Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa i nemamo prostora za dalja pojacanja. Korektne su pozicije 1-4, na 5 je besmislen skup RIP, ali ne bi se to resilo dovodjenjem jos jednog centra, samo bi veci cirkus bio. 

Ostaje ocigledno da se molimo za Bolomboja jbg

Edited by bosMan_jr
  • Like 3
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Ostale pozicije su popunjene i to je to. 

Da li ce moderacija posle ozvanicenja zakljucati ovu temu i otvoriti novu?

Posted
1 minute ago, avakss said:

Da li ce moderacija posle ozvanicenja zakljucati ovu temu i otvoriti novu?

Neće kao što nije ni prethodnih godina tamo do decembra meseca i čekanja doselekcije. 

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Čočo said:

Neće kao što nije ni prethodnih godina tamo do decembra meseca i čekanja doselekcije. 

Ok,hvala na odgovoru 🤝

Posted
4 minutes ago, bodo said:

od Greena ništa znači. ili ipak.

Samo opusteno. Verujem i da ce dvojka doci. Ne moze i ne treba sve odjednom. Lepo se razvija prelazni rok. Najvise strepnje imam za poziciju 5. To je lose odradjenotj. najmanje dobro.

• Like 2
Posted

Na 5 smo dosta kriticniji nego na 2.

Tu sve zavisi od datuma Bolombojevog povratka. Ako ce se vratiti do novembra - teraj s ovim sto imamo, premosticemo nekako.

Ako ce Dzoel tek od nove godine na parket, ne bih se zajebavao sa RIP legendama i objektivno Fiba LS centarskom linijom. Greota bi bila, s obzirom da smo na ostalim mestima dosta dobro popunjeni. U tom slucaju treba dovesti ozbiljnog, defanzivno orijentisanog centra, a veselog Plavsu poslati na novu pozajmicu.

• Like 8
Posted
39 minutes ago, avakss said:

Onda nije trebao ni dolaziti.

Realno, ako je ovim završen prelazni rok za nas šta ćemo raditi ceo avgust... 

Mada uvek ostaje prostor za razradu priče na nekim pozicijama 😂

Posted
6 minutes ago, fradler said:

Tu sve zavisi od datuma Bolombojevog povratka. Ako ce se vratiti do novembra - teraj s ovim sto imamo, premosticemo nekako.

Ako ce Dzoel tek od nove godine na parket, ne bih se zajebavao sa RIP legendama i objektivno Fiba LS centarskom linijom. Greota bi bila, s obzirom da smo na ostalim mestima dosta dobro popunjeni. U tom slucaju treba dovesti ozbiljnog, defanzivno orijentisanog centra, a veselog Plavsu poslati na novu pozajmicu.

Ma nema sanse novembra, kasni decembar u najboljem slucaju. 

Inace mi nije jasno ko nama dovodi igrace, od dva coveka bliskih klubu sam cuo da nikom u strucnom stabu nije jasno sta ce nam Rivero... 

• Like 5
  • Ha-ha 7
  • WOW 1
Posted
29 minutes ago, fradler said:

4 C na rosteru, teško da će dovoditi u 5-og. RIP je tu do povratka Bolomboja.

Mala šansa da će Plavšić negde kad su zvanično objavili povratak. Ne bi ga ozvaničili da su hteli da ga proslede dalje. 

Mislim da Izundu može korektno odraditi minute do povratka Bolomboja. Za drugu dvojicu nisam siguran.

• Like 2
Posted

Makar beka dobrog da dovedemo pa cemo se krpiti na centru do povratka Bolomboya,ima dobrih igraca da se nadje,jos jedan igrac i to je to..

• Like 2
Posted

Smeo bih ruku u vatru da stavim da se Sferu svidja Plavsic koliko i Radonjicu Nedovic. Najradije bi ga katapultirao iz kluba iste sekunde. Zasto je taj njegov povratak isforsiran (pa jos i pompezno najavljen) pojma nemam, valjda su se uplasili da cemo imati manjak domacih snaga.

Nije mi jasno ni iz Plavsiceve perspektive, on terena videti nece. Valjda se i ozenio, pa beogradski splavovi i sponzoruse nisu neki faktor. Pritom je Miskov igrac, odigrao je 2-3 pristojne utakmice u Turskoj, sa lakocom bi ga negde uvalio. U krajnjem slucaju - Mega, novo pumpanje statistike i stavljanje u izlog.

Ovo u Zvezdi je nepotrebno maltretiranje za sve strane, svima bi najvise odgovarao permanentan razlaz.

• Like 14
  • Ha-ha 1
Posted

Da udružite sve najveće košarkaške dunstere na planeti i date im budžet KKCZ, siguran sam da bi sastavili jaču centarsku liniju od ove.

Ovo je neko namjerno uradio da nas izjebe, ubačeni elementi.

• Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, RSF said:

Podsetnik da je fener osvojio sa raspalim Bircom i Sanlijem El... 

I Nikolo Melijem koji je tata odbrane i poslovicno dobra pracka, mi smo bar to osetili na svojoj kozi.

Mi, sa druge strane, nemamo nijednu cetvorku koja moze na 5, sem Monekea u nekom specijalu, mada su i on i svi ostali na toj poziciji po svemu blizi krilu nego centru.

Da imamo nekog poput Melija pa i ajde, krpili bi se dok se ne oporavi Bocko.

Ovako, nek nam je Bog u pomoci.

• Like 1
Posted
4 hours ago, fradler said:

Videh da se ovo masovno kaci po drustvenim mrezama, ali pojma nemam zasto bi covek dolazio u Beograd vec sad.

Da potpiše za Partizan. 

Posted

Igrac ekstra klase po meni, ako se ovaj transfer obistini.
Isti stav sam imao i za Markusa Vilijamsa kad smo ga potpisali, pomalo me i podseca na njega stilom igre.
Bolji prelazni rok nego sto sam ocekivao.

• Like 1
Posted

Citam sad malo komentare navijaca Bullsa za Greena, tu je vec totalno drugacija situacija od Phile i Councila. Bas su voleli Greena tamo, masovno kupovali dresove. Kazu da je sjajan tip, neverovatna energija i borbenost, odlican atleta cak i na nba nivou, cuva sve od 1-4... Naravno, pisu i da mu je sut problematican, ali da je za role-playera odlicno resenje cak i za najjace NBA klubove.

Manje-vise Dzon Braun na poziciji beka :classic_biggrin:

Btw, pokojni kkcz insajder se isto oglasio posle duzeg vremena i potvrdio Grahama.

• Like 1