Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, ZvezdaBL said:

Plavšić trenutno ima 27 godina 🥲

Gledao sam dve mozda i statisticki najbolje Plavsiceve utakmice u Turskoj, jedna u finalu protiv Fenera, a jedna u 1/2f protiv Efesa, i sa puno samopouzdanja mogu da vam kazem sledece: od njega nema nista za EL. Jednostvno nema i to je to. Moze da odigra neke minute u ABA, ali nije evroligaski igrac. Nista znacajno bolje nije izgledao u Besiktasu nego u Zvezdi kad se sve sabere.

Hvali ga Alimpijevic? Pa sta ce da kaze jbt? Decko je korektan lik i trenirao je korektno, ovog pitaju kakav je Plavsic, sta ce da kaze: sranje je Plavsic? Nema kurca od njega? Naravno da ce da kaze decko ima fantasticno kretanje za visinu od 216, mogao bi biti lep dodatak Zvezdi itd itd… pa svako normalan bi to rekao, nece pljuvati coveka sa kojim je imao korektan odnos u nekom tamo podkastu

Tako da svi koji ocekuju prijatno izenadjenje od Rivera u 32oj godini, da promeni svoj stil igre koji je furao 31.5 godinu, i Plavsica, bolje da odmah prestanu da ocekuju.

Moguce da Izundu moze da pruzi malo vise od ocekivanog, ali ni tu ne bih ocekivao cuda.

Prosto bice krpljenje i gimnastika i skrivanje ako je to to sto se visokih igraca tice. Ostalo je sve ok, ponavljam.

• Like 16
  • Thanks 2
Posted
30 minutes ago, RSF said:

Mnogi ljudi ce promeniti misljenje o Riveru kad krene sezona.. 

Ekskluzivni zastupnik kubanskih tompusa za Zvezdinu svlacionicu, Teo like this 😄

Posted
48 minutes ago, RSF said:

Mnogi ljudi ce promeniti misljenje o Riveru kad krene sezona.. 

moze li malo detaljnije da pojasnis misljenje, ili ovako bombasticno a misteriozno mislis da je ok… i da odjases u sumrak….

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
4 hours ago, NMX said:

Sad će linč ali ja bih dolaskom Grahama zatvorio spoljne pozicije. 

A ako pare treba da se bacaju, onda nek ih daju nekim nobelovcima za medicinu, svim lekarima ovog sveta, woodoo vračevima, šamanima, Dejanu Koturoviću i Milanu Tarotu da nam oporave Bolomboja što pre. 

Fali malo ateltike na bekovskim pozicijama. Dovesti beka koji cepa dobar ISO i ima napad na 3 nivoa, a u odbrani da se trudi. Posle toga bih i ja zatvorio roster.

Posted
2 hours ago, BB7 said:

Нико из клуба још увек није дао било какву изјаву о:

Бранку Лазићу КАПИТЕНУ клуба

Немањи Недовићу

Јаго дос Сантосу

Ајзеји Кенану

Статусу повреде Џоела Ембида

Ситуацији са Далибором Илићем и Урошем Плавшићем

То је једна велика срамота. Најављују појачања као на траци, а за ове ствари ћуте.

Томић, Дозет и овај трећи... Ниједна изјава цело лето.

Је л их срамота да одговоре на директно питање? Не знају шта да кажу?

Kakve veze ima Embid sa nama, nemamo mi toliko para....

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Azazelkg said:

Kakve veze ima Embid sa nama, nemamo mi toliko para....

Plus invalid, kamenjar i folirant

• Like 1
  • Love 2
Posted
3 hours ago, Kosjan Willavić said:

Vec se sa sigurnoscu moze zakljuciti da je bilo ozbiljnog picvajza u klubu posle Buducnosti i one sramote protiv Spartaka. Ne shvatam stvarno ljude koji se ljute na Micica i Gudurica. S druge strane, Petrusev jeste ispao nekorektan zbog citave  sage i predistorije oko njega, ali opet... Mi ne znamo celu pricu sem nekih rekla-kazala abrova. Ko zna sta se sve desavalo na relaciji klub-igrac, nisu cvecke ni oni ni on. Otuda mozda ni njemu ne treba suditi tek tako 

U tome je bas i stvar, vecina cigana apsolutno ne zna sta se sve desavalo u svlacionici i kako su ljudi u klubu radili i vukli poteze kada je npr Petrusev u pitanju.

Mnogo se pise o tome kako je Zvezda njemu spasavala karijeru u 2 navrata, kako je on ovakav ili onakav, a stvarna pozadina i to kako se klub postavljao prema njemu se ne pominje cesto. Ima tu raznih okolnosti i pritisaka, siguran sam i to takvih da igrac ne zeli da ostane i gleda druge opcije. E to mi ne znamo, tako da ne treba previse ni pricati kada je pogled "jednostran".

• Like 1
Posted
3 hours ago, Taki said:

Zanimljiv tekst na Mozartu za Grejma, nisam nešto obraćao pažnju na odbranu kada sam ga gledao, a ako je ovo na Mozartu tačno da je odličan defanzivac, uvijek bio na najboljim protivničkim bekovima to je dodatni veliki plus, da što manje igrača imamo koje trebamo nešto sakrivati, koje protivničkim igrači napadaju, to me baš smorilo zadnjih godina 🙂

Uff nisam citao ali tesko da je on dobar defanzivac

Posted
6 hours ago, NMX said:

Sad će linč ali ja bih dolaskom Grahama zatvorio spoljne pozicije. 

A ako pare treba da se bacaju

Nije u pitanju bacanje para, nego nedostaje igrač da bi bekovske pozicije bile pokrivene.

Svi evroligaši među 12 igrača imaju 5 koji igraju na 1 ili/i 2.

Jedini izuzetak može da bude (mada i to retko) kad je na trojci swingman koji deo vremena provodi i na dva. Mi takvih nemamo, tj. imamo Dobrića, ali verujem da on nije planiran za ozbiljnu minutažu na beku.

Trenutno imamo 4 momka koji pokrivaju 1 i 2 (Grejem, Miler, Karter, Kenan), ako podrazumevamo da ide Jago, a ostaje Kenan, što mi deluje najrealnije. 

Zato nedostaje jedan, u idealnom scenariju dobar defanzivac koji će da maltretira protivničke bekove. Ako još i u napadu nešto može - premija.

• Like 3
Posted

Potpisani su Miljenović i Radošić, uz Grejema, CMM-a, Kartera i Kenana to je već 6 igrača na pozicijama 1 i 2. 

• Like 6
Posted

Analiza španskog novinara Đerara Solea. Za tamošnji list Gigantes

-The talented American scorer will play for Red Star this upcoming season. He could be one of the standout players of this upcoming campaign.

Posted
35 minutes ago, Guru said:

Potpisani su Miljenović i Radošić, uz Grejema, CMM-a, Kartera i Kenana to je već 6 igrača na pozicijama 1 i 2. 

Звезда је тренутно 10. фаворит за освајање Евролиге по кладионицама. Од девет екипа које су испред ње, на бековским позицијама:

• Панатинаикос има Нана, Шортса, Слукаса, Гранта, Толиопулоса и Калаицакиса;
  • Олимпијакос има Еванса, Вокапа, Лија, Фурнијеа, Дорсија, Ларенцакиса, Неципоглуа, по потреби Мекисика и тражи још једног;
  • Реал Мадрид има Кампаца, Маледона, Фелиза, Љуља, Крамера, по потреби Абалдеа и тражи још једног;
  • Фенербахче има Болдвина, Вилбекина, Хола, Жагарса, Махмутоглуа, Екшиоглуа, по потреби Биберовића и тражи још једног;
  • Монако има Џејмса, Окоба, Лојда, Стразела, Калатеса и Бегарина;
  • Хапоел има Мицића, Мадара, Ениса, Блекенија, Џонса, Тимора, Јифтаха, Палатина и по потреби Брајанта и Малколма;
  • Барселона има Лапровитолу, Пантера, Саторанског, Бризуелу, Њуњеза и Маркоса;
  • Ефес има Ларкина, Вајлер-Баба, Дожера, Бубоу, Хазера, Мутафа, по потреби Кординијеа и тражи још једног;
  • Милано има Гудурића, Брукса, Брауна, Болмара, Мениона, Елиса, Флакадорија и по потреби Шилдса.

Сваки од бекова који ће бити пети по квалитету у овим тимовима је бољи од Миљеновића, а и сваки шести од Радошића. Дубаи, Партизан, Виртус, Валенсија, Бајерн и Макаби ће исто имати петог бека (Мејсон, Ниликина, Морган, Де Лареа, Холац, Кларк) који је бар једнак са Стефаном, а вероватно и поузданији од њега. Не мислим да је ненормално да и Звезда и њени навијачи хоће да доведемо још једног који ће нас изједначити са тимовима са којим се такмичимо. Можемо бити буквалисти и рећи да већ имамо играче за те позиције у тиму, али ваљда је требало бити јасно до сада да су обојица дошли да *евентуално* играју регионалну лигу и да послуже за хвалисање о развијању домаћих играча?

Лично нисам присталица гомилања играча, али овако напоран распоред пет конкретних решења споља готово да захтева. Кенан и Мекинтајер прошле сезоне нису пропуштали мечеве, Картер и Девонте такође немају историјски проблема са повредама и можемо се *можда* коцкати кретањем са само четворицом уз Добрића и ову двојицу младих, али чињеница је да се ниједан други клуб у Евролиги који има икакве амбиције није определио за такву стратегију. Мислим да не би требала ни Звезда.

• Like 5
  • Thanks 4
Posted
1 hour ago, Guru said:

Ako je planirano da jedan od njih dvojice bude redovan među 12 u EL (ili da se smenjuju) i da uzima minute - onda je to to, ne treba bek.