al da je to prihvaceno nije istina . 

Posto znam cijelu pricu mogao bih da je napisem , ali ne zelim samo necu dozvoliti da iznosis ovakve neistine na racun nekog ko je odlika svakog istinskog navijaca Crvene Zvezde !!!

I jos nesto kapitenska traka Ognjena Dobrica nema ama bas nikakve veze sa tim sto on podrzava ili ne studente kako mnogi danas pisete ovdje . Da je tako imali su nacin da ostrane Kalinica , a nisu .

Opustite se zelimo taj iskorak u EL svi ovdje podjednako , uprava je procijenila da nam treba pojacanja stranci , od domacih je pokusano sa Guduricem i Vasom nismo mogli parirati ponudama koje su oni dobili i to je to za TOP8 EL nema kvalitetnih domacih sem dvojca koje sam pomenuo , okrenulo se strancima .

Insajder nisam , al zahvaljuci nekog ko je veliki gospodin znam preko prijatelja mnogo vise nego 95% ljudi ovdje , sem par insajdera koji su navedeni gore u crvenom . Samo zapamtite neke stvari ostaju u kuci , a ne iznose se u javnost za dobrobit nase Crvene Zvezde .

Za kraj ako je ko zasluzio biti kapiten to je OGNJEN DOBRIC , odraz svega onog sto jedan Zvezdas mora imati . 🙂

Možeš li nam onda reći šta je zapravo bilo sa Petruševim na kraju ? Skačem sa teme na temu, ali ovde su se provukle 15 priče. Te da je imao švalerku i pobegao za Dubai da spasi brak, te da nas držao na distanci i imao siguricu. Ako znaš reci, verujem da ovde većinu zanima 

Posted
6 minutes ago, mindgame said:

Možeš li nam onda reći šta je zapravo bilo sa Petruševim na kraju ? Skačem sa teme na temu, ali ovde su se provukle 15 priče. Te da je imao švalerku i pobegao za Dubai da spasi brak, te da nas držao na distanci i imao siguricu. Ako znaš reci, verujem da ovde većinu zanima 

Za ljubavnice i zene nemam pojma , za ovo ostalo nekad je bolje precutati . Ono sto je pisao @Markoss je istina za Filipa , cak debelo i ublazena . 🙂

• Like 1