Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Problem sa rotacijom koji ste naveli nije samo u broju igraca. Vazno je i u kakvom su fizickom stanju igraci. Ok je ako imas 4 beka koji nikad nisu imali teze povrede i u najboljim su godinama. Ako imas istrosene ili igrace koji su skloni povredama, onda je to svakako veci rizik.

U nasem slucaju rotacija je sasvim dovoljna i ako ode jedan od dvojca Kenan-Yago. Cak bi najbolje bilo da to bude Yago. Imamo i Miljenovica i Radosica. Sasvim dovoljno. Kapiram da ljudi zamisljaju neke katastrofalne scenarije gde nam se istovremeno povredjuju tri beka, ali to se ipak ne desava tako cesto.

• Like 1
Posted

Dve dobre partije Yaga za Brazil, sinoc je sa 17 poena (5/7 za 3) bio najbolji u pobedi protiv Bahama.

Nadam se da prate kakvi skauti te meceve...

• Like 4
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Dve dobre partije Yaga za Brazil, sinoc je sa 17 poena (5/7 za 3) bio najbolji u pobedi protiv Bahama.

Nadam se da prate kakvi skauti te meceve...

Skaut 1: Dobar ovaj mali u Brazilu...

Skaut 2: Nisam ga vidjao ranije, gde igra?

Skaut 1: Cek da izguglam...pise u KK Crvena Zvezda...

Skaut 2: Auuuu, mrka kapa, oni placaju i skartove preko miliona...

Tisina...

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Inače, gledam Monekea, njegovo ponašanje, tu ekstrovertnost, društvene mreže...kurci palci.

Nema sredina, lika ćemo ili da gledamo kao božanstvo ili ćemo mu jebati mater tri puta gore nego Šabazu. Jer ovo možeš samo ili da voliš ili da mrziš. Meni je za sada skroz kul.

• Like 9
Posted

Meni se sviđa što se uopšte neki veliki hajp nije napravio kad je on dolazio. Nekako je neprimetno prošao i ako je možda i najveće pojačanje u prelaznom roku. Ozbiljna atleta, može mnogo da pokaže. Samo da ne izgori u želji. 

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Meni se sviđa što se uopšte neki veliki hajp nije napravio kad je on dolazio. Nekako je neprimetno prošao i ako je možda i najveće pojačanje u prelaznom roku. Ozbiljna atleta, može mnogo da pokaže. Samo da ne izgori u želji. 

Po meni, od svih naših igrača, najveći plafon imaju Grejem i Envora. S tim što su obojica likovi sa, da ne kažem, upitnom motivacijom. Ako budu posvećeni, od te dvojice očekujem mnogo. Ovo sve ostalo je neki Evroligaški prosek, igrači od kojih znaš šta da očekuješ. Možda i Karter iznenadi pozitivno, za njega sam pa siguran u motivaciju, ali videćemo kakav je kvalitativno. Po meni isto dobro pojačanje. Da je Boki spreman za start sezone, ja bih iskreno samo nakrivio kapu.

• Like 6
Posted

Moneke je dosta iznad evroligaškog prosjeka, od prelaska u Baskoniju on je u top5 četvorki u takmičenju.

Što se tiče igrača koji nisu dosegli plafon tu se svakako izdvajaju Nwora, Carter i možemo reći Graham kao debitant. Izundu mi ne djeluje kao EL kalibar, vidjećemo može li biti neko iznenađenje.

• Like 2
Posted

Gledam nesto nas roster i zivota mi, igrac cijem odlasku bih se najvise obradovao je Plavsic. 

Potpuni bezveznjak koji nicim izazvan obitava u klubu i limitira nam ionako sture opcije na 5. 

• Like 5
Posted
14 minutes ago, Sector said:

Moneke je dosta iznad evroligaškog prosjeka, od prelaska u Baskoniju on je u top5 četvorki u takmičenju.

Što se tiče igrača koji nisu dosegli plafon tu se svakako izdvajaju Nwora, Carter i možemo reći Graham kao debitant. Izundu mi ne djeluje kao EL kalibar, vidjećemo može li biti neko iznenađenje. 

Takvih igrača koji nisu dosegli plafon a imaju kvalitet treba što više imati u ekipi, sa takvim igračima se može napraviti iskorak i iznenadjenje. Prošle sezone mislim da ni jednog takvog nismo imali.

• Like 1
Posted
31 minutes ago, Sector said:

Treba biti oprezan sa takvim izjavama. Iako se nesumnjivo radi o dobrom igracu, on je dobro igrao u ekipi koja mu je po stilu igre odgovarala, a nije napravila nikakav rezultat tokom njegovih igara tamo. Nesto slicno kao i Kodi. Videlo se kod nas kako to izgleda kad je situacija drugacija.

• Like 1
Posted

Prošle sezone je CMM trebao da postane glavnokomandujući plejof ekipe.

Kenan je trebalo da bude prva opcija u napadu i ponajbolji strelac.

Daum je trebalo da pokaže da je dorastao startnoj 4 u EL.

Plavšić da postane legit backup centar za EL. 

Petrušev da je je u top 3 mlada igrača u EL.

I tako.. Mislim da je samo Petrušev pokazao nešto na tu temu, ostali slabo i to je ono što zabrinjava.

Posted
8 minutes ago, JPM said:

Treba biti oprezan sa takvim izjavama. Iako se nesumnjivo radi o dobrom igracu, on je dobro igrao u ekipi koja mu je po stilu igre odgovarala, a nije napravila nikakav rezultat tokom njegovih igara tamo. Nesto slicno kao i Kodi. Videlo se kod nas kako to izgleda kad je situacija drugacija.

Igrali su plejof?

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Night wolf said:

Prošle sezone je CMM trebao da postane glavnokomandujući plejof ekipe.

Kenan je trebalo da bude prva opcija u napadu i ponajbolji strelac.

Daum je trebalo da pokaže da je dorastao startnoj 4 u EL.

Plavšić da postane legit backup centar za EL. 

Petrušev da je je u top 3 mlada igrača u EL.

I tako.. Mislim da je samo Petrušev pokazao nešto na tu temu, ostali slabo i to je ono što zabrinjava.

Bogami prelako se zaboravlja kakve je utakmice imao Kodi, narocito na kraju El sezone, i kako smo mi tada igrali, koga pobedjivali ili gubili u produzecima.

Kodi i jeste pokazao da moze da bude prvi igrac pozicije pa cak i tima, ali ne konstantno i uz nekoliko bolnih "ali".

Savrsena dopuna za njega i jeste plej skorer koji bi resavao neizvesne zavrsnice, a ne bi sam po sebi zahtevao 30mpg kako bi usao u ritam.

U tom smislu bi Grejam mogao da bude ozbiljno pojacanje i pdgovarajuca puzla u ovom sastavu.

• Like 4
Posted

Da ne bude da sam samo zajahao sirotog Urosa, kompletna centarska linija je - no comment. Izundu kao mozda i najbesmislenije pojacanje - niti ima neki izrazen kvalitet koji bi opravdao njegov potpis, niti je kalibar da iznese konkretniju ulogu, niti je domaci mediokritet a la Plavsic pa da ga drzis u timu zbog pasosa i mirne duse lansiras na tribine kad se vrati Dzoel. Rivero je tek posebna prica, u trenutku kad imas Bolombojev povratak u magli, vec potpisana dva limitirana bezveznjaka i treba ti startni centar izrazenih defanzivnih karakteristika - potpisujes ni manje ni vise nego legendarnog Papija.

Toliko su masakrirali tu poziciju da se uopste ne nazire svetlo na kraju tunela, jos neki potpis nam nista ne bi resio, samo bi pojacao guzvu i konfuziju.

Da se molimo za Bokijevo zdravlje, sto brzi oporavak i povratak u formu, nista drugo nam ne preostaje. U medjuvremenu, neka smol bol varijanta sa Monekeom na 5 bi mogla biti najmanje neprijatna za gledanje.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
13 minutes ago, fradler said:

Da ne bude da sam samo zajahao sirotog Urosa, kompletna centarska linija je - no comment. Izundu kao mozda i najbesmislenije pojacanje - niti ima neki izrazen kvalitet koji bi opravdao njegov potpis, niti je kalibar da iznese konkretniju ulogu, niti je domaci mediokritet a la Plavsic pa da ga drzis u timu zbog pasosa i mirne duse lansiras na tribine kad se vrati Dzoel. Rivero je tek posebna prica, u trenutku kad imas Bolombojev povratak u magli, vec potpisana dva limitirana bezveznjaka i treba ti startni centar izrazenih defanzivnih karakteristika - potpisujes ni manje ni vise nego legendarnog Papija.

Toliko su masakrirali tu poziciju da se uopste ne nazire svetlo na kraju tunela, jos neki potpis nam nista ne bi resio, samo bi pojacao guzvu i konfuziju.

Da se molimo za Bokijevo zdravlje, sto brzi oporavak i povratak u formu, nista drugo nam ne preostaje. U medjuvremenu, neka smol bol varijanta sa Monekeom na 5 bi mogla biti najmanje neprijatna za gledanje.

Tri defanzivna kratera sa pozicije centra i to će nam na kraju doći glave. Dok se Bolomboj vrati biće već kasno. Ne bih se složio samo po pitanju Izundua. Mislim da on može biti dobar faktor u napadu i na EL nivou. Pisao je već Guru o njemu. Dobar je oko obruča i visoki procenti uspešnosti. 

Moneke je dokazan EL igrač. Pitanje je samo kako će se uklopiti u tim i koju će ulogu imati u timu i to me najviše plaši. Videli smo kako raspodela uloga i izvlačenje maksimuma iz igrača izgleda kod Sferopulosa. Ja najviše očekujem od Kartera i Nwore. I nekako imam dobar osećaj da će Odzelej da pokaže šta zna.

Sve u svemu, više puta rečeno. Ali jedan igrač (Bolomboj) ovaj tim menja od glave do pete. Bez njega je i sam Sferopulos bivši vrlo brzo a sa Bolombojem može sve ovo poprilično dobro da izgleda. 

Janis će zato sam sebi da potpiše otkaz. Jer mi nije jasno da je dozvolio ovakvu centarsku liniju da ima( koliko se sećam neko je pisao da stručni štab je bio protiv dolaska Rivera) i da sa istom uđe u sezonu koja mu nakon nekoliko kola vrlo brzo može doći glave. 

Edited by Čočo
Posted
16 minutes ago, fradler said:

Ali te potpise treba gledati pod tim da su bili uvereni da Petrusev ostaje kod nas...

Jbg onda Rivero i Izundu dodju idealni da je tu i Petrusev.

Ovako sta je tu je, da se molimo da Bolomboj pocne oko Januara.

Posted

Srećnoo našem timu, samo znači Dobric sa reprezentacijom od naših, prvi put kompletnio krecemo pripreme, da je Topica poveo Pešić na EP, taman bi bio i Dobrić od starta sa nama, ali dobroo on nam je jedva u prvuh 12, pa neće se osetiti na pripremama toliko, bitno da su nosioci tima svi tu..

Srećnoo, imamo najbolju ekipu svih vremena i da ne dodje još jedan bek.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Haggard said:

Dosli svi stranci osim Jaga i Kenana. Ok, Jago je sa Brazilom, al sto nema Kenana?

To i valjda ce se klub oglasiti oko Bolomboja, makar na pocetku priprema, ili ce neko od novinara pitati Sveropulosa.

• Like 1
Posted
1 hour ago, tejlor said:

Igrali su plejof?

Ne smatram to za neki poseban uspeh, ali ok to je stvar misljenja.