Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, liv7 said:

Slazem se da bi tako bilo ako dodju Jovic.I elitna dvojka.Ali,sta cemo onda sa Miljenovicem?Nije dosao da bude 4 opcija na pleju..

Neka cepa Aba ligu, kao i mali Radosic, Stojkovic, Plavsic, oni aba ligu neka cepaju, ostali evroligu..

Posted
3 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Neka cepa Aba ligu, kao i mali Radosic, Stojkovic, Plavsic, oni aba ligu neka cepaju, ostali evroligu..

Ma svi samo neka cepaju, a mi ciganija da cepamo po ladnom pivu i sve da podnesemo lakse... to nam je sto nam je, jebala ih trogodisnja licenca.

• Like 2
Posted

Kada je došao Teodosić sa 36 ipo godina bila je euforija i slavlje kao da smo doveli Stefa Karija u najboljim godinama!

A sada kada će moždaa doći Stefan Jović sa 34 godine u dosta boljem fizičkom stanju koji je do juče bio prvi, ili medju 2 plejmejkera reprezentacije koja je osvojila srebro 2023.godine i umalo zlato, sada je ovde harakirii kao da dolazi najnetalentovaniji, najneinteligentniji, najsebičniji i najstariji igrač u istoriji kluba, a nee do juče najbolji asistent u evroligi svih vremena na jednom meču koji je vodio svoju Zvezdu do do sada JEDINOG plej-ofa Evrolige...

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kada je došao Teodosić sa 36 ipo godina bila je euforija i slavlje kao da smo doveli Stefa Karija u najboljim godinama!

A sada kada će moždaa doći Stefan Jović sa 34 godine u dosta boljem fizičkom stanju koji je do juče bio prvi, ili medju 2 plejmejkera reprezentacije koja je osvojila srebro 2023.godine i umalo zlato, sada je ovde harakirii kao da dolazi najnetalentovaniji, najneinteligentniji, najsebičniji i najstariji igrač u istoriji kluba, a nee do juče najbolji asistent u evroligi svih vremena na jednom meču koji je vodio svoju Zvezdu do do sada JEDINOG plej-ofa Evrolige...

Sve je to lepo prijatelju ali na ovaj roster koji je pun nelogicnosti dovodis jos jednu, pa to ne bi iskobinovao ni mnogo bolji trener od Sfera... Da je samo Jović problem, gde bi nam kraj bio, ali sa njim zajedno na gomili, tu ima vise rupa nego zakrpa.

• Like 1
Posted

Nas problem nije Jovke, cak ni Yago, nas problem je CMM kao prvi plej. Ako se vec razilazi sa toliko igraca pod ugovorom, mislim da je trebalo pokusati i sa CMM. Ne moze da bude prvi plej, tanak je sa samopouzdanjem tako da mi se cini da bi kao druga opcija bio jos losiji, a povrh svega toga smo ga i preplatili. Koncepcijski mislim da je to barijera koja nas koci da napravimo smisleniji tim. 

• Like 2
Posted
14 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Bilo je dosta nas na forumu koji nismo bili odusevljeni cak sta vise.

• Like 4
Posted
3 hours ago, nlavrnja said:

Ovo si i juce rekao, mene mrzelo da ispravljam, ali sad ne 😄 ne znam odakle ti ovo, ali koledzi ne smeju da placaju obestecenja, moze samo igrac da plati svoj raskid ugovora. To ljudi rade za nba, ali za koledz je teska glupost, tamo mozes da zavrsis i samo na osnovu cv-a iz mladjih kategorija, ne treba ti nikakva seniorska minutaza, niti ona ista podize vrednost

Nisam ja pisao to juce. Ne placa se zvanicno.  Oces reci da ce nam Kostic iz svog dzepa uplatiti milion za obestecenje? O toj cifri su pisali svi. 

Posted

CMM jeste problem, ali ako već ne možeš da ga uvališ nekome i sigurno ti ostaje u ekipi, poslednja stvar koju radiš je dovođenje Jovića kao njegovog bekapa. Dok neko relevantniji ne prenese, verujem da je patka i da ljudi iz kluba nisu baš toliki krastavci.

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ja ne znam koji si ti prelazni rok pratio, transfer Teodosica je jedan od onih koji je najvise razbesneo nase navijace, nijedan pozitivan komentar nije mogao da se vidi tad.

Takodje poredjenje jednog od najvecih plejmejkera u istoriji Evrolige sa jednim Jovicem kog gotivim ali je prosecni evroligaski igrac je suludo.

Takodje Teodosic dolazi nakon sezone u kojoj se imao 2,1 mil u Virtusu i sve se vrtelo oko njega a Stefan Jovic posle 15 min po mecu u Evrokupu…

• Like 3
Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

ABA ligu je mogao da "cepa" i u Megi..Naivno je i pomisliti da bi dosao da bude 4 plej..Ako tako pustimo,vise nam ni jedan mlad igrac nece doci...

Posted
7 minutes ago, Fromthecorner said:

Ja ne znam koji si ti prelazni rok pratio, transfer Teodosica je jedan od onih koji je najvise razbesneo nase navijace, nijedan pozitivan komentar nije mogao da se vidi tad.

Takodje poredjenje jednog od najvecih plejmejkera u istoriji Evrolige sa jednim Jovicem kog gotivim ali je prosecni evroligaski igrac je suludo.

Takodje Teodosic dolazi nakon sezone u kojoj se imao 2,1 mil u Virtusu i sve se vrtelo oko njega a Stefan Jovic posle 15 min po mecu u Evrokupu…

Pa i nije baš tako.

Jović je bolji defanzivac, Jović je mladji, takodje i zimski zahvalniji igrač, a i ne bi dobijao u proseku godišnje 3 isključujuće kazne od po 2-3 meča, ne bi unosio nervozu u ekipi, ne bi se mešao u trenerski posao, nebi bio ni blizu neodgovoran i zaista koban po tim.

Kada god je Jovic igrao u Zvezdi i u reprezentaciji mi smo mahom uzimali trofeje, medalje, ostvarivali pobede velike, neočekivane i lepe i u ranijim godinama i u poslednjih 6-7 godina kada se sve sabere, čak je i tim u kojem je on bio plej i bitan šraf imao koheziju, lepu hemiju i energiju i igrao dobru odbranu, a i od prosečnih centara poput Cirbesa je uspeo napraviti centra koji je odigrao nestvarnu sezonu..

Na sve to, ne mogu se nikako složiti da je on neki prosečan i bezvezan igrač, jer nisam gledao nikada meč na kojem neki bezveznjak za 20 minuta podesli 19 asistencija i to na gostujućem parketu i time ubedljivo postane najbolji asistent svih vremena na jednom evroligaškom meču.

Čak i u NBA ligi nije jednostavno i ne vidjam često za 20 minuta ili koliko da neko podeli 19 asistencija..

Posted
12 minutes ago, nunilo said:

Bilo je dosta nas na forumu koji nismo bili odusevljeni cak sta vise.

Bili su odusevljeni isti oni koji se sad odusevljavaju Jovicem,i generalno svakim potezom uprave.Zadivljujuci je takav stepen poverenja...

Posted (edited)
36 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ne, nije. Bio je veliki broj blago rečeno skeptika a u vezi onoga što on u penzionerskom dobu može da pruži. Da budemo iskreni  bilo je teoljuba.

Edited by Bejn
Posted

Imam jedno pitanje, a necete verovati, povezano je sa topikom.

Ko je ekipa ljudi u klubu koji su zaduzeni za transfere? Ako moze bez sprdnje, pitanje je ozbiljno i ako je neko dobro obavesten o desavanjima u i oko kluba nadam se da bi mogao da odgovori.

Znaci jasno mi je da je tu bio Dozet na poziciji, i sada je Tomic, ali osim njih, pretpostavljam da tu ima neka grupa ljudi koja radi na tome, pa me zanima da li je poznato ko su oni? Hvala unapred

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Bejn said:

Ne, nije. Bio je veliki broj blago rečeno skeptika a u vezi onoga što on u penzionerskom dobu može da pruži. Da budemo iskreni  bilo je teoljuba.

Nisam pratio iskreno nešto na forumu, ali u medijima i u komentarima i na društvenim mrežama, sajtovima je Teodosić svakako bio bomba uz pompezne naslove, a ja sam ubedjen da bi Stefan Jović i sada da dodje i odigra 2 do 3 godine u Zvezdi daleko više na terenu pružio od Teodosića i u ovim godinama iako Jović puni 35 godina uskoro...

Čak i one sezone kada nam top 8 izmaklo, izmaklo nam je jer je Jovic bio povredjen u drugom delu sezone dostaa, kao Bolomboj koji se takodje kao  i Jovic te godine povredio u martu mesecu i otisla je sezona u Evroligi zbog toga..

Čak i do pre malo više od godinu dana je i nosio dres reprezentacije Srbije i igrao sasvim dobro, tako da Jović sa ulogom od 10 do 15 minuta u  evroligi i ako se koristi pravilno može biti sasvim ok za Zvezdu..

Posted

Meni je sa Jovićem najveći problem na kakvu bekovsku liniju ga dovodimo, pod uslovom da je tačno.

Opet ćemo imati 1 dobrog šutera među 5-6 bekova i očekivati od Kalinića da šutira trojke 50%

• Like 1
Posted
23 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Nisam pratio iskreno nešto na forumu, ali u medijima i u komentarima i na društvenim mrežama, sajtovima je Teodosić svakako bio bomba uz pompezne naslove, a ja sam ubedjen da bi Stefan Jović i sada da dodje i odigra 2 do 3 godine u Zvezdi daleko više na terenu pružio od Teodosića i u ovim godinama iako Jović puni 35 godina uskoro...

Čak i one sezone kada nam top 8 izmaklo, izmaklo nam je jer je Jovic bio povredjen u drugom delu sezone dostaa, kao Bolomboj koji se takodje kao  i Jovic te godine povredio u martu mesecu i otisla je sezona u Evroligi zbog toga..

Čak i do pre malo više od godinu dana je i nosio dres reprezentacije Srbije i igrao sasvim dobro, tako da Jović sa ulogom od 10 do 15 minuta u  evroligi i ako se koristi pravilno može biti sasvim ok za Zvezdu..

Ja se sećam šta je pisano na ovom forumu u vezi Teodosića kad je dolazio. Fejsbukove i instagrame ne pratim. Slažem se da Jović može da pruži mnogo više od Miše jer ovaj nije pružio apsolutno ništa. Pamtim ga samo po napušavanju sudija.

Posted

Dobro nije istina da Misa nije pruzio nista, ljudi budu pod utiskom samo onog sto se zadnje desilo

Misa nam je prosle godine ako ne najbolji, sigurno najvazniji igrac bio, 0 pobeda u EL bez njega, 3 trofeja uvek bio odlican u vaznim utakmicama

Cak i ove godine u finalu odlican, jeste dosao mator, ali ljudi zaboravljaju

trebao je samo prosle godine da se povuce

• Like 8
Posted
6 minutes ago, Bejn said:

Ja se sećam šta je pisano na ovom forumu u vezi Teodosića kad je dolazio. Fejsbukove i instagrame ne pratim. Slažem se da Jović može da pruži mnogo više od Miše jer ovaj nije pružio apsolutno ništa. Pamtim ga samo po napušavanju sudija.

nije pružio apsolutno ništa u sezoni gde je nejpir otišao kao da ne kažem ni ja šta i izvukao sezonu i osvojio sva tri trofeja  zajedno sa Jagom kog smo dizali u nebesa prošle sezone ? Neko je lepo napisao da zaslužujemo Jovketa i Rivera… 

• Thanks 2
Posted

Stvarno me muka uhvati kad citam bilo kakve vesti u vezi kkcz. Jbt godinama vodimo najkonzervtivniju transfer politiku. Kakav bre jovic i jos me sad podsecaju kako se slavilo na forumu za teov potpis. Kad nije dosao odmah iz nba sve kasnije je bilo kasno, nedovic jos jedan populisticki potez uprave, sad u nedostatku jacih imena vracamo decka koji nam je ostao u lepom secanju. Opet pravimo preodvratnu ekipu punu prazne statistike, na osnovu izvestaja iz zurnala ili u najboljem slucaju fantasy tabele.

Da ne pricam sad o zalgirisju, bajernu, pa i partizanu. Pariz nam je u prvoj sezoni objasnio ono sto nas ovde deset godina ubedjuju da je nemoguce. Sa duplo manje para napravili sopstveni sistem i konkurentmu ekipu. SISTEM ljudi su postavili ciljeve, imaju viziju kako zele da im igra tim i to guraju. Dosao je tabellini koji ce nastaviti u istom ako ne i brzem ritmu. Nemaju neku lovu, ne traze zvezde. Bice naravno tu i promasaja i losih rezultata, ali ljudi prave kontinuitet. Doveli ayaya, baka, sad jure stevensona, haysa i butlera. Place mi se kad gledam ova nasa govna sto ne vide dalje od nosa.

Jebem vam mater da vam jebem mater ćacijevsku!!!

Posted

Kada krene sezona Jovic ce imati 35 godina. Sta znaci to da ima bolje telo od Teodosica kada je on hodajuca povreda i covek koji ima konstantno problem sa ledjima. I najveca razlika izmedju njih dvojice je ta sto je Teo uvek igrao na mozak nikada Teo nije svojim telom nista donosio dok je Jovicu kroz karijeru telo bilo jako bitan faktor. Eventualni dolazak Jovica je preslikana situacija kada se dovodio i Teo drugaciji su tipovi igraca ali je cinjenjica ista, mator igrac koji je sklon povredama. Ko je odusevljen Jovicem preporucujem mu da pogleda neke random utakmice Valensije u Euro Cupu gde je on bio totalno nebitan igrac nije mogao u Euro Cupu da se istakne. Takodje ovde mnogi kazu i za Gudurica i Micica ok samo nemoj da se vracaju na kraju karijere sa 35,36 godina kada ih niko nece, pa evo vam taj slucaj sada. Nije bas da mi nismo Jovica hteli da vratimo i pre, hteli smo da ga vratimo i to u vise navrata svaki put nas je iskulirao. Mozda za 4,5 godina zaboravite i sta ste pre neki dan pisali za Gudurica i Micica pa i njih pozelite na kraju karijere kada budu imali preko 35 godina i kada ih niko ne bude hteo.