Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Don Dusko said:

Bas smo poznati da nam Plan A uvek prodje tako da...Plane C cekamo te.

Drhtim od pomisli na plan C.

Posted (edited)
32 minutes ago, strah od vozova said:

Ako nije tajna. Sta treba da se desi da se dobije dupla plata?

Radiš dva posla. 

Daj nešto teže...

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
10 hours ago, TB Told said:

Patka bi bila kad bi se napisalo da je blizu dolaska. 

Ovako niko nam ne brani da se interesujemo. 

Druga je stvar što i uprava i navijača misle da je dovođenje igrača tog nivoa samo pitanje novca. 

Napisah patka u smislu da li uopšte postoji interesovanje ili kontakt sa njime kao što je izašlo pre neki dan za Howarda a ja priupitao isto pitanje i dobih afirmativni odgovor. Šta se tiče drugog dela posta ja takvih uverenja nemam na osnovu vlastitog iskustva. Pare nisu uvek prevagnule. 

Posted
15 hours ago, Admiral said:

Kapiram da je to posledica vise opsteg rasula u smislu selekcije nego samog Rivera. Cinjenica da imamo 4 centra , i nemamo startera je master rad i za nase standarde. 

Pa mi dovedemo jednog centra da zakucava, jednog da daje oko koša, jednog da igra odbranu, jednog da lepi banane, jednog da šutira.. Još 3,4 centra i sklopićemo dvojicu za roster.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Pohvalno je što gledamo u tom smeru i što ide priča da tražimo ozbiljnu opciju na beku. Da li ćemo uspeti da je realizujemo to je pitanje, obično ne uspemo. Najviše me plaši ona opcija, znate igrač hoće malo da sačeka ponude iz NBA, hoće malo da proba G-League da bude timovima na radaru i znate već šta bude dalje. E sad nema opcije na tržištu koja će da pravi razliku, guramo sa ovim što imamo ali pratimo tržište... 

Nego Real Madrid dovodi nekog Chimu Monekea sa Aliexpress-a. Pazi sad, Chuma Okeke 😂

• Like 1
  • Ha-ha 12
Posted
13 hours ago, Guru said:

Rivero nema čime da nas iznenadi, čovek u oktobru puni 32 godine i ima tri EL i jednu EC sezonu iza sebe. Undersized krkan koji je snažan, ima dobre ruke, ume da se guzi, pozicionira i đubretari oko koša, pritom je energičan, borben i ekstrovertan - idealan centar za ljubitelje indeksa korisnosti, fudbalske navijače, fantasy entuzijaste i košarkaške dinosauruse koji se u 2025. lože na zidanje na niskom postu. Činjenica da smo doveli na dvogodišnji ugovor peticu koja u napadu niti je vertikalac, niti floor spacer, niti high IQ dodavač, a u odbrani niti je zaštitinik obruča, niti je kvalitetna opcija za switch, niti je dobar defanzivni skakač, samo potvrđuje koliko smo kao klub u raskoraku sa modernom košarkom (a reklo bi se i košarkom generalno).

Al' eto igrao je EL u Makabiju i Valensiji i ima 8-10 poena i 3-4 skoka u rukama, šta fali za bekap centra, nemojmo biti nezahvalni... 

Cudi me da nisu Rambu oprastali ruznu proslost, taman da Mileta ne smara onaj lik kad potpisuje Dejvis

Posted

Povodom priči o tome kada je Bolomboj došao meni se čini da on na onim pripremnim utakmicama čak i nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Zbog nedostatka četvorki u tom trenutku više je igrao kao PF što je dosta lošije izgledalo nego kad igra centra. Tek kad je krenula sezona igrao je samo na C.

Sećam se priča tog leta da su BBoy i Tobi kompatibilni igrači ali nijedan ni drugi nisu dočekani sa nekim velikim oduševljenjem, što je donekle i razumljivo je su obojica do tada uvek bili 2/3 centar svojih ekipa.

• Like 6
Posted
4 minutes ago, Igor_ said:

Radosic ima platu 35k mesecno. 

Kazu da smo mu garantovali minute u Aba Ligi. 

Gde se ima tu se i rasipa...35k za klinca '06 godiste...onda je stvarno Rivero 1M🤣

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Igor_ said:

Radosic ima platu 35k mesecno. 

Kazu da smo mu garantovali minute u Aba Ligi. 

I treba da ima. Nadam se da ce imati sto vise.

• Like 1
Posted (edited)

Radosic je dosao na foru - ako se izbori super, ako se ne izbori ide u NCAA i dobijamo obestecenje. Generalno win win situacija. Sad je jos smislenija situacija po kojoj su nam 13, 14. i 15. igraci klinci. A ne repstativci Dobric i Deda, al avaj.

Doveli smo i nekog PF iz BKK Radnicki, bice sa prvim timom i on. Lazar Stojkovic se zove, 2007. godiste, mislim da su mediji vec i pisali.

Edited by Markoss
  • Like 16
Posted
10 minutes ago, Markoss said:

Radosic je dosao na foru - ako se izbori super, ako se ne izbori ide u NCAA i dobijamo obestecenje. Generalno win win situacija. Sad je jos smislenija situacija po kojoj su nam 13, 14. i 15. igraci klinci. A ne repstativci Dobric i Deda, al avaj.

Doveli smo i nekog PF iz BKK Radnicki, bice sa prvim timom i on. Lazar Stojkovic se zove, 2007. godiste, mislim da su mediji vec i pisali.

O decku iz Radnickog sam te pre pitao,davno je prica da ga dovodimo jos na sredini prosle sezone.

Posted
15 minutes ago, Markoss said:

Mogli bi smislemo da reše goruće probleme tima na 1.2 i 5 koje su im trenutno na nivou EC 

• Like 1
Posted

Da, igrao je juniorsku el za nas. 209cm visok. Igra četvorku. 

On, Radošić, Miljenović treba da igraju aba ligu 20+ minuta, i zavisno kako se pokažu da eventualno dobiju minute i u EL. 

• Like 5
Posted

-Mali update na roster..

1.Mekintajer,                ,Miljenovic.
2.             ,Karter,Kenan.
3.Kalinic,Nwora,Dobric.
4.Moneke,Odzelej,Davidovac.
5.              ,Rivero,Izundu.

+Bolomboj,Radosic..

-Znaci jos 1,2 i 5 kao sto rece Markoss,uprkos velikom nezadovoljstvu uz tri prava igraca na ovim pozicijama to bi bio nas najjaci tim ikad,naravno sprovesti cistku do kraja i roster bi onda imao 17 igraca i eto plus taj decko Stojkovic..

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Jel je Petrusev definitivno otpao kao opcija na 5?

@avakss Meni je pozicija 5 horor prica. Izundu mi izgleda kao kombinacija, Rivero nedovoljno dobar. Ako je Mekintajer prva jedinica onda  saradnja 1-5 i njihov doprinos bice nedovoljan za ambicije.

Edited by suptil
Posted

Ovo jedino može da se opravda time da su 3 ili 4 osobe dovodile igrače bez medjusobne komunikacije. Kao neka šizofrena cepanja. Ne bio Janisu u koži, on ni prošle godine nije znao šta želi da igra, tek ove sezone neće znati. Bukvalno će morati da se rade hokejaške izmene, ili izmena napad - odbrana da svi dobiju zagarantovane minute. 

• Like 1
Posted
38 minutes ago, K.Dot said:

Ovo jedino može da se opravda time da su 3 ili 4 osobe dovodile igrače bez medjusobne komunikacije. Kao neka šizofrena cepanja. Ne bio Janisu u koži, on ni prošle godine nije znao šta želi da igra, tek ove sezone neće znati. Bukvalno će morati da se rade hokejaške izmene, ili izmena napad - odbrana da svi dobiju zagarantovane minute. 

Nece biti strpljenja za Janisa ove godine ukoliko tim ne prodise kako treba. A sve se crta da nece prodisati nazalost. 

Posted
1 hour ago, K.Dot said:

Bukvalno će morati da se rade hokejaške izmene, ili izmena napad - odbrana da svi dobiju zagarantovane minute. 

Ovo kažeš kao da će Janisu predstavljati problem. 🙃

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, suptil said:

Nece biti strpljenja za Janisa ove godine ukoliko tim ne prodise kako treba. A sve se crta da nece prodisati nazalost. 

Kako se crta? Na osnovu čega to misliš.

Za prvu rečenicu se slažem.