Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

jel?

e jbg onda ne znam... znam da je prosle godine insistirao na otvorenom ugovoru

Lepo sam ti pisao kolega,ovaj oko Zvezde stalno gresi,mislim da mu je procenat pogodjenih pojacanja Zvezde manji od 50%,ovaj vise pogadja za vas.

• Like 2
Posted

tips n slips je Miškov ortak, igrom slučaja mi je otkriveno ko je i kad sam mu se u komentaru obratio prvim imenom dobio sam ban, to shvatam kao potvrdu 

Tako da relevantan je izvor za Miškove igrače, ostalo jok

• Like 11
Posted
2 minutes ago, Shikamaru said:

tips n slips je Miškov ortak, igrom slučaja mi je otkriveno ko je i kad sam mu se u komentaru obratio prvim imenom dobio sam ban, to shvatam kao potvrdu 

Tako da relevantan je izvor za Miškove igrače, ostalo jok

Mene je blokirao jer sam mu napisao da mu ove godine slabo ide sa potpisima za Panatu

prvo parker pa onda ovaj litvanac

i covek me blokira

realno ove godine su se popisali po njemu i mnogim tzv insajderima

• Like 1
Posted

A najjace da ce Drchela, Bagzi i Dozet da dovedu Lonija Vokera, lol. Pritom da stvarno mozemo da ponudimo 2.5+ miliona godisnje, Guduric bi bio nas igrac.

Damage control jer komsije dovode nba igraca, pustili patku klovnovi dok moljakaju Jovica da potpise.

• Like 6
Posted (edited)

Sta mogu Dozet i Bagzi da ponude igracima iz NBA? Kakav razgovor oni mogu da vode?

Dva bilmeza kojima je najveci uspijeh svadjanje sa zapisnickim stolom, nisu u stanju da dovedu igraca iz ABA lige, kamoli kapitalca iz NBA.

Na stranu sto im je pracenje kosarke i skauting ogranicen na Evropu i sve sto je igralo na ovom kontinentu.

Vjerujem da nisu znali ko su: Andre Roberson, Kendrick Nunn, Shake Milton…

Sve sto mi znamo dovesti je placanjem obestecenja, preplacivanjem igraca i tako sto nam je neko ponudjen.

Sramota sta rade!

Edited by LevonKendal
  • Like 8
Posted

Не знам што напушавата момка, рекао да смо ишли all in, да имамо трку са другим клубовима.

Нити је причао да је потписао, нити је рекао да је прихватио.

Ође има озбиљних дијагноза.

Добар је Вокер био пик, идемо даље, неко ће доћи.

• Like 5
  • Ha-ha 7
  • Tuzno 1
Posted
7 minutes ago, Milko Miller said:

Jel prvi avgust sledeće godine ili ove? Meni je samo logično da ima NBA out do sledeće trade deadline kao sto je imao u Žalgirisu. 

Verovatno svake godine do 01.08

Doduse nekada za klauzula ne važi u prvoj godini.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said:

Не знам што напушавата момка, рекао да смо ишли all in, да имамо трку са другим клубовима.

Нити је причао да је потписао, нити је рекао да је прихватио.

Ође има озбиљних дијагноза.

Добар је Вокер био пик, идемо даље, неко ће доћи.

Neko ce doci,oce neki Jovic.

Posted
5 minutes ago, vladi said:

Evo objavise da je ugovor 10 milki na tri godine za Walkera, realno, tesko i da imamo te pare da ponudimo. 

Moraju se naći, da bi se zadovoljili uvek realni navijači.

Posted
22 minutes ago, Fromthecorner said:

Lo, Tompson, Oturu, Moses…

Da ne pricam sto su hteli da plate obestecenje za Howarda i Boldvina.

Ministri nesposobnosti i neuspeha.

Мицић добио шест милиона по сезони, Вокер три и по, Гудурић и Томпсон скоро три, Петрушев отишао из личних разлога и за два милиона уз NBA излаз, Отуру добио два милиона од пијаног милионера, од Лоа смо одустали, Хауарда и Мозеса Рајта никад нисмо ни контактирали, Болдвин споменут само као идеја. Једини који нас је одбио и отишао негде за мање новца је Едвардс, никог другог није ни било реално да доведемо. Да смо им дали наведене паре, срало би се о њиховим манама и како трошимо без смисла. Зауставићу се овде да случајно не постанем ђавољи адвокат ове двојице типова.

• Thanks 1
Posted

Ala ste negativni jbt... Vredjanje po difoltu sada vec...

A niko od nas ne zna ni detalje, ni koliko smo mu nudili, dal smo mu nudili koja je zelja igraca itd itd...

Verujete u sve slepo...

• Like 6